2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benimde 5. gün embriyosu transferim oldu bugun 7 günümdü kan verdim 22 çıktı çok mu düşük doktor kan günüme salı demişti artış olur mu
Canım kan testi çok erken yaptığın için bu değer çıkmış bence şuan yeni tutunmuş olabilir 🙈 bana hemşire 10. Gün 30 40la başlayıp çok sağlıklı devam eden gebelikler var dedi önemli olan değer değil artış dedi kuzum senin 10.gün daha fazla çıkar zaten gönlünü ferah tut🙏😍

Canım kan testi çok erken yaptığın için bu değer çıkmış bence şuan yeni tutunmuş olabilir 🙈 bana hemşire 10. Gün 30 40la başlayıp çok sağlıklı devam eden gebelikler var dedi önemli olan değer değil artış dedi kuzum senin 10.gün daha fazla çıkar zaten gönlünü ferah tut🙏😍
Ya Allah razı olsun içim rahatladı inşallah 2 yıldır hamile olmayı bekledim ilk tüp bebek deneyimimdi inşalh güzel ilerler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🥰

Bir de önden giden arkadaşlarım.hepinize soruyorum. 3.gün transferi 11.gün kan değeri yaklaşık hangi değerlerde pozitif diye değerlendiririz
Canım o değer çok önemli değil demişti bana hemşire 30 40la başlayıp çok sağlıklı gebelik elde edenler var demişti önemli olan artış %60 olursa sıkıntı yok demişti ama senin pozitif çıkmıştı sanırım büyük ihtimalle iyi bi değer çıkar ve sağlıkla artar inşallah 🙏😍 hiç korkma buarada iyi düşün iyi olsun yarın güzel haberlerini bekliyoruz 🙏😍

Ya Allah razı olsun içim rahatladı inşallah 2 yıldır hamile olmayı bekledim ilk tüp bebek deneyimimdi inşalh güzel ilerler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🥰
Amin kuzucum 🙏😍 bende öyle hiçbi neden yokken hiç hamile kalamadım yıllardır ilk tüp bebek deneyimim benimde inan çok umutsuzdum bunda da hatta hiç test falan yapmadım direk test günü kan verdim düşün o kadar kötüye hazırladım 🙈 Rabbim inşallah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım kat kat artsın değerin 🙏😍

Çok haklısınız bende eşime sürpriz yaparım diye ondma önce gittim verdim kan salı beraber gidecektik şimdi şaşırdım desem mi demesem mi dün idrarda hemen çıkmıştı silik ama yine de pembe belirgin ben daha yüksek bekliyordum bu yüzden değeri en azından 50 60 vardır demiştim canım sıkıldı
Sıkma canını önemli olan katlanarak artması zaten saglıkla ilerler insallah bebisin🥰

Olur tabi neden olmasın🙏🏻 benim Dr 12. Gün istemişti test, senin sanırım 9. Gün istemiş. Tek test verdim tekrarlatmadı o yüzden, erken yapınca yükselişi takip etmek gerekiyor, 🥰 normalde %60 artışa tamam diyor Dr lar, bazen 3 katı bile artabiliyor 😍😍😍 inşallah her şey yolunda gider, kendini ferah tut şöyle basit Bi hesapla 10. Günde 120 civarı olur 🙏🏻

Çünkü bu stres hiç bitmiyor, sonra kese oluştu mu, kalbi atacak mı, 2li test temiz gelecek mi, doppler, şeker yükleme vs vs vs önümüzde çoook uzun bir yol var 🙏🏻 hep olumlu düşünüp hep iyiyi çağırıyorum başka türlü yaşanmaz 🤗😅
Bu stres gercekten bitmiyor mu ben kendime diyorum ki bi pozitifi görsem yetecek bana gerisini hic kafaya takmam😅

Bu stres gercekten bitmiyor mu ben kendime diyorum ki bi pozitifi görsem yetecek bana gerisini hic kafaya takmam😅
Haha bende oyle diyorum. Ama transferden oncede ohh transfer oliiyim yatarim mis gibi beklerim kafama takmam diyodum. Simdide pozitif icin diyorum yarinda kese kalp atışı filan gidecek böyle demekki🤣 ayy valla bu iş basindan sonuna hep sabır işi. 😏

Haha bende oyle diyorum. Ama transferden oncede ohh transfer oliiyim yatarim mis gibi beklerim kafama takmam diyodum. Simdide pozitif icin diyorum yarinda kese kalp atışı filan gidecek böyle demekki🤣 ayy valla bu iş basindan sonuna hep sabır işi. 😏
Pozitifi gördüm 12.gun. o günden beri hiçbişey düşünmüyorum. Olacağı varsa zaten olacak. Allah bana bi sakinlik verdi galiba oh mis😀

Amin kuzucum 🙏😍 bende öyle hiçbi neden yokken hiç hamile kalamadım yıllardır ilk tüp bebek deneyimim benimde inan çok umutsuzdum bunda da hatta hiç test falan yapmadım direk test günü kan verdim düşün o kadar kötüye hazırladım 🙈 Rabbim inşallah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım kat kat artsın değerin 🙏😍
Ya aynı bende sebepsiz infertilite denildi 2 yıldır negatif negatif ilk tüp bebek inşallah güzel devam eder 🤲🥰

Ben testlerimi hep akşam yaptım desem 😅 sabah yaptıklarım daha silik göründüğü için 😅😅😅 2 gün arayla mı yapmış oldun 1 gün arayla mı? Bir de çatlatma iğnesi yoktu değil mi bak onu hatırlamıyorum
Ne bilim Bi de Sabah idrarıyla derler ya sabah yapayım dedim 😐Evet 2 günde olmuş oldu dün gece eczaneden aldırmıştım eşime. Çatlatma iğnesi sadece opu öncesi, odur budur vurmadım canım ben

Canım o değer çok önemli değil demişti bana hemşire 30 40la başlayıp çok sağlıklı gebelik elde edenler var demişti önemli olan artış %60 olursa sıkıntı yok demişti ama senin pozitif çıkmıştı sanırım büyük ihtimalle iyi bi değer çıkar ve sağlıkla artar inşallah 🙏😍 hiç korkma buarada iyi düşün iyi olsun yarın güzel haberlerini bekliyoruz 🙏😍
Aminnn inşallah 🙏🏻 hepimizin yüzünü güldürsün şu günlerin yüzü suyu hürmetine Allahımm🙏🏻 Burada hiç kolay yerlerden gelen yok, sebepsiz olsun, sebebi olsun, 3 yıl beklesin 5 yıl 10 yıl beklesin, kiminin ilk demesi kimimizn 5.Hepsi önemsiz. hepimizin Bi yaşanmışlığı var, hasreti var. İnşallah burada olumsuz da sonuçlar alsak asi gelmeden yolumuza umutlu bir şekilde devam edebilme gönül rahatlığımız olur inşallah. Olumlu sonuçlarımızda da sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun önemli olan o 🙏🏻🙏🏻

X