- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
Sabahları ılık suda içebilirsin canım oda iyi geliyorKabızlık vardı söylemesı ayıp popom acıyordu artık bende rahatlatsın dıe dıger ılactan ıctım oda kötü oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahları ılık suda içebilirsin canım oda iyi geliyorKabızlık vardı söylemesı ayıp popom acıyordu artık bende rahatlatsın dıe dıger ılactan ıctım oda kötü oldu
Valla öyle neyse güzel düsünelik Allah ın izniyle güzel olsun insallah hersey hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yorucu mu işin rapor alsaydnSana biseyler demek istiyorm ama bende öyleyim. Aklima hep olumsuzluklar geliyo hadi kaldiralim ayaga birbirimizi ya nedir bu . Ben bide yarin işe başlayacağim
İnsallah canım sabır bakalımCanım o his hep oluyor. Bizlerden biliyorsun hiç bir şey hissetmiyorum diyordum çok umutsuzdum kısmen kabullenmiştim bile o derece. O hislerin olumlu ya da olumsuz anlamı yok. Az kaldı günün sabır
Benim transferden sonrası ilk 3 gün belim, bacağım, başım, kasıklarım yani her tarafım feba sızladı. Sonrasında geçti ağrılar ve en son sadece kasığımda adet sancısı gibi bir sancı başladı. Ki o zaman anlamıştım pozitif olabileceğini de test yapmıştım.Bisey soracagim benim tek taraflı kasik agrim siddetlendi yarim saatte bir vuruyor agri. Yani eski dis gebeliklerim gibi bacagima hafiften vurmaya basladi kızlar. Bu kadar erken mi tutunuyor bilemiyorm ama. Psikolojik degil yani bu agri korkmaya basladim ben ya rahme yerlesirkende agri tek tarafli oluyor mu acaba insallah öyledir.. yani tekrar dis gebelikten korkuyorum. Bu kadar erken belirti aramiyorm kesinlikle ama agriyi net bir şekilde hissediyorum...
Ayrica bu topikte dis gebelik sonrasi tüp bebek tecrubeliler var mi?
Amin canim hayirlisi olsun hakkimizda. Ben oncesinde uzun sure rapor almistim baska sebeplerle. Simdi merkez 3 gunluk veriyor raporu sadece. Fazlasini vermiyorlarmis transferden sonra. İşim oturarak çok sukur. 3 gün evden 2 gun şubeden çalisacagim. Napalim sonu güzel olsun inşallah.Valla öyle neyse güzel düsünelik Allah ın izniyle güzel olsun insallah hersey hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yorucu mu işin rapor alsaydn
Çok güzel bir değer tebrik ederim canımKızlar 414 Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için
Yaaa maşallah gözün aydın. Mevlam sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsinKızlar 414 Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için
İlk günler zaten periyodunda oluyorsun, o zaman oruç tutma durumu yok. Sonrasında transfere kadar yine 1 hafta - 10 gün geçiyor. Belki de daha fazla. O ara oruç tutacağını hesap ederek en baştan ilaçlarını o şekilde kullanabilirsin. Doktoruna direk sor. Sonrasında öyle devam et. Zaten Ramazanın son 10 günündeyiz. Transfere kadar da bu ay biter.Çok teşekkür ederim:) sabah gidicem randevum var ama dayanamadım sormak istedim herkeste farklı mı oluyor peki kaç saat arayla yapılıyor? Orucu yemeden yapabilecek miyim diye hesaplamaya çalışıyorum da
Çok iyi değer canım hayırlı olsunKızlar 414 Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için
Sağlıkla kaliteli dollensinler insÇıktım kızlar 16 yumurta toplanmış dua edenlerden allah razi olsun
Teşekkürler siizn de hayırlı olsun lucrin ne içindi acabaBenim de bayramda sonra Adetim başlıyor, lekelenme başladı. Bugün Lucrin vurdurmaya gideceğim sağlık ocağına.. hayırlı olsun sizin de
Masaallah sağlık ile devam etsinKızlar 414 Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için
Aa o zaman aynı ilerliyoruz ben de 3.günü basladım günde 1 kere olarak estrofeme. Bugun 5.günü adetimin. Yarın da muayeneye gideceğim kontrol edecek doktorumEvet evet kesinlikle benim bugün 4.günüm dün başladım estrofeme, yarın da kontrol var. Hayırlısı bakalım..
Herkeste aynı ilaçları vermiyorlar. Bana bir kez iğne verilmişti, hepsini de akşam yapıyorduk. Bir de haplar vardı. Onları da sahurda içebilirsin. Tabii senin nasıl bir tedavi göreceğine bağlı. Doktorun hemşiresi hepsini anlatacak zaten. zeykusNe demek. Anladım onun için sorduğunu ama oruç olmuyor maalesef 12 saat arayla olduğu için sabah 10 akşam 22 ydi benimki mesela. Ben çalışma saatime göre 07 19 yapmıştım sanırım öyle hatırlıyorum
Yorucu degilse zaten calısmak cok daha güzle kafan dağılır en azından iyi gelirAmin canim hayirlisi olsun hakkimizda. Ben oncesinde uzun sure rapor almistim baska sebeplerle. Simdi merkez 3 gunluk veriyor raporu sadece. Fazlasini vermiyorlarmis transferden sonra. İşim oturarak çok sukur. 3 gün evden 2 gun şubeden çalisacagim. Napalim sonu güzel olsun inşallah.
Çok güzel canım hayırlı olsunKızlar 414 Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için
Maşallah çok güzel bir değer insallah sağ salim kucağınıza da alırsınız darısı biz bekleyenlerin başınaKızlar 414 Beni buna inandırın. Nasıl bir değer sizce 11.gün için