- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
İnşallah canım inşallahİnşallah çok güzel kalp atış sesileri duyarsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahİnşallah çok güzel kalp atış sesileri duyarsın canım
Bende sizin gibiyim cnm Sebepsiz 2 çatlatma 3 aşılama negatif görünce tüp bebeğe geçiş yaptımRabbim kucağını boş bırakmasın cnm inş bu sefer tutar anlamadım bu sebepsiz infertilite ne illet bi şey insan bazen bi sebep arıyor
Cnm aklında olsun iğneli tedavi ile 2 kere aşılama Olup tutmazsa devletten destek alabiliyorsun hastane ve ilaç ücretlerin yarıya düşüyor neredeyse ben öyle yaptım.inşallah aratmaz allahım ama aklında bulunsunSana dua edeceğim canım benim inşaAllah inşaAllah... Haziran'da doktor aşılama yapalım dedi 2-3 kere deneyelim olmasa tüp dedi. Bu arada evliliğimin ilk ayında normal yoldan gebe kalmışlığım da var anlamadım yaaa rabbimin imtihanı sanırım. Doktor olmaması için hiçbir sebep yok diyor ama yok
Kilyaa senin kontrole gittigin gün benim test günüm dua et banadaİnşallah canım inşallah
Bende de 7. günden başlayan adet sancısına benzer batmalar oldu. Gittikçe şiddeti artınca 9. gün test verdim, sonuç pozitif çıktı. Yani adet sancısı belirtisi güzel bir belirtiBatmalar oluyor gidiyorum bakıyorum sanki her an kanama gelecekmiş gibi korkuyorum .
Marka model için birşey diyemem ama Çok programlı birşey almaya gerek yok bence 3 program yeterli olur Bende 6 program var 2 tanesini kullanıyorumTeşekkür ederim canım
Canıımmmm inşallah çok güzel bir gün olur bol müjdeliKilyaa senin kontrole gittigin gün benim test günüm dua et banada
Aynen kuzum ben de öyle. Bir sürü para vermiştim hiç memnun kalmadım. Öyle kullanıyoruz kendim için bakmıyorum ama kendime de baksam hiç öyle çok programlı bir şey almam.Marka model için birşey diyemem ama Çok programlı birşey almaya gerek yok bence 3 program yeterli olur Bende 6 program var 2 tanesini kullanıyorum
Aynen öyle canım benim olacak inşallahSağ ol canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim bi gebeliğim oldu aslında normal yoldan. rabbimden ümit kesilmez hiçbir zaman inanıyorum tabii ki
Test gününden bir gün önce olmuştu kuzum hasta olcam sanıp ağlamıştım hatta senin test günün ne zamanBatmalar oluyor gidiyorum bakıyorum sanki her an kanama gelecekmiş gibi korkuyorum .
Canım gözün aydın çok sevindim senin adına sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz olabilirKızlar test sonucum 712 cıktı acaba ikiz olabilr mi. Tek transfer yapilmisti
Kuzum 10. Gün 975 gördüm, çift transfer Di tek tutmuş, tek gebelikte de yüksek olabiliyor yaniKızlar test sonucum 712 cıktı acaba ikiz olabilr mi. Tek transfer yapilmisti
Çok sevindim canım benim kaçıncı günündu bugün, hergun kat kat artsın inşallah darısı kese ve kalp atışlarına
Himmm benim 12. Gün o zaman normalKuzum 10. Gün 975 gördüm, çift transfer Di tek tutmuş, tek gebelikte de yüksek olabiliyor yani
Insallah canımCanım gözün aydın çok sevindim senin adına sağlıkla ilerlesin inşallah ikiz olabilir
Belki tek yumurta ikizi de olabilir, hcg ye çok bakmıyor o işHimmm benim 12. Gün o zaman normal
Çok teşekkür ederim. Darısı bütün isteyenlerin basinaharika değer tebrikler
Anladım canim. O zaman keseye kadar bilemiyecegizBelki tek yumurta ikizi de olabilir, hcg ye çok bakmıyor o iş