2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla öyle bugün 6.günüm günler gecmek bilmiyor bi türlü nasil sabredeceksek

Masallah gözün aydın insallah bende görürüm keseyi korkuyorum biraz bi terslik çıkacak diye

Ya bu doymama surekli yemek yeme isteği başladi bendede. Kahvalti yaptıktan yarim saat sonra basliyorm acikmaya. Bu neyin psikolojisi yahu? Gecen haftalarda boyle olanlar pozitif aldi ondan umut geliyor banada..
Valla sabah 9 gibi kahvaltı yapiyorm öglen tekrar acıkıyorm insallah iyiye isarettir

İnşallahhh canım benim ne güzel demişsin hepimizin bi hasreti ve yaşanmışlığı var Allah her isteyene nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ya bu doymama surekli yemek yeme isteği başladi bendede. Kahvalti yaptıktan yarim saat sonra basliyorm acikmaya. Bu neyin psikolojisi yahu? Gecen haftalarda boyle olanlar pozitif aldi ondan umut geliyor banada..
Bende aynı durumdayımmm Allahım sürekli açım transferden önce estrofem beni fena çarpmıştı günlerce ağzıma doğru düzgün lokma koymadan gezdim şimdi bu ne doymak bilmiyorum umarım iyiye işarettir

Bende öyleyim canım sürekli bir yemek yeme isteği çok sık yemeye başladım eşim diyorki ilk defa seni böyle görüyorum ilaçların etkisi mi başka birşey mi bilemedim

Benide eklermisiniz yaş 36 3.transfer yumurta rezervi az tüpler kapalı 19 nisan transferi pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…