Amin inşallah canım her gün geçecek diye bekliyorum nerdeyse yirmi gün olmuştur ama ağırlaşıyor inşallah atlatır sağ salimCok geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin tez zamanda. Umarim hizlica toparlar. Ama sende buna stres yapma lutfen hastanede hizlica toparlar insallah..
Gözün aydın canım çok sevindim değerinin düzenli artmasına..İnşallah bundan sonraki süreçte de güzelce artarYaaa ne güzel yorumlar yapıyorsunuz gönlümü o kadar ferahlatiyosunuz ki Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinteste gittiğim doktor değer çok önemsiz dedi sinir etti beni
Maalesef canım maalesef çok zor hastaneler doluymuş öyle diyor bizimkiler Allah herkesin yardımcısı olsunÇok geçmiş olsun canım, bir tarafta bizim durumumuz bir tarafta bu virüs.. çok zor Allahım biran önce şifa versin hastanelerde bekleyen herkese
Kızlara 111 çıktı ayyyy Allahim binlerce kez şükürler olsun hamdolsun Rabbıme
Gözünüz aydın kızlar, ne güzel değerler, ne umutlu haberler.. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunAminn inşallahhh inşallahAllah herkese nasip etsin şu sevinç bile herşeye değer
Amin inşallah canım sağ olgeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlardua ederseniz sevinirim
İnşallahGayet güzel canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım cok gecmis olsun Allah ın izniyle toparlar biran önce insallahAmin inşallah canım sağ ol
AminnnnGözünüz aydın kızlar, ne güzel değerler, ne umutlu haberler.. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsundarısı bizlere
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun inşallah. Allah tez vakitte şifa versinKızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlardua ederseniz sevinirim
Allah razı olsun canım amiin inşallah toparlanır bir an önceKimya canım çok geçmiş olsun. Babana acil şifalar diliyorum kendini çok yıpratma pozitif düşün bi de bebeklerini
Amin canım amin inşallahÇok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun inşallah. Allah tez vakitte şifa versin
Amin kuzum inşallahCanım cok gecmis olsun Allah ın izniyle toparlar biran önce insallah
İnsan korkuyor ne olduğu kimde ne yapacağı belli olmayan bir şeyCanım çok geçmiş olsun Allah şifa versinEn kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Dualarımız seninle sende üzme kendini canım iyileşecektir.
Gözünüz aydın kızlar, ne güzel değerler, ne umutlu haberler.. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsundarısı Amin canım hep dualarimdasinizGözünüz aydın kızlar, ne güzel değerler, ne umutlu haberler.. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsundarısı bizlere
Allah razı olsun canım teşekkür ederimgözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aynen canım çarşamba ve cuma vercem inşallah katlanırTabiki çok güzel canim, benim 3.gun embriyosu idi 11. Gün 118 çıkmıştı. Çok iyi çıkmış. Sen birde benden bir gün geriden geliyorsun gibi. İnşallah zamanla daha da güzel katlanır, 13. Gün tekrar yapacaksın ozaman
Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın surede sağlığına kavuşur,Kızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlardua ederseniz sevinirim
İnşallah çok teşekkür ederimGözün aydın canım çok sevindim değerinin düzenli artmasına..İnşallah bundan sonraki süreçte de güzelce artar