2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Haber ver bizede ya cok heyecanli. Sendede kasik batmasi vardi. Öyle hatirliyorum. Ayyy valla pozitif alanlar yazsin bekleyenler umutlansin kizlar
Vardı canim. Göğüslerim çok az sisti. Iki gün önce de bugün vucudum ağrı içerisindeydi. Özellikle bacağım. Bir de ben de çok fazla üşüme oldu ben de. Normalde ateşli insanımdır kanım çekildi resmen. Hâlâ doğalgazı yakiyorum

Sağ ol canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim bi gebeliğim oldu aslında normal yoldan. rabbimden ümit kesilmez hiçbir zaman inanıyorum tabii ki

Sağ ol canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim bi gebeliğim oldu aslında normal yoldan. rabbimden ümit kesilmez hiçbir zaman inanıyorum tabii ki
Aminn tabiki canım soğan kürü flaan var onları dene bide sıkıntı olmayınca çok faydalı olur diyorlar inşalh yeniden sağlıkla hamile kalırsın

Haber ver bizede ya cok heyecanli. Sendede kasik batmasi vardi. Öyle hatirliyorum. Ayyy valla pozitif alanlar yazsin bekleyenler umutlansin kizlar

Çok sevindim canım benim kaçıncı günündu bugün, hergun kat kat artsın inşallah darısı kese ve kalp atışlarına

Çok sevindim canım benim kaçıncı günündu bugün, hergun kat kat artsın inşallah darısı kese ve kalp atışlarına

Maşallah
Sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…