- 19 Ocak 2021
- 1.974
- 3.285
- 34
Hiç de başında değilsin yahuSaol teşekkür ederim.. cnm ben daha yolun başındayım merakımdan sordum
Tesekkur ederim canimayyy hadi canım gözün aydın :)
Amin hepimiz insHiç de başında değilsin yahubildiğin sona gelmişsin hayırlı haberlerle karşılaşırız inşallah
Canım normalfe kan değerin 1000-3000 arasında ise vajinal ultrasonda düşük ihtimal kese görünurmus, nette okudum. Ama benim kan deerim 1500 lerdr karından ulrasonda göründü, doktorun kullandığı cihaz kaynakliymis. Yani doktorunuzun kullandığı cihaz önemli. Kalp atışı da kese gorundukten min. bir hafta sonra falan duyuluyormusBen laboquick kaset testle öğrendim kuzum erkendengün gün koyulaştı onunla takip ettim.
Predictor erken gebelik testi 2 kere yalancı pozitif çıkarıp günlerce ağlamama sebep olduğu için, erken gebelik testlerine güvenim 0.
İnşallah öyledirCanım buna silik denmez, sen bayağı bayağı gebesingözün aydın, hayırlı uğurlu olsun
yinede fitilden oluyor canım hangisini kullanıyodunGünaydn kızlar birsey sormak istiyorm sabahları hep bi ıslaklıkla uyanıyorum su gibi geliyo hep ic camasiri degistiriyorum böyle olan var mı fitil degil de direk ıslaklik geliyo
Lutinhs sabah 2 aksam 2 kullanıyorum canımyinede fitilden oluyor canım hangisini kullanıyodun
Kuzum ben bugün doktora dedim bana prosgestran fitil vermediniz, duphaston kullanıyorsun onun görevini yapıyor. Hatta yanında prolutex iğne verdim her ikisi progesteron görevi yapıyor dedi
ben progestan caps kullanıyorum bendede oluyor bence endişe etme lutinus daha önce kullandımda hatırlamıyorumLutinhs sabah 2 aksam 2 kullanıyorum canım
Önceki gebeliğim düşük ile sonuçlandığı için hep o kurt olacak sanırım3 kere aşılama yaptırdım 3ünde doktor kullandırttı bana.düşük riskini azaltmak progesteron seviyesini yüksek tutmak için cnm kurt düşürme içine:)
Bugün 5.günüm her transferimin bu zamanlarında benden gitti diye düsünürüm ve gitmiste oluyor yine kendime umutsuzluga düsürecek bisey arıyoruyorm galibaben progestan caps kullanıyorum bendede oluyor bence endişe etme lutinus daha önce kullandımda hatırlamıyorum
Kesinlikle inanıyorum geçen haftaki ultrason aletinden sonraCanım normalfe kan değerin 1000-3000 arasında ise vajinal ultrasonda düşük ihtimal kese görünurmus, nette okudum. Ama benim kan deerim 1500 lerdr karından ulrasonda göründü, doktorun kullandığı cihaz kaynakliymis. Yani doktorunuzun kullandığı cihaz önemli. Kalp atışı da kese gorundukten min. bir hafta sonra falan duyuluyormus
Ben varım 6 7 ayaktayimbenim gibi uykusunu kaybeden varmı ya sabah 6-7dedimi uyanıyorum geride uyyamıyorum geç yatsam bile
Aaa aynı ben.benim gibi uykusunu kaybeden varmı ya sabah 6-7dedimi uyanıyorum geride uyyamıyorum geç yatsam bile
Gün gün gebelik yazıyor canım, pembe çizgilerle kadın bebek figürü var üstünde, gün hafta ve Ay olarak her şey yazıyor ben çok memnunum şu anhangi gebelik takibi uygulamasını kullanıyosunuz kızlar
Akşam dehşet bi halsizlik erken uyku sabahın köründe de uyanmakbenim gibi uykusunu kaybeden varmı ya sabah 6-7dedimi uyanıyorum geride uyyamıyorum geç yatsam bile
Progesteron yüksekliği bizi uçlarda sürüklüyor hormonlar dan o hormonlar danBugün 5.günüm her transferimin bu zamanlarında benden gitti diye düsünürüm ve gitmiste oluyor yine kendime umutsuzluga düsürecek bisey arıyoruyorm galiba