- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Hatta eşime neden uyandırıyorsun diye sordum :) dedi sen iyice yedin kafayıaynen bende uyandorılıyorım gibi oluyo 1haftadır 6saatten fazla uyumuyorum gün içinde de bi yarım saat gözüm dalıyor o kadar
Amann dıkkat cok ishalde cok iyi olmuyorbende de çok fena ishal durumu var kötü rüyalar gördüm sabah 6da uyandım perişanım insanın modu düşüyor hemen
İşin en zor kısmı sanırım bu beklemek. Mevlam sabır versin inşallah hepimize. Sabrımızın sonu selamet olsunİnsallah Rabbim nasip eder bu duyguyu hepimize sonlara geldikce.galiba artk bunaldm biraz kendime de soz verdim hic test yapmıycam diye bekliyorum bakalm
İns güzel değerler gorurusun...Az önce kan verdim dualarınızı eksik etmeyin nolur
İnşallah her şey yolundadır canım. Yaşadıkların bebişin ben geliyorum hazır ol belirtileri olsunCok sagolasın dahiliye uzmanına geldım sımdı ınsallah rahatlatır
Ben kabızlık için geceden bir bardak suya 2_3 kuru incir doğrultup birakiuorum sabah aç karnına hespini yiyorum tuvalete rahat cikiyirum dene çok rahatlatıcı oluyorKabızlık vardı söylemesı ayıp popom acıyordu artık bende rahatlatsın dıe dıger ılactan ıctım oda kötü oldu
Aminn insallahİşin en zor kısmı sanırım bu beklemek. Mevlam sabır versin inşallah hepimize. Sabrımızın sonu selamet olsun
Sana biseyler demek istiyorm ama bende öyleyim. Aklima hep olumsuzluklar geliyoKızlar bugün benim 7.günüm ve icimi bombos hissediyorum sanki benden gitti gibi oyle aglamak geliyor icimden hic bi belirtimde yok
Insallah canım teşekkür ederimmİns güzel değerler gorurusun...
Insallah o durumu çok iyi biliyorum bende inşallah hemen rahatlatcak ilaçları verir kuzumCok sagolasın dahiliye uzmanına geldım sımdı ınsallah rahatlatır
Hayirli olsun kuzum insallah. Rabbim en hayirli pozitif sonucu bu tedavinde versin sana insallah. ☺☺☺Bugün kan verecek arkadaşlara güzel sonuçlar, opu’ya girenlere kaliteli bol yumoşlar, bu hafta transfer olacaklara mis gibi bebişler diliyorum.. bir haftada daha beraberiz kızlarbenim adetim başlıyor, inşallah bir sıkıntı olmazsa transfer hazırlığına başlıyoruz bugün lucrin vurduracağım. Güzel haberler alacağımız iyi bir hafta diliyorum hepimizee
Evet evet kesinlikleAy cok heyecanlı değil mi :)) hangi süreçtesiniz pekalabenm adetimin 5.günü estrofeme başladık
Canım o his hep oluyor. Bizlerden biliyorsun hiç bir şey hissetmiyorum diyordum çok umutsuzdum kısmen kabullenmiştim bile o derece. O hislerin olumlu ya da olumsuz anlamı yok. Az kaldı günün sabırKızlar bugün benim 7.günüm ve icimi bombos hissediyorum sanki benden gitti gibi oyle aglamak geliyor icimden hic bi belirtimde yok
Hadi kuzum hayırlı haberlerle gelAz önce kan verdim dualarınızı eksik etmeyin nolur
Ahh inşallah canımHadi kuzum hayırlı haberlerle gel
İnşallah güzel sonuçlar alacağızKızlar dua edin lütfen kan sonucum 1 2 saate çıkar
Hiç olumsuz düşünmemek gerek canım hep iyiyi çağıralım ki iyi olsunKızlar bugün benim 7.günüm ve icimi bombos hissediyorum sanki benden gitti gibi oyle aglamak geliyor icimden hic bi belirtimde yok
Uzulme diyecegim ama tabi ki de uzuluyor insan. Benim de 2017 mart ta negatif olmustu transferim. Sonra 2+1 embriyo dondurduk. 2017 temmuzda kizim tutundu. Dondurulmuş embriyolarda sans daha fazla oluyor imis. Simdi kizim 3 yasinda. Buzluktaki kardesi 26 nisan da transfer ettik. 4yil sonra. Test gununu bekliyorum. Öncesinde 2015 ve 2016 da ust uste iki dış gebeligim var ondan tup bebek. Ben de ogretmenim bu arada. Yani diyecegi. Her seyin hayirlisi. Ben de ilk negatifte kahrolmuştum. Simdi daha rahatim en azindan bir evladim hayirli olucaksa bir kardesi olsun.Günaydın kızlar. Sizi bu topiği açtığınız ilk günden beri takip ediyorum. Çoğunuz gibi ben de öğretmenim. 4 yıllık evliyim sebepsiz infertilite. 2 başarısız aşılama. Be son olarak nisan ayında tıpkı çoğunuz gibi ben de ilk tüp bebek denememi yaptırdım. Yaptırırken bir yandan da hep sizi takip ettim. Sizinle güldüm sizinle ağladım. Bekledim size mutlu haberle gelebilmek için ama olmadı. 5. Gün embriyom her şey çok yolunda gittiği halde annesine tutunamadı. Üzülmemek elde değil.elbette beterin beteri var. Ama insan düşünmeden edemiyor niye diye. Bugün test yapacak arkadaşlarıma yürekten dua ediyorum. Hayırlı haberleri alın inşallah i. Gebe kalan arkadaşlarıma da sağlıkla hamilelikler ve hayırlı evlatlar diliyorum. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Canımm Rabbim yardımcın olsun. En doğru en tez zamanda bebeğini kucağına al kuzucum kolay imtihanlar değil. Rabbim gönlüne göre versinGünaydın kızlar. Sizi bu topiği açtığınız ilk günden beri takip ediyorum. Çoğunuz gibi ben de öğretmenim. 4 yıllık evliyim sebepsiz infertilite. 2 başarısız aşılama. Be son olarak nisan ayında tıpkı çoğunuz gibi ben de ilk tüp bebek denememi yaptırdım. Yaptırırken bir yandan da hep sizi takip ettim. Sizinle güldüm sizinle ağladım. Bekledim size mutlu haberle gelebilmek için ama olmadı. 5. Gün embriyom her şey çok yolunda gittiği halde annesine tutunamadı. Üzülmemek elde değil.elbette beterin beteri var. Ama insan düşünmeden edemiyor niye diye. Bugün test yapacak arkadaşlarıma yürekten dua ediyorum. Hayırlı haberleri alın inşallah i. Gebe kalan arkadaşlarıma da sağlıkla hamilelikler ve hayırlı evlatlar diliyorum. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.