- 19 Ocak 2021
- 1.976
- 3.287
- 34
15 gün sonra duyuldu kuzumtestten kaç gün sonra kalp atışı duyulmuş oldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 gün sonra duyuldu kuzumtestten kaç gün sonra kalp atışı duyulmuş oldu canım
Valla öyle bugün 6.günüm günler gecmek bilmiyor bi türlü nasil sabredeceksekHaha bende oyle diyorum. Ama transferden oncede ohh transfer oliiyim yatarim mis gibi beklerim kafama takmam diyodum. Simdide pozitif icin diyorum yarinda kese kalp atışı filan gidecek böyle demekki ayy valla bu iş basindan sonuna hep sabır işi.
Masallah gözün aydın insallah bende görürüm keseyi korkuyorum biraz bi terslik çıkacak diyeKeseyi hcg 7000 olduğunda gördük, ondan 1 hafta sonra da kalp atışını aldık ama 1 hafta sonra tekrar gidicem daha gümbür gümbür duymalıyız dedi dr
Yani şu an gitsen kese görünür 5600 falan olmalı bugün değerin
Benim kese muayenem sat a göre 5+4, kalp atışı da 6+4 olmuş oldu
Valla sabah 9 gibi kahvaltı yapiyorm öglen tekrar acıkıyorm insallah iyiye isarettirYa bu doymama surekli yemek yeme isteği başladi bendede. Kahvalti yaptıktan yarim saat sonra basliyorm acikmaya. Bu neyin psikolojisi yahu? Gecen haftalarda boyle olanlar pozitif aldi ondan umut geliyor banada..
İnşallahhh canım benim ne güzel demişsin hepimizin bi hasreti ve yaşanmışlığı var Allah her isteyene nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınAminnn inşallah hepimizin yüzünü güldürsün şu günlerin yüzü suyu hürmetine Allahımm Burada hiç kolay yerlerden gelen yok, sebepsiz olsun, sebebi olsun, 3 yıl beklesin 5 yıl 10 yıl beklesin, kiminin ilk demesi kimimizn 5.Hepsi önemsiz. hepimizin Bi yaşanmışlığı var, hasreti var. İnşallah burada olumsuz da sonuçlar alsak asi gelmeden yolumuza umutlu bir şekilde devam edebilme gönül rahatlığımız olur inşallah. Olumlu sonuçlarımızda da sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun önemli olan o
Canınız ne istiyorsa yiyin en güzel günler bulantılar kusmalar başlamadanYa bu doymama surekli yemek yeme isteği başladi bendede. Kahvalti yaptıktan yarim saat sonra basliyorm acikmaya. Bu neyin psikolojisi yahu? Gecen haftalarda boyle olanlar pozitif aldi ondan umut geliyor banada..
İnşallahhh canımYaa ay Allah razı olsun inşallah inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Acıkdıkça yiyin bende çok acıkıyordumValla sabah 9 gibi kahvaltı yapiyorm öglen tekrar acıkıyorm insallah iyiye isarettir
Bende aynı durumdayımmm Allahım sürekli açım transferden önce estrofem beni fena çarpmıştı günlerce ağzıma doğru düzgün lokma koymadan gezdim şimdi bu ne doymak bilmiyorum umarım iyiye işarettirYa bu doymama surekli yemek yeme isteği başladi bendede. Kahvalti yaptıktan yarim saat sonra basliyorm acikmaya. Bu neyin psikolojisi yahu? Gecen haftalarda boyle olanlar pozitif aldi ondan umut geliyor banada..
İnşallahİnşallahhh canım benim ne güzel demişsin hepimizin bi hasreti ve yaşanmışlığı var Allah her isteyene nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım gözünaydın darısı başımızaSağ ol kuzum hepimizin inşallah
Bende öyleyim canım sürekli bir yemek yeme isteği çok sık yemeye başladım eşim diyorki ilk defa seni böyle görüyorum ilaçların etkisi mi başka birşey mi bilemedimYa bu doymama surekli yemek yeme isteği başladi bendede. Kahvalti yaptıktan yarim saat sonra basliyorm acikmaya. Bu neyin psikolojisi yahu? Gecen haftalarda boyle olanlar pozitif aldi ondan umut geliyor banada..
