2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar kalp atışını duydum çok şükür ❤️
Herşey yolunda, 2 gebeliğim sorunlu oldugu için 12. Haftaya kadar atlatırsak güzel olacak 2 hafta sonra bekliyorum dedi doktor inşallah sorunsuz geçer herşey 🤲
6buçuk haftalığız 💚
Darısı bekleyen tüm herkese inşallah hepimiz kavuşalım bebiklerimize 🥰🥰🥰
Çok sevindim canım tebrikler ❤️

Ne kadar çok aynı kaderi paylaştığım insanlar varmış. İyi ki varsınız. Üzülmemek elde değil ama böyle güzel öyküleri duyunca da yeniden bir umut yeşeriyor yüreğimde. Olacak diyorum. Sabır diyorum. Çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptin 🙏🏻

Allah razı olsun canım benim. Sen de evlatlarını hayırlı bir şekilde kucağına al inşallah. Burada hep beraber tek yürek olmak ne güzel 🙏🏻

Şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum doktorumla görüşüp ne yapılması gerektiğine birlikte karar vereceğiz. En kötüsü de sebepsiz olması. Bir o kadar umutlu bir o kadar umutsuz çünkü bir sebebi yok. Ama güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım. Bir gün olacak inşallah. Eğer öyle olmasaydı Rabbim içime bu bitmez tükenmez evlat hasretini koymazdı.
Bizimki de sebepsiz infertilite. İlk denememizi evliliğimizin 5. yılında denedik. O zamana kadar olur diye rahat davrandık aslında. Neyse ilkinde her şey yolunda gittiği halde tutunma olmadı. Ve geride dondurulmuşum da yoktu. Epey hayal kırıklığı yaşadım. Aradan 1,5 yıl geçti aynı yere aynı doktora gittik yine denedik ama bu kez hiç transfer yapılmadı, bu kez embriyoların kalitesi 3. günden sonraya gidebilecek gibi değilmiş çünkü, doktorun dediğine göre. Üçüncü denemeyi de 8 ay sonra başka şehirde başka doktora yaptırdık. Yani Ocak 2021. Bu kez embriyo oluşumundan sonra rahmi dinlendirme kararı aldı doktorumuz. 2 ay sonra gel dedi. Martta gittim, transferi yaptı. Üstelik 3. gün embriyosu idi 2 adet. Ve şükürler olsun tuttu biri.

Rabbim ne zaman nasıl nasip edeceğini bizden tabii ki daha iyi biliyor. Ben mesela eğer ilk yıllarımda çocuk sahibi olmuş olsaydım şu an edindiğim meziyetlerin hiçbirini edenemeyecektim. Meslek sahibi bile olamayacaktım (yeni atanmış bir öğretmenim). Yani diyorum ya Rabbim sanki dedi ki bana, kulum sen önce bir işine gücüne bak, yerini yurdunu bil, gerisini düşünme. Aynen öyle oldu bana. İnşallah sonuna kadar gider, bebeğimi de doğurursam bundan tam emin olacağım. 😊

Sen de bir düşünürsen hayırlısının bu olduğunu anlayacaksın. 😊

Kızlar kalp atışını duydum çok şükür ❤️
Herşey yolunda, 2 gebeliğim sorunlu oldugu için 12. Haftaya kadar atlatırsak güzel olacak 2 hafta sonra bekliyorum dedi doktor inşallah sorunsuz geçer herşey 🤲
6buçuk haftalığız 💚
Darısı bekleyen tüm herkese inşallah hepimiz kavuşalım bebiklerimize 🥰🥰🥰
Amin kuzum gözün aydın inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler 🤲🏻🤗😍

Bizimki de sebepsiz infertilite. İlk denememizi evliliğimizin 5. yılında denedik. O zamana kadar olur diye rahat davrandık aslında. Neyse ilkinde her şey yolunda gittiği halde tutunma olmadı. Ve geride dondurulmuşum da yoktu. Epey hayal kırıklığı yaşadım. Aradan 1,5 yıl geçti aynı yere aynı doktora gittik yine denedik ama bu kez hiç transfer yapılmadı, bu kez embriyoların kalitesi 3. günden sonraya gidebilecek gibi değilmiş çünkü, doktorun dediğine göre. Üçüncü denemeyi de 8 ay sonra başka şehirde başka doktora yaptırdık. Yani Ocak 2021. Bu kez embriyo oluşumundan sonra rahmi dinlendirme kararı aldı doktorumuz. 2 ay sonra gel dedi. Martta gittim, transferi yaptı. Üstelik 3. gün embriyosu idi 2 adet. Ve şükürler olsun tuttu biri.

Rabbim ne zaman nasıl nasip edeceğini bizden tabii ki daha iyi biliyor. Ben mesela eğer ilk yıllarımda çocuk sahibi olmuş olsaydım şu an edindiğim meziyetlerin hiçbirini edenemeyecektim. Meslek sahibi bile olamayacaktım (yeni atanmış bir öğretmenim). Yani diyorum ya Rabbim sanki dedi ki bana, kulum sen önce bir işine gücüne bak, yerini yurdunu bil, gerisini düşünme. Aynen öyle oldu bana. İnşallah sonuna kadar gider, bebeğimi de doğurursam bundan tam emin olacağım. 😊

Sen de bir düşünürsen hayırlısının bu olduğunu anlayacaksın. 😊
Dogru zamana bende inaniyorum. Allah gercekten o zamanı ayarliyor sanki. Bende problemlerimi tesadufi yasamadigimi dusunuyorm. Ve boyle dusundugumde bu sefer olacagina gönülden inaniyorm. Oyle bir zamanda olmuş olacakki. Gercekten mucize gibi gelecek. Umarim saglikla kucagina alirsin yavrunu sende canim. 🤲🧿

X