- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallahçok teşekkür ederim umarım güzel haberde sizden gelir o markayı hiç kullanmadım ama kaset testte gördüm ben ikinci çizgiyi 5.günden beri yaptım gittikçe koyulaştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallahçok teşekkür ederim umarım güzel haberde sizden gelir o markayı hiç kullanmadım ama kaset testte gördüm ben ikinci çizgiyi 5.günden beri yaptım gittikçe koyulaştı
3 kere aşılama yaptırdım 3ünde doktor kullandırttı bana.düşük riskini azaltmak progesteron seviyesini yüksek tutmak için cnm kurt düşürme içine:)Size şey soracaktım kızlar duphaston ilaç kullanan var mı ? Adet söktürücü diye duydum doğru olabilir mi ? İğnenin hemen arkasından al dedi bana doktorum. Hani şu an hamile olduğum halde kullanılması diye düşündüm ama içime de kurt düştü
Kuzum ben bugün doktora dedim bana prosgestran fitil vermediniz, duphaston kullanıyorsun onun görevini yapıyor. Hatta yanında prolutex iğne verdim her ikisi progesteron görevi yapıyor dediSize şey soracaktım kızlar duphaston ilaç kullanan var mı ? Adet söktürücü diye duydum doğru olabilir mi ? İğnenin hemen arkasından al dedi bana doktorum. Hani şu an hamile olduğum halde kullanılması diye düşündüm ama içime de kurt düştü
ben 8 yılldır kullanıyorum haşimato hastasıyım.şuan 100mcg kullanıyorum.3 ayda bir endokrine gidiyorum.doktor hamile olduğunu öğrendiğin anda gel hemen arttıracağız dedi. kardeşimde hamileliğinde çıktı oda hamileliği boyunca kullandı.Benimki 50mcg ya yüksek mi acaba? Daha önce aslında hep düşüktü tsh ilk defa böyle çıktı direkt ilaç verdi bilmiyorum gerekli miydi.. benim transfer daha olmadı canım pazar günü transfer hazırlığına başlıyorum
Magnezyum’un Sitrat formu kabizliğa da çok iyi geliyor Ciddi bir böbrek probleminiz yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz . Vücut her daim ihtiyaç duyuyor. Ben bu sayede rahatladım.İse yaramıyor ki kuzum ne yaptıysam boş oldu Bi bamya ise yarıyor hemen onu yaptım yiycem birazdan birde duphalac işte
ayyy hadi canım gözün aydın :)Kizlar keseyi gördük, hatta yolk kesesinide gördük Allah'ıma şükürler olsun 5+1 gunlukmus haftaya kalp atışları için kontrole gideceğim,
Ben bir buçuk sene önce muayene olmuştum ultrasonla falan da bakılmıştı o zaman tiroid için ama bişey yoktu ilk defa çıktı ama ben de kullanacağım herhalde artıkben 8 yılldır kullanıyorum haşimato hastasıyım.şuan 100mcg kullanıyorum.3 ayda bir endokrine gidiyorum.doktor hamile olduğunu öğrendiğin anda gel hemen arttıracağız dedi. kardeşimde hamileliğinde çıktı oda hamileliği boyunca kullandı.
o belli olmaz cnm bazılarında hamilelikte çıkıyor sonrasında bitiyor.bazılarında hamilelikte çıkıp devam da edebiliyor.ilacını aç karnına al.yemekten 45 dkk önce en ideali ama acelen varsa 30 dkk kadar bekle sonra yemeğini ye.Ben bir buçuk sene önce muayene olmuştum ultrasonla falan da bakılmıştı o zaman tiroid için ama bişey yoktu ilk defa çıktı ama ben de kullanacağım herhalde artık
Öyle yapıyorum canım kahvaltıdan yarım saat önce alıyorumo belli olmaz cnm bazılarında hamilelikte çıkıyor sonrasında bitiyor.bazılarında hamilelikte çıkıp devam da edebiliyor.ilacını aç karnına al.yemekten 45 dkk önce en ideali ama acelen varsa 30 dkk kadar bekle sonra yemeğini ye.
