2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim de 12 nisan keseyi görmeye cagirmadilar daha cuma yada c.tesi sanirim o yuzden sordum bi de tüp bebekte gebelik nasil hesaplanıyor canim biliyor musun
Canım mesela netten hesaplama yaptım embriyo günü transferine göre, 4+6 gunluktu, ama doktor 5+1dedi. Değişiyor hesaplamalar. Keseyi 5.ci hafta görüyorsun,bir hafta sonrada kalp atışı

Tüp bebek zor değilmiş mi yazıyor orada 😳😳😳 ne güzel böyle düşünmeniz. Bana göre çok zor ve yıpratıcı. Birilerinin bu şekilde düşünmesi güzel ama tabii 🍀
Kesinlikle Kilya ya katılıyorum, 30 yaşındayım bu seki
Çarşamba günü kanda 1417 gördüm dr um 10 gün sonra muayeneye çağırdı cumartesi gunune denk geliyor ama cumadan gideceğim dr c.tesi olmayacakmis 1 gun erken gitmekten bisey olmaz sanırım
Canım bende cumartesi kalp atışı için gideceğim, Rabbim yardimcimiz olsun 🙏

Bazı yorumlarını okudum canım senin adına çok sevindim bana da umut oldun inşallah değerin sağlıkla artar. Benim de sebepsiz infertilite ve 2 yıllık evliyim tüpe doğru gidiyoruz biz de :KK43:
Canım kötü düşünme bizimde sebepsiz infertilite. Bundan önce yumurta takibi klomen ve 2 aşılama tedavisi gördüm hepsi negatifi... Tüpe başladık sonra ve şuan hamileyim lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin 🙏 sebepsiz infertilite çok zor ama olmayacak diye bişey yok inanın yeter 🙏😍

X