Canım devlet hastanesine gidiyorum ben aşılamada çok bi ücreti yok sanırım ilaçlarla beraber 1500 falan gider diye düşünüyorum 2 kere şansımı deneyeyim dedim çünkü doktor aşılama için çok uygunsun dedi. Eşimin sperm değeri bana göre pek iyi değil ama doktor iyi diyor :) doktordan iyi biliyom gibi konuşuyorum da :) 40 milyon sperm var ve a +b 40 morfoloji 14 eşimde varikosel var ama 4 5 doktora gittik sıkıntı yok dendi hep
İçime su serptin canım bünyem sağlam yaaa çok şükür iğne tedavisi falan zaten oldum ovitrelle falan da yaptım hepsi boş çıktı aylar önce doktor aşılama dedi doğal yoldan olur diye bekledim ama olmadı bn de artık beklemek istemiyorum yaş 30 olduValla psikolojin sağlam olursa ço güzel gidiyor kuzum zor tabiki ama ben daha zor sanmıştım kişiye göre değişiyor ilaçlar tedavi süresi ben 27 yaşındayım eşim 29 adetlerim 28 günde bir adetin 3.günü gittim başladım iğne ilaç kontrol kısa sürdü döngü iğneler acıtmıyor ve kendim yaptım hep karnımdan 10 yumurta toplandı 9 u döllendi 5.güne gittik sona 3 tane kaldı 1 i kondu 2 sini dondurduk ama sen kafanı karıştırma hiç tek yumurtası toplanıp da hamile kalan da çok bu kişinin vucuduna bünyesine bağlı
Ne zaman muayene tarihin minnieAyy gercekten mi insallah duyariz.❤yani simdi 1 aylik gebe oluyoruz hemen hemen. cok tesekkur ederim canim
Yaşında hiç bişi yok canım öncelikle hele bide iğne yaptıysan kendine çok kolay o ovitrelle gibi acısız bişi zaten son gün çatlatma da vuruyorsun inşallah gerek kalmaz o ihtimali at kafandan olacak diye inan ama nasip olmazsa da gerçekten kolay sadece ilkinde tutar inşallah sonrası insanı maddi ve manevi yorar tabiki ama ne yapalım kısmetİçime su serptin canım bünyem sağlam yaaa çok şükür iğne tedavisi falan zaten oldum ovitrelle falan da yaptım hepsi boş çıktı aylar önce doktor aşılama dedi doğal yoldan olur diye bekledim ama olmadı bn de artık beklemek istemiyorum yaş 30 oldu
Kuzum benim anlıyorum seni zor yollardan geçtiğimiz için 22 gibi bir değerde sonucumuzu öğreniyoruz ve bu da stres yaratıyor aslında sabretsek biraz beklesek yüksekken öğrensek daha iyi benim ilk gebeliğimi 800 beta ile öğrenmiştim sen düşün ve zerre sevinmemiştimDoktor iyi diyorsa iyidir ama deneyin dediyse dene canım öyle hamile kalan da çok fazla var inşallah ilkinde seni yormadan gelir bebişin bende yıllarca pozitif görmeyi bekledim şimdi çift çizgi ama 22 değer düşük bitmiyor ki hiç sonra değer artacak mı diye beklicem kese kalp atışı inşallah güzel devam eder
Çevre baskısı olmasa hiç umrumda olmaz canım ama bıktım artık insanlardan acıyarak bakıyorlar resmen üremek onlara göre aşırı büyük bir şey üreyebildikleri için kendilerini bi şey sananlar çok. İnşallah canım sen de yarın bi test yaparsın koyulaşmışsa betan artmış demektir canım kendini strese sokma hiç ben artacağına çok inanıyorumYaşında hiç bişi yok canım öncelikle hele bide iğne yaptıysan kendine çok kolay o ovitrelle gibi acısız bişi zaten son gün çatlatma da vuruyorsun inşallah gerek kalmaz o ihtimali at kafandan olacak diye inan ama nasip olmazsa da gerçekten kolay sadece ilkinde tutar inşallah sonrası insanı maddi ve manevi yorar tabiki ama ne yapalım kısmet
Tüp bebek zor değilmiş mi yazıyor oradaCanım bende hiç tüp bebek istemedim ama iyiki diyorum şimdi şüphe de olsa hala yinede gördüm pozitif inşalh güzel artar inşallah sen gerek kalmadan hamile kalırsın kendiliğinden ama eğer olmazsa da tüp bebek zor değilmiş
+1Tüp bebek zor değilmiş mi yazıyor oradane güzel böyle düşünmeniz. Bana göre çok zor ve yıpratıcı. Birilerinin bu şekilde düşünmesi güzel ama tabii
Yani bilmem gerçekten kendime bende şaşıyorum ama güzel geçti fazla ağlamam bunalımım olmadı hiç ki sulugöz biriyimTüp bebek zor değilmiş mi yazıyor oradane güzel böyle düşünmeniz. Bana göre çok zor ve yıpratıcı. Birilerinin bu şekilde düşünmesi güzel ama tabii
Canın ne çekiyorsa ye canım valla tadını çıkar transfer döneminde ben de öyleydm şuan bulantıdan yiyemiyorum herşey çok kokuluuYa bu doymama surekli yemek yeme isteği başladi bendede. Kahvalti yaptıktan yarim saat sonra basliyorm acikmaya. Bu neyin psikolojisi yahu? Gecen haftalarda boyle olanlar pozitif aldi ondan umut geliyor banada..
İnşallah kuzum inşallah ben ilkte de yamulmuştumYani bilmem gerçekten kendime bende şaşıyorum ama güzel geçti fazla ağlamam bunalımım olmadı hiç ki sulugöz biriyimilk olduğu için tabiki belkii de umarım 2 olmaz benle kalır bebeğim değerim artar
Ne zaman muayene tarihin minnie
Teşekkür ederimMerhaba bilgisayarımı actigim zaman guncellemeleri yapacagim. Hayirli olsun insallah saglikla alin kucaginiza
hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuzBenide eklermisiniz yaş 36 3.transfer yumurta rezervi az tüpler kapalı 19 nisan transferi pozitif
Amin... çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinMasallahh rabbım hayırla tamamlatsın
Canım aynen şimdi ye biliyorsun bende öyleydim. Sonrasında midem kaynamaya başladı yiyemiyorum canım istese de. Şifa olsun inşallahYa bu doymama surekli yemek yeme isteği başladi bendede. Kahvalti yaptıktan yarim saat sonra basliyorm acikmaya. Bu neyin psikolojisi yahu? Gecen haftalarda boyle olanlar pozitif aldi ondan umut geliyor banada..
Yaa kalp atışı için erken değil miÇarşamba günü kanda 1417 gördüm dr um 10 gün sonra muayeneye çağırdı cumartesi gunune denk geliyor ama cumadan gideceğim dr c.tesi olmayacakmis 1 gun erken gitmekten bisey olmaz sanırım
Hayırlı olsun canımBenide eklermisiniz yaş 36 3.transfer yumurta rezervi az tüpler kapalı 19 nisan transferi pozitif
Kalp atisi degil canim kese sanirim ben kan sonuclarimdan sonra hiç muayene olmadim dahaYaa kalp atışı için erken değil mi