2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim de 12 nisan keseyi görmeye cagirmadilar daha cuma yada c.tesi sanirim o yuzden sordum bi de tüp bebekte gebelik nasil hesaplanıyor canim biliyor musun
Canım mesela netten hesaplama yaptım embriyo günü transferine göre, 4+6 gunluktu, ama doktor 5+1dedi. Değişiyor hesaplamalar. Keseyi 5.ci hafta görüyorsun,bir hafta sonrada kalp atışı

Tüp bebek zor değilmiş mi yazıyor orada ne güzel böyle düşünmeniz. Bana göre çok zor ve yıpratıcı. Birilerinin bu şekilde düşünmesi güzel ama tabii
Kesinlikle Kilya ya katılıyorum, 30 yaşındayım bu seki
Çarşamba günü kanda 1417 gördüm dr um 10 gün sonra muayeneye çağırdı cumartesi gunune denk geliyor ama cumadan gideceğim dr c.tesi olmayacakmis 1 gun erken gitmekten bisey olmaz sanırım
Canım bende cumartesi kalp atışı için gideceğim, Rabbim yardimcimiz olsun

Bazı yorumlarını okudum canım senin adına çok sevindim bana da umut oldun inşallah değerin sağlıkla artar. Benim de sebepsiz infertilite ve 2 yıllık evliyim tüpe doğru gidiyoruz biz de
Canım kötü düşünme bizimde sebepsiz infertilite. Bundan önce yumurta takibi klomen ve 2 aşılama tedavisi gördüm hepsi negatifi... Tüpe başladık sonra ve şuan hamileyim lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin sebepsiz infertilite çok zor ama olmayacak diye bişey yok inanın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…