2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sana dua edeceğim canım benim inşaAllah inşaAllah... Haziran'da doktor aşılama yapalım dedi 2-3 kere deneyelim olmasa tüp dedi. Bu arada evliliğimin ilk ayında normal yoldan gebe kalmışlığım da var anlamadım yaaa rabbimin imtihanı sanırım. Doktor olmaması için hiçbir sebep yok diyor ama yok
Cnm aklında olsun iğneli tedavi ile 2 kere aşılama Olup tutmazsa devletten destek alabiliyorsun hastane ve ilaç ücretlerin yarıya düşüyor neredeyse ben öyle yaptım.inşallah aratmaz allahım ama aklında bulunsun

Batmalar oluyor gidiyorum bakıyorum sanki her an kanama gelecekmiş gibi korkuyorum .
Bende de 7. günden başlayan adet sancısına benzer batmalar oldu. Gittikçe şiddeti artınca 9. gün test verdim, sonuç pozitif çıktı. Yani adet sancısı belirtisi güzel bir belirti 😊

Marka model için birşey diyemem ama Çok programlı birşey almaya gerek yok bence 3 program yeterli olur Bende 6 program var 2 tanesini kullanıyorum 🤣
Aynen kuzum ben de öyle. Bir sürü para vermiştim hiç memnun kalmadım. Öyle kullanıyoruz kendim için bakmıyorum ama kendime de baksam hiç öyle çok programlı bir şey almam.

X