Zaman çok çabuk geçiyor canım banada ilk başlarda öyle geliyordu şimdi bakıyorum yarın test günümValla öyle bugün 6.günüm günler gecmek bilmiyor bi türlü nasil sabredeceksek
Herkese Merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
'' no worries positive vibes ''
�
Anne adı Yaş Deneme Sayısı Problem Transfer Tarihi BetaHCG Sonucu @Tsk06 33 1. Amh Düşüklüğü @Brccck 34 Pek Yakında:) @tupaaaaa 32 1 Sebepsiz infertilite Pek yakında:) Chocalete 33 1 DışGebelik 30 Nisan Skrkz17 26 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF
@Kilya 33 7 Nisan POZİTİF
@Sabr-Sukur-Dua Bizimlesin29 1 AMH Düşüklüğü 9 Nisan POZİTİF
S sdbb 30 Pco /miyom 24 Nisan Birumuttuyasataninsani 31 1 PCO 5 Nisan POZİTİF
@bsrbrk88 33 5 19 Nisan @RAAT 30 3 Sebepsiz 31Mart POZİTİF
@hayrunnisa85 36 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF
@Pasagirl 32 2 Sebepsiz 8 Nisan @Fatma8189 31 1 Pco 23 Nisan @Tendan 31 2 12 Nisan @Eseymen @Esra_Pey 39 5 Pco-Morfoloji Pek yakında:) @Zeynepkur 13 Nisan ZEYNEPP5555 27 5 Azosperm 26 Nisan @Mavininsadesi 32 1 3 Nisan @bbg 36 2 Amh Yasamademek123 34 2 10 Nisan POZİTİF
@Asli47 31 1 1-3 Mayıs @Monaezop 26 Sperm sayısı ve azlığı 15 Nisan @angelbaby29 POZİTİF
@hlks123 23 Morfoloji 13 Nisan @gofretlisut 29 Pek Yakında:) @Limon sever 14 Nisan @vicril17 32 Azosperm Pek Yakında:) @aysunayy Pek Yakında:) @rosebatum Amh Pek Yakinda:) pink21 36 Çikolata Kisti 21 Nisan @akyaa 34 1 PCO 16 Nisan
Herkese Merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
�
Anne adı Yaş Deneme Sayısı Problem Transfer Tarihi BetaHCG Sonucu @Tsk06 33 1. Amh Düşüklüğü @Brccck 34 Pek Yakında:) @tupaaaaa 32 1 Sebepsiz infertilite Pek yakında:) Chocalete 33 1 DışGebelik 30 Nisan Skrkz17 26 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF
@Pasagirl 32 2 Sebepsiz 8 Nisan @Fatma8189 31 1 Pco 23 Nisan @Tendan 31 2 12 Nisan @Eseymen @Esra_Pey 39 5 Pco-Morfoloji Pek yakında:) @Zeynepkur 13 Nisan ZEYNEPP5555 27 5 Azosperm 26 Nisan @Mavininsadesi 32 1 3 Nisan @bbg 36 2 Amh Yasamademek123 34 2 10 Nisan POZİTİF
@Asli47 31 1 1-3 Mayıs @Monaezop 26 Sperm sayısı ve azlığı 15 Nisan @angelbaby29 POZİTİF
@hlks123 23 Morfoloji 13 Nisan @gofretlisut 29 Pek Yakında:) @Limon sever 14 Nisan @vicril17 32 Azosperm Pek Yakında:) @aysunayy Pek Yakında:) @rosebatum Amh Pek Yakinda:) pink21 36 Çikolata Kisti 21 Nisan @akyaa 34 1 PCO 16 Nisan 1gelsen 36 3 yumurta rezervi düşüklüğü tüpler kapalı 19 Nisan pozitif
Benide eklermisiniz yaş 36 3.transfer yumurta rezervi az tüpler kapalı 19 nisan transferi pozitifHerkese Merhaba,
�
@hlks123 23 Morfoloji 13 Nisan @gofretlisut 29 Pek Yakında:) @Limon sever 14 Nisan @vicril17 32 Azosperm Pek Yakında:) @aysunayy Pek Yakında:) @rosebatum Amh Pek Yakinda:) pink21 36 Çikolata Kisti 21 Nisan @akyaa 34 1 PCO 16 Nisan
O yürek pırpırı hep olacak sanırımMasallah gözün aydın insallah bende görürüm keseyi korkuyorum biraz bi terslik çıkacak diye
Merhaba bilgisayarımı actigim zaman guncellemeleri yapacagim. Hayirli olsun insallah saglikla alin kucaginizaBenide eklermisiniz yaş 36 3.transfer yumurta rezervi az tüpler kapalı 19 nisan transferi pozitif
Masallahh rabbım hayırla tamamlatsınBenide eklermisiniz yaş 36 3.transfer yumurta rezervi az tüpler kapalı 19 nisan transferi pozitif
Bırde benım yuregımı görsenız varya bu ne heyecan dıyorlar kese ıcın gıttıgım de dr umu bıle görunce agladım sımdı bu hafta cumaya kalp atısı icin insallahh ozaman nasıl olurum bılememO yürek pırpırı hep olacak sanırım