- 17 Nisan 2021
- 32
- 42
- 38
hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz darısı keseyi görüp kalp atışını
Hadi inşallah kalbimiz dayanır☺hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz darısı keseyi görüp kalp atışını duymaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz darısı keseyi görüp kalp atışını
Hadi inşallah kalbimiz dayanır☺hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz darısı keseyi görüp kalp atışını duymaya
Çok teşekkür ederim hepimiz hayırlı haberlerle karşılaşalım inşallah canımHayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınaBenide eklermisiniz yaş 36 3.transfer yumurta rezervi az tüpler kapalı 19 nisan transferi pozitif
Beraber burdan kutlama yaparız inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzTabii. Transferimin 2. Gunundeyim. 3. Gunden sonra biraz hareketlenmeye baslayinca oturacagim pc basina tek tek guncellemelere bakacagim kuzum. Eklerim senide.
Çok sağol canısı ❤ hep beraber kucaklarımız dolsun inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahMerhaba benide ekleyebilrisiniz, yas 30. Birinci deneme. 3.gun embriyosu. Yumurta kalite problemi. 11nisan trasnfer. Pozitif,
İnşallahhh canım inşallahÇok sağol canısı ❤ hep beraber kucaklarımız dolsun inşallah
Tesekkur ederim canım AminCanım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Hayırlı olsun canım ben buradayım diyor bebisinKızlar 11. Günün yarın test gunum
Anladım kuzum ben kalp atışı için diye düşündüm erken geldi baya ondan sordumKalp atisi degil canim kese sanirim ben kan sonuclarimdan sonra hiç muayene olmadim daha
Canım sağlıkla ilerlesin hamileliğin inşallah değerlerin kat kat artsınKızlar 11. Günün yarın test gunum
Canım mesela netten hesaplama yaptım embriyo günü transferine göre, 4+6 gunluktu, ama doktor 5+1dedi. Değişiyor hesaplamalar. Keseyi 5.ci hafta görüyorsun,bir hafta sonrada kalp atışıBenim de 12 nisan keseyi görmeye cagirmadilar daha cuma yada c.tesi sanirim o yuzden sordum bi de tüp bebekte gebelik nasil hesaplanıyor canim biliyor musun
Canım son adet tarihine göre hesaplanıyorAyy gercekten mi insallah duyariz.❤yani simdi 1 aylik gebe oluyoruz hemen hemen. cok tesekkur ederim canim
Kesinlikle Kilya ya katılıyorum, 30 yaşındayım bu sekiTüp bebek zor değilmiş mi yazıyor orada ne güzel böyle düşünmeniz. Bana göre çok zor ve yıpratıcı. Birilerinin bu şekilde düşünmesi güzel ama tabii
Canım bende cumartesi kalp atışı için gideceğim, Rabbim yardimcimiz olsunÇarşamba günü kanda 1417 gördüm dr um 10 gün sonra muayeneye çağırdı cumartesi gunune denk geliyor ama cumadan gideceğim dr c.tesi olmayacakmis 1 gun erken gitmekten bisey olmaz sanırım
Canım sen ne zaman kalp atışı için gideceksin, en son kese için gitmistinAnladım kuzum ben kalp atışı için diye düşündüm erken geldi baya ondan sordum
Canım kötü düşünme bizimde sebepsiz infertilite. Bundan önce yumurta takibi klomen ve 2 aşılama tedavisi gördüm hepsi negatifi... Tüpe başladık sonra ve şuan hamileyim lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin sebepsiz infertilite çok zor ama olmayacak diye bişey yok inanın yeterBazı yorumlarını okudum canım senin adına çok sevindim bana da umut oldun inşallah değerin sağlıkla artar. Benim de sebepsiz infertilite ve 2 yıllık evliyim tüpe doğru gidiyoruz biz de
Altus AL413 A 3 prog.Kızlar başlıkla alakasız ama neden olmasın ucuz ama memnun olduğunuz bir bulaşık makinesi tavsiyeniz var mıdır ?
Kesin kesin kesin yaz olur mu inşallah Rabbim çok güçlü kalp atışları olsunKesinlikle Kilya ya katılıyorum, 30 yaşındayım bu seki
Canım bende cumartesi kalp atışı için gideceğim, Rabbim yardimcimiz olsun
Nasipse ayın yedisinde kuzum bayram tatilinden dolayı sanırım birkaç gün erken çağırdı çok merak içindeyimCanım sen ne zaman kalp atışı için gideceksin, en son kese için gitmistin