2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sana biseyler demek istiyorm ama bende öyleyim. Aklima hep olumsuzluklar geliyo hadi kaldiralim ayaga birbirimizi ya nedir bu . Ben bide yarin işe başlayacağim
Valla öyle neyse güzel düsünelik Allah ın izniyle güzel olsun insallah hersey hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yorucu mu işin rapor alsaydn

Benim transferden sonrası ilk 3 gün belim, bacağım, başım, kasıklarım yani her tarafım feba sızladı. Sonrasında geçti ağrılar ve en son sadece kasığımda adet sancısı gibi bir sancı başladı. Ki o zaman anlamıştım pozitif olabileceğini de test yapmıştım.

4. günden sonra da tek taraflı sancım da oldu. Ara ara batıyordu ve kısa sürüyordu ama hissettiriyordu her türlü. Yani dış gebelik olacak diye bir şey yok. Hep olumlu düşün lütfen.

Valla öyle neyse güzel düsünelik Allah ın izniyle güzel olsun insallah hersey hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yorucu mu işin rapor alsaydn
Amin canim hayirlisi olsun hakkimizda. Ben oncesinde uzun sure rapor almistim baska sebeplerle. Simdi merkez 3 gunluk veriyor raporu sadece. Fazlasini vermiyorlarmis transferden sonra. İşim oturarak çok sukur. 3 gün evden 2 gun şubeden çalisacagim. Napalim sonu güzel olsun inşallah.

Kızlar kalp atışını duydum çok şükür
Herşey yolunda, 2 gebeliğim sorunlu oldugu için 12. Haftaya kadar atlatırsak güzel olacak 2 hafta sonra bekliyorum dedi doktor inşallah sorunsuz geçer herşey
6buçuk haftalığız
Darısı bekleyen tüm herkese inşallah hepimiz kavuşalım bebiklerimize

Çok teşekkür ederim:) sabah gidicem randevum var ama dayanamadım sormak istedim herkeste farklı mı oluyor peki kaç saat arayla yapılıyor? Orucu yemeden yapabilecek miyim diye hesaplamaya çalışıyorum da
İlk günler zaten periyodunda oluyorsun, o zaman oruç tutma durumu yok. Sonrasında transfere kadar yine 1 hafta - 10 gün geçiyor. Belki de daha fazla. O ara oruç tutacağını hesap ederek en baştan ilaçlarını o şekilde kullanabilirsin. Doktoruna direk sor. Sonrasında öyle devam et. Zaten Ramazanın son 10 günündeyiz. Transfere kadar da bu ay biter.

Benim de bayramda sonra Adetim başlıyor, lekelenme başladı. Bugün Lucrin vurdurmaya gideceğim sağlık ocağına.. hayırlı olsun sizin de
Teşekkürler siizn de hayırlı olsun lucrin ne içindi acaba

Evet evet kesinlikle benim bugün 4.günüm dün başladım estrofeme, yarın da kontrol var. Hayırlısı bakalım..
Aa o zaman aynı ilerliyoruz ben de 3.günü basladım günde 1 kere olarak estrofeme. Bugun 5.günü adetimin. Yarın da muayeneye gideceğim kontrol edecek doktorum

Herkeste aynı ilaçları vermiyorlar. Bana bir kez iğne verilmişti, hepsini de akşam yapıyorduk. Bir de haplar vardı. Onları da sahurda içebilirsin. Tabii senin nasıl bir tedavi göreceğine bağlı. Doktorun hemşiresi hepsini anlatacak zaten. zeykus

Yorucu degilse zaten calısmak cok daha güzle kafan dağılır en azından iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…