Teşekkür ederim canımAltus AL413 A 3 prog.
Sen cumartesi gideceksen benim geç bile o zamanKesinlikle Kilya ya katılıyorum, 30 yaşındayım bu seki
Canım bende cumartesi kalp atışı için gideceğim, Rabbim yardimcimiz olsun
Amin canım. Ben sok icerisindeyim hala inanamıyorum. Ve sabahtan beri ağlıyorum. Sevinç göz yaşları amaHayırlı olsun canım ben buradayım diyor bebisin
Amin canım. Şimdi kan t3sti de verdim bakalim kaç çıkacak. Allahım isteyen her kuluna yaşatsın bu sevinciCanım sağlıkla ilerlesin hamileliğin inşallah değerlerin kat kat artsın
Canımmm sonuçlandı mı test yaptın mıııKızlar ben transfere gidiyorum hepinizin dualarına talibim
Sen daha hareketlenmedin mi Kuzum? Geçen sefer baya ağrılı sancılıydı bu sefer hiç bir şey yok. Sanki hiç olmamış gibi yani bugün 4.günTabii. Transferimin 2. Gunundeyim. 3. Gunden sonra biraz hareketlenmeye baslayinca oturacagim pc basina tek tek guncellemelere bakacagim kuzum. Eklerim senide.
Valla yat dedi doktor yatiyorm. Off 4 gün bile bişeydir gibi geliyo bana şuan. Zaman durdu sanki. Bu arada ara ara batma gibi sancı geliyor aniden. Böyle seyler yaşayaninız var mi?Sen daha hareketlenmedin mi Kuzum? Geçen sefer baya ağrılı sancılıydı bu sefer hiç bir şey yok. Sanki hiç olmamış gibi yani bugün 4.gün
Amin canim guzel haberlerle gelelim insallah ❤Kesinlikle Kilya ya katılıyorum, 30 yaşındayım bu seki
Canım bende cumartesi kalp atışı için gideceğim, Rabbim yardimcimiz olsun
Canım test günüm salıCanımmm sonuçlandı mı test yaptın mııı
Ben 6 aydir adet görmüyorum canim tedavim o sekilde ilerlediCanım son adet tarihine göre hesaplanıyor
Benimki ilk gün yat sonra normal hayatına dön dedi. Normalim yani abartmamak koşulu ile. Cuma sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için gerçi baya yakın evime eczaneye uğradım. Gayet aktifim yarın da işbaşı yapacağım.Valla yat dedi doktor yatiyorm. Off 4 gün bile bişeydir gibi geliyo bana şuan. Zaman durdu sanki. Bu arada ara ara batma gibi sancı geliyor aniden. Böyle seyler yaşayaninız var mi?
Aaaaa süper pozitiffffCanım test günüm salıgeçmek bilmiyor bugün cesaret edip idrar testi yapabildim. Sevinmeli miyim bilemedim korkuyorum valla
Anladim canim teşekkürler o zaman simdi ben 4 haftalik sayiliyorumCanım mesela netten hesaplama yaptım embriyo günü transferine göre, 4+6 gunluktu, ama doktor 5+1dedi. Değişiyor hesaplamalar. Keseyi 5.ci hafta görüyorsun,bir hafta sonrada kalp atışı
Banada normale dönüşü Pazartesi itibari ile verdi. Zaten raporumda o kadar. Ama ilk gunler yat dedi işte. Ben aslinda hic dinlemiyorm kendimi kesinlikle ama rahatsiz edici bi sekilde son 3 saattir bu sekilde batmalar var.Benimki ilk gün yat sonra normal hayatına dön dedi. Normalim yani abartmamak koşulu ile. Cuma sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için gerçi baya yakın evime eczaneye uğradım. Gayet aktifim yarın da işbaşı yapacağım.
Ufak batmalar oluyor arada açıkçası kendimi dinlemiyorum.
İnşallah öyledir sonra çok üzülürüm belki diye sevinmek istemiyorum. Aslında bu testi de yapmayacaktım söz vermiştim kendime ama dayanamadım evde bu vardı denedim umarım güzel şeyler duyarızAaaaa süper pozitiffffkasett teste bile böyleyse keske birde erken gebelik testi alsaydın . Ama bence pozitif hayırlı olsun
İyi yapmışsın boşver benimde geri kalan yatarak geçiyor zaten.İyi düşünelim iyi olsun canım hakkımızda hayırlısıBanada normale dönüşü Pazartesi itibari ile verdi. Zaten raporumda o kadar. Ama ilk gunler yat dedi işte. Ben aslinda hic dinlemiyorm kendimi kesinlikle ama rahatsiz edici bi sekilde son 3 saattir bu sekilde batmalar var.inş iyiye delalettir...
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumAmin canım. Şimdi kan t3sti de verdim bakalim kaç çıkacak. Allahım isteyen her kuluna yaşatsın bu sevinci
Canım o zaman ultrason görüntüsüne göre hesaplar doktorun ama şuan 1 aylık falan gibi düşünBen 6 aydir adet görmüyorum canim tedavim o sekilde ilerledi
Canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahCanım test günüm salıgeçmek bilmiyor bugün cesaret edip idrar testi yapabildim. Sevinmeli miyim bilemedim korkuyorum valla