Allah razı olsun canım saolasınCanım gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet canım ara ara batmalar oldu bende. İlk günden sonra güne kadar az ve ağrısız.Valla yat dedi doktor yatiyorm. Off 4 gün bile bişeydir gibi geliyo bana şuan. Zaman durdu sanki. Bu arada ara ara batma gibi sancı geliyor aniden. Böyle seyler yaşayaninız var mi?
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAmin canım. Şimdi kan t3sti de verdim bakalim kaç çıkacak. Allahım isteyen her kuluna yaşatsın bu sevinci
KuzuuumCanım test günüm salıgeçmek bilmiyor bugün cesaret edip idrar testi yapabildim. Sevinmeli miyim bilemedim korkuyorum valla
Canım Allah razı olsun inşallahKuzuuumhadi kat kat katlansın koyulaşsın inşallah hayırlı olsun
Kaçıncı gün embriyosu canımAllah razı olsun canım saolasın10. Günde bu kadar silik olması normal mi ?
Canım 3. GünKaçıncı gün embriyosu canım
Nette gebelik hesaplama gir. Hesaplama.net var oradan transfer gününe göre hesaplıyor. Çıkan günün üzerine 2 gün daha ekleAnladim canim teşekkürler o zaman simdi ben 4 haftalik sayiliyorum
İnşallah kan testinde güzel sonuçlar alacaksın canım, min 200ustu görürsün benceAmin canım. Ben sok icerisindeyim hala inanamıyorum. Ve sabahtan beri ağlıyorum. Sevinç göz yaşları ama
Canım bende o hesaplamaya az önce baktım ama mantığını kavrayabildin mi ?Nette gebelik hesaplama gir. Hesaplama.net var oradan transfer gününe göre hesaplıyor. Çıkan günün üzerine 2 gün daha ekle
Ayyy Allah razı olsun inşallahİnşallah kan testinde güzel sonuçlar alacaksın canım, min 200ustu görürsün bence
Hayır hiç bi belirtim yok gebeyim hala yok:)Canım transfer günü ve sonrası belirtin var mıydı bel ağrı vs
Canım bir arkadaş yazmıştı ordan aklımda kalmış. Transfer zamanı 2 haftalık sayılıp, test zamanı 4 haftalık olarak hesap ediliyormuş. Buna bir de embriyonun günü ekleniyor. Yani test günü 4+3 veya 4+5 olarak hesaplanıyor ama tabi ultrasonda tam belli olur sanırım. Sağlıkşa görürsün inşallah keseyi, çok güzel heyecanlarAnladim canim teşekkürler o zaman simdi ben 4 haftalik sayiliyorum
Kuzum bence senin ki duyulabilir, senden benden oncekeseyi gördünSen cumartesi gideceksen benim geç bile o zamanne zaman duyuluyor ki normalde acaba
İnşallah çok güzel kalp atış sesileri duyarsın canımNasipse ayın yedisinde kuzum bayram tatilinden dolayı sanırım birkaç gün erken çağırdı çok merak içindeyim
Kuzum bence birşeyler var, benimde başlarda böyle çıkmıştıCanım test günüm salıgeçmek bilmiyor bugün cesaret edip idrar testi yapabildim. Sevinmeli miyim bilemedim korkuyorum valla
Ya cook guzel tebrik ederim. Saglikla gelsin insallah. Olabilir tabii doktoruna danişsana hemenKızlar test sonucum 712 cıktı acaba ikiz olabilr mi. Tek transfer yapilmisti
712 gördüm canim. Normal mi acabaİnşallah kan testinde güzel sonuçlar alacaksın canım, min 200ustu görürsün bence