2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım normalfe kan değerin 1000-3000 arasında ise vajinal ultrasonda düşük ihtimal kese görünurmus, nette okudum. Ama benim kan deerim 1500 lerdr karından ulrasonda göründü, doktorun kullandığı cihaz kaynakliymis. Yani doktorunuzun kullandığı cihaz önemli. Kalp atışı da kese gorundukten min. bir hafta sonra falan duyuluyormus

Günaydn kızlar birsey sormak istiyorm sabahları hep bi ıslaklıkla uyanıyorum su gibi geliyo hep ic camasiri degistiriyorum böyle olan var mı fitil degil de direk ıslaklik geliyo

ben progestan caps kullanıyorum bendede oluyor bence endişe etme lutinus daha önce kullandımda hatırlamıyorum
Bugün 5.günüm her transferimin bu zamanlarında benden gitti diye düsünürüm ve gitmiste oluyor yine kendime umutsuzluga düsürecek bisey arıyoruyorm galiba

Kesinlikle inanıyorum geçen haftaki ultrason aletinden sonra arzum çay robotu dedim ya ona işte kese gerçekten göründü mü diye şaşkınlık içindeyim ahahha

Bugün 5.günüm her transferimin bu zamanlarında benden gitti diye düsünürüm ve gitmiste oluyor yine kendime umutsuzluga düsürecek bisey arıyoruyorm galiba
Progesteron yüksekliği bizi uçlarda sürüklüyor hormonlar dan o hormonlar dan o yoğun akıntı bende de var hatta sürekli günlük ped kullanıyorum sık sık değiştirerek yoksa dayanılarak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…