- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Yaa bende öyleyim 2 gündür de bir bas agrisi ilaclar mahvetti vücudumuzu insallah deger hayırlısıyla da bi pozitifi görsem ilacları daha istekle kullanıcam daProgesteron yüksekliği bizim uçlarda sürüklüyor hormonlar dan o hormonlar dano yoğun akıntı bende de var hatta sürekli günlük ped kullanıyorum sık sık değiştirerek yoksa dayanılarak gibi değil
Yaa bende öyleyim 2 gündür de bir bas agrisi ilaclar mahvetti vücudumuzu insallah deger hayırlısıyla da bi pozitifi görsem ilacları daha istekle kullanıcam
İnsallahİnşallah canım inşallah güzel haberler alırsın
Benbenim gibi uykusunu kaybeden varmı ya sabah 6-7dedimi uyanıyorum geride uyyamıyorum geç yatsam bile
Ayy canım benim inşallahhYok canım sen kalp atışını da görmüş olacaksın. Bugün benim transferden sonra 26. Günüm kalp atışı için gidicem, keseyi 1 hafta önce gördüm.
BennGünaydn kızlar birsey sormak istiyorm sabahları hep bi ıslaklıkla uyanıyorum su gibi geliyo hep ic camasiri degistiriyorum böyle olan var mı fitil degil de direk ıslaklik geliyo
Ayy canım benim inşallahhHayırlı haberlerini bekliyorumm
Bennbaştan aşağı terleme su içinde uyanıyorum iç çamaşır zaten kuyu gibi ne ararsan var su fitil akıntı ıