2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

🙈 🙈 Bırde benım yuregımı görsenız varya bu ne heyecan dıyorlar 😬 kese ıcın gıttıgım de dr umu bıle görunce agladım 🤣 sımdı bu hafta cumaya kalp atısı icin insallahh ozaman nasıl olurum bılemem 😪😀
Canim senin transfer tarihin neydi ?ve kaçıncıgün embryosuydu

Kızlar 11. Günün yarın test gunum

Eklentiler

• 20210502_115817.jpg
    20210502_115817.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 43
Herkese Merhaba,

Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)🍭🧿
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?

Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim :KK200:

'' no worries🙅🏻‍♀️ positive vibes 🌈✨ ''

Anne adı🧚‍♀️YaşDeneme SayısıProblemTransfer Tarihi BetaHCG Sonucu
@Tsk06331.Amh Düşüklüğü
@Brccck34Pek Yakında:)
@tupaaaaa321Sebepsiz infertilitePek yakında:)
Chocalete Chocalete 331DışGebelik30 Nisan
@Skrkz17261Sebepsiz9 NisanPOZİTİF
:nazar: :anneadayı:
@Kilya
:anneadayı:
337 NisanPOZİTİF
:nazar:
@Sabr-Sukur-Dua
Bizimlesin:KK200:
291AMH Düşüklüğü9 NisanPOZİTİF
@sdbb30Pco /miyom24 Nisan
@Birumuttuyasataninsani :anneadayı:311PCO5 NisanPOZİTİF
@bsrbrk8833519 Nisan
@RAAT :anneadayı:303Sebepsiz31MartPOZİTİF
:nazar::anneadayı:
@hayrunnisa85:anneadayı:361Sebepsiz9 NisanPOZİTİF
@Pasagirl322Sebepsiz8 Nisan
@Fatma8189311Pco23 Nisan
@Tendan :anneadayı:31212 Nisan:anneadayı::nazar:
@Eseymen
@Esra_Pey395Pco-MorfolojiPek yakında:)
@Zeynepkur13 Nisan
@ZEYNEP5844275Azosperm26 Nisan
@Mavininsadesi3213 Nisan
@bbg362Amh
Yasamademek123 Yasamademek123 :anneadayı:34210 NisanPOZİTİF
@Asli473111-3 Mayıs
@Monaezop26Sperm sayısı ve azlığı15 Nisan
@angelbaby29 :anneadayı:POZİTİF
@hlks123 23Morfoloji13 Nisan
@gofretlisut29Pek Yakında:)
@Limon sever14 Nisan
@vicril1732AzospermPek Yakında:)
@aysunayyPek Yakında:)
@rosebatumAmhPek Yakinda:)
@melo203936Çikolata Kisti21 Nisan
@akyaa341PCO16 Nisan
Merhaba beni de ekleyin listeye. 3. Tüp bebek denemesi transfer tarihi 22 Nisan sonuç öğrenme tarihi 6mayıs. Sebepsiz infertilite yaş 34

Bende öyle diyodum 2 senedir ilk kez 22 gördüm beta ama yok çok düşük diye üzülüyorum şimdide 🙈😂😂
Bazı yorumlarını okudum canım senin adına çok sevindim bana da umut oldun inşallah değerin sağlıkla artar. Benim de sebepsiz infertilite ve 2 yıllık evliyim tüpe doğru gidiyoruz biz de :KK43:

Benim de 12 nisan keseyi görmeye cagirmadilar daha cuma yada c.tesi sanirim o yuzden sordum bi de tüp bebekte gebelik nasil hesaplanıyor canim biliyor musun
Sen muhtemel gıttıgın gün kalp atısını da duyabilirsin
Tup bebekte benım dr um normalden bı kac gun gerıden gelebılır dedı
Keseyı gördügümüzde 5 haftalık dıyoruz dedı baska da bılmıyorum canım

Rabbim kucağını boş bırakmasın cnm inş bu sefer tutar anlamadım bu sebepsiz infertilite ne illet bi şey insan bazen bi sebep arıyor
Aramaz mı arıyor tabii ama inan artık bunkadat süreden ve denemeden sonra sebebi bıraktım kader diyip hayırlısı diyip geçiyorum. Belki hayırlı bir evlat olmayacak ya da belki bizler hayırlı ebeveynler olamayacağız. Baksanıza etrafınıza herkes çocuk doğurmalı mı sizce? Ben öğretmenim ve neler görüyorum. O yuzden bu son denemeyi de yaptıktan sonra elimi eteğimi çekeceğim bu işten 2.kedimi alıp mutlu mutlu yaşayacağım😂eksik de olsa😕

Sen muhtemel gıttıgın gün kalp atısını da duyabilirsin
Tup bebekte benım dr um normalden bı kac gun gerıden gelebılır dedı
Keseyı gördügümüzde 5 haftalık dıyoruz dedı baska da bılmıyorum canım
Ayy gercekten mi insallah duyariz.❤yani simdi 1 aylik gebe oluyoruz hemen hemen. cok tesekkur ederim canim

Aramaz mı arıyor tabii ama inan artık bunkadat süreden ve denemeden sonra sebebi bıraktım kader diyip hayırlısı diyip geçiyorum. Belki hayırlı bir evlat olmayacak ya da belki bizler hayırlı ebeveynler olamayacağız. Baksanıza etrafınıza herkes çocuk doğurmalı mı sizce? Ben öğretmenim ve neler görüyorum. O yuzden bu son denemeyi de yaptıktan sonra elimi eteğimi çekeceğim bu işten 2.kedimi alıp mutlu mutlu yaşayacağım😂eksik de olsa😕
Ben de öğretmenim canım tabii ki öyle ama insan yine de istiyor bir evladı olmasını kabullenemiyorum şahsen ben :KK43: hem kaç yaşındasın ki neden bu umutsuzluk :KK43:

Bazı yorumlarını okudum canım senin adına çok sevindim bana da umut oldun inşallah değerin sağlıkla artar. Benim de sebepsiz infertilite ve 2 yıllık evliyim tüpe doğru gidiyoruz biz de :KK43:
Canım bende hiç tüp bebek istemedim ama iyiki diyorum şimdi şüphe de olsa hala yinede gördüm pozitif inşalh güzel artar inşallah sen gerek kalmadan hamile kalırsın kendiliğinden ama eğer olmazsa da tüp bebek zor değilmiş 🥰

Canım bende hiç tüp bebek istemedim ama iyiki diyorum şimdi şüphe de olsa hala yinede gördüm pozitif inşalh güzel artar inşallah sen gerek kalmadan hamile kalırsın kendiliğinden ama eğer olmazsa da tüp bebek zor değilmiş 🥰
Sana dua edeceğim canım benim inşaAllah inşaAllah... Haziran'da doktor aşılama yapalım dedi 2-3 kere deneyelim olmasa tüp dedi. Bu arada evliliğimin ilk ayında normal yoldan gebe kalmışlığım da var anlamadım yaaa rabbimin imtihanı sanırım. Doktor olmaması için hiçbir sebep yok diyor ama yok

Sana dua edeceğim canım benim inşaAllah inşaAllah... Haziran'da doktor aşılama yapalım dedi 2-3 kere deneyelim olmasa tüp dedi. Bu arada evliliğimin ilk ayında normal yoldan gebe kalmışlığım da var anlamadım yaaa rabbimin imtihanı sanırım. Doktor olmaması için hiçbir sebep yok diyor ama yok

Çok zor demişlerdi bana canım süreç nasıl ilerliyor ve kaç yumurta toplanıyor ki

Canım doktorlar çok daha iyi bilir tabiki ama erkek faktörü engel yoksa aşılama da çok tutma şansı yok ben hiç yaptırmadım herşeyim benşm de normadi 2 kere çatlatma iğnesi oldum her şey güzel ama gebelik yok hiç kalmadım aşılama da zaman kaybı ve para dedi doktor 2 3 binde o var 2 3 kere hele hiç deneme belki 1 kez tamam ama 2 3 zaten nerdeyse tüp bebek parası

Çok zor demişlerdi bana canım süreç nasıl ilerliyor ve kaç yumurta toplanıyor ki
Valla psikolojin sağlam olursa ço güzel gidiyor kuzum zor tabiki ama ben daha zor sanmıştım kişiye göre değişiyor ilaçlar tedavi süresi ben 27 yaşındayım eşim 29 adetlerim 28 günde bir adetin 3.günü gittim başladım iğne ilaç kontrol kısa sürdü döngü iğneler acıtmıyor ve kendim yaptım hep karnımdan 10 yumurta toplandı 9 u döllendi 5.güne gittik sona 3 tane kaldı 1 i kondu 2 sini dondurduk ama sen kafanı karıştırma hiç tek yumurtası toplanıp da hamile kalan da çok bu kişinin vucuduna bünyesine bağlı

Canım doktorlar çok daha iyi bilir tabiki ama erkek faktörü engel yoksa aşılama da çok tutma şansı yok ben hiç yaptırmadım herşeyim benşm de normadi 2 kere çatlatma iğnesi oldum her şey güzel ama gebelik yok hiç kalmadım aşılama da zaman kaybı ve para dedi doktor 2 3 binde o var 2 3 kere hele hiç deneme belki 1 kez tamam ama 2 3 zaten nerdeyse tüp bebek parası
Canım devlet hastanesine gidiyorum ben aşılamada çok bi ücreti yok sanırım ilaçlarla beraber 1500 falan gider diye düşünüyorum 2 kere şansımı deneyeyim dedim çünkü doktor aşılama için çok uygunsun dedi. Eşimin sperm değeri bana göre pek iyi değil ama doktor iyi diyor :) doktordan iyi biliyom gibi konuşuyorum da :) 40 milyon sperm var ve a +b 40 morfoloji 14 eşimde varikosel var ama 4 5 doktora gittik sıkıntı yok dendi hep

X