Benimde öyle daha önce fitil kullandığımda normal rengiydi. Bu 1 haftadan fazladır renk değişimi var. Bana da aynısını söyledi doktorum. Korkulacak bisey yok dedi. Senin gibi düşünmüyo değilim. Önceki kanamalar mi acaba diyorum. Ama doktorlar sorun olarak gormuyo. Biz de çok takmayalım bariYa canım sorma deli olucam acaba diyorum fiitl içerde kimyasal tepkimeye ugrayıp renk mi değiştiriyor ama bugune kdar yoktu ve bugune kadar da fitil kullandım diyorum kendime
dr a rengi duvar görseli olarak bulup attım bi sıkıntı yoktur kanama şeklinde olursa haber ver yazmış. Acaba içerde bişiler oluyor da ilaçlardan mı kanamaya dönmüyor diye sorguluyorum kafamda deli sorular
Canım buna silik denmez, sen bayağı bayağı gebesin gözün aydın, hayırlı uğurlu olsunBenimle aynı durumda olan var mı?
Sağ ol kuzum sorayım bir, dün akşam 50. İğnem vuruldu kutlama yaptım ahahahaSöyleyeyim canım teşekkür ederim önerin için. Benimki de öyleydi arnicajel sürüyorum morluğu hemen alıyor kuzum eczanelerde bulabilirsin.
Normal Aralık 0-4 ama gebelikte 2.5 altında olmalı der drlarAnladım kuzum olabilir. Tsh normal aralığı nedir onu merak ediyorum.
Ben de 50 mg kullanıyorum kuzum, ama 150 mg kullandığım da oldu... Çok kişiye özel Bi tedavi o yüzden kimseyle kıyaslama.Benimki 50mcg ya yüksek mi acaba? Daha önce aslında hep düşüktü tsh ilk defa böyle çıktı direkt ilaç verdi bilmiyorum gerekli miydi.. benim transfer daha olmadı canım pazar günü transfer hazırlığına başlıyorum
Yok canım sen kalp atışını da görmüş olacaksın. Bugün benim transferden sonra 26. Günüm kalp atışı için gidicem, keseyi 1 hafta önce gördüm.5. Gün embriyosu ile kese gören arkadaslar dr kaç haftalık dedi size. Ben transferden 27 gün sonra dr a görünmüş olucam 13. Gün değerim 1612 idi sadece keseyi mi görürm acaba bir de şu vizon rengi vajinal akıntılar olmasa
Fotoğrafını atar mısın testin, 8 9. Gün negatif görüp kanda pozitif alanlar var, ve sağlıklı ilerleyen gebelikler bunlar. Olabilir yani olamaz değil, ol dersePazartesi randevu aldık. Olma ihtimali düşük mü?
Allah sağlıkla kucağına aldirsin bir şey soracaktım kese görme ve kalp atışı dinleme neye göre belirleniyorYok canım sen kalp atışını da görmüş olacaksın. Bugün benim transferden sonra 26. Günüm kalp atışı için gidicem, keseyi 1 hafta önce gördüm.
Ben laboquick kaset testle öğrendim kuzum erkenden gün gün koyulaştı onunla takip ettim.İnşallah keşke erken gebelik alsaydım. Erken öğrenenlerin tamamı erken gebelik mi yapıyorlar acaba
Kese hcg 3000 üstüne çıkınca görülüyormuş yazılardan öyle okudum, hesaplarıma göre ben gittiğimde 7000 civarıydı, her şey yolunda giderse 1 hafta sonrasında da kalp atışı görülüyor geçen hafta Dr öyle söylediAllah sağlıkla kucağına aldirsin bir şey soracaktım kese görme ve kalp atışı dinleme neye göre belirleniyor
Saol teşekkür ederim.. cnm ben daha yolun başındayım merakımdan sordumKese hcg 3000 üstüne çıkınca görülüyormuş yazılardan öyle okudum, hesaplarıma göre ben gittiğimde 7000 civarıydı, her şey yolunda giderse 1 hafta sonrasında da kalp atışı görülüyor geçen hafta Dr öyle söyledi