2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Tabii. Transferimin 2. Gunundeyim. 3. Gunden sonra biraz hareketlenmeye baslayinca oturacagim pc basina tek tek guncellemelere bakacagim kuzum. Eklerim senide.
Sen daha hareketlenmedin mi Kuzum? Geçen sefer baya ağrılı sancılıydı bu sefer hiç bir şey yok. Sanki hiç olmamış gibi yani bugün 4.gün

Sen daha hareketlenmedin mi Kuzum? Geçen sefer baya ağrılı sancılıydı bu sefer hiç bir şey yok. Sanki hiç olmamış gibi yani bugün 4.gün
Valla yat dedi doktor yatiyorm. Off 4 gün bile bişeydir gibi geliyo bana şuan. Zaman durdu sanki. Bu arada ara ara batma gibi sancı geliyor aniden. Böyle seyler yaşayaninız var mi?

Valla yat dedi doktor yatiyorm. Off 4 gün bile bişeydir gibi geliyo bana şuan. Zaman durdu sanki. Bu arada ara ara batma gibi sancı geliyor aniden. Böyle seyler yaşayaninız var mi?
Benimki ilk gün yat sonra normal hayatına dön dedi. Normalim yani abartmamak koşulu ile. Cuma sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için gerçi baya yakın evime eczaneye uğradım. Gayet aktifim yarın da işbaşı yapacağım.
Ufak batmalar oluyor arada açıkçası kendimi dinlemiyorum.

Banada normale dönüşü Pazartesi itibari ile verdi. Zaten raporumda o kadar. Ama ilk gunler yat dedi işte. Ben aslinda hic dinlemiyorm kendimi kesinlikle ama rahatsiz edici bi sekilde son 3 saattir bu sekilde batmalar var. inş iyiye delalettir...

Aaaaa süper pozitiffff kasett teste bile böyleyse keske birde erken gebelik testi alsaydın . Ama bence pozitif hayırlı olsun
İnşallah öyledir sonra çok üzülürüm belki diye sevinmek istemiyorum. Aslında bu testi de yapmayacaktım söz vermiştim kendime ama dayanamadım evde bu vardı denedim umarım güzel şeyler duyarız

İyi yapmışsın boşver benimde geri kalan yatarak geçiyor zaten.İyi düşünelim iyi olsun canım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…