2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaaa ne güzel yorumlar yapıyorsunuz gönlümü o kadar ferahlatiyosunuz ki Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin teste gittiğim doktor değer çok önemsiz dedi sinir etti beni
Gözün aydın canım çok sevindim değerinin düzenli artmasına..İnşallah bundan sonraki süreçte de güzelce artar

Çok geçmiş olsun canım, bir tarafta bizim durumumuz bir tarafta bu virüs.. çok zor Allahım biran önce şifa versin hastanelerde bekleyen herkese
Maalesef canım maalesef çok zor hastaneler doluymuş öyle diyor bizimkiler Allah herkesin yardımcısı olsun

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Dualarımız seninle sende üzme kendini canım iyileşecektir.

Kimya canım çok geçmiş olsun. Babana acil şifalar diliyorum kendini çok yıpratma pozitif düşün bi de bebeklerini

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun inşallah. Allah tez vakitte şifa versin

Aynen canım çarşamba ve cuma vercem inşallah katlanır

Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın surede sağlığına kavuşur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…