2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bende de ünsilin direnci var yıllardır kullanıyorum kadın dogumcu yıne yazdı bısey demedı ama sımdı kı gıttıgım dahıkıye bız gebelere yazmıyoruz dedı 😓 napcam kafam gitti benım
Kuzum ne derece bilmem ama sekiz hafta en azından kullanmasan ya da başka doktor fikri de alsan pek önermiyorlar çünkü özellikle ilk haftalar

Rabbım herkesın dualarını kabul eylesın tezzamanda kucaklarımızı doldursun
Bende bu gece cok kötü gecırıdm ılkkez boyle kalktım sabah kabızlık oldugu ıcın toz magnesum var ondan İctim abartısız sabaha kadar 20 kere vc ye kalktım mıdeme kramplar gırdı halsizlestım ve sabah hasta gibı kalktım sabah midem bulanmaya baslıcak gıbı oldu bıseyler yemeye calıstım ama uykusuzluk sabaha kadar banyoda gecmesı mıde bagırsak kramplarım cok mutsuz ettı benı insallah gecer eski halime dönerım 😪😷🤢🥴😓
Yaaaa, kıyamam canım benim. 😔
Çok geçmiş olsun.

Kızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar 😔 dua ederseniz sevinirim
Cok geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin tez zamanda. Umarim hizlica toparlar. Ama sende buna stres yapma lutfen hastanede hizlica toparlar insallah..

Kızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar 😔 dua ederseniz sevinirim
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah🤲

Canım Allah yardımcısı olsun inşallah tez zamanda sevdiklerine kavuştursun🙏🏻

İlk günler zaten periyodunda oluyorsun, o zaman oruç tutma durumu yok. Sonrasında transfere kadar yine 1 hafta - 10 gün geçiyor. Belki de daha fazla. O ara oruç tutacağını hesap ederek en baştan ilaçlarını o şekilde kullanabilirsin. Doktoruna direk sor. Sonrasında öyle devam et. Zaten Ramazanın son 10 günündeyiz. Transfere kadar da bu ay biter. 😊
Teşekkür ederim ilginiz için geldim az önce doktordan. Tam kapanma nedeniyle yeni tedavilere başlamıyorlarmış önümüzdeki ay kapanma olmazsa gel dedi. Beklemelere doyamadım tedaviye başlayabilmek için geçen ay pıd geçirdiğim için bu ay da kapanma var diye. Hevesle heyecanla gidiyorum ama sürekli erteleniyor. tedavi kaç ay sürer ne zaman olur zaten belli değil olduğum yerde sayıyorum yine üzüldüm geldim :KK43: vardır bir hayır önümüzdeki ay inşallah 🤲🏻

Çok geçmiş olsun canım, bir tarafta bizim durumumuz bir tarafta bu virüs.. çok zor Allahım biran önce şifa versin hastanelerde bekleyen herkese 🙏🏻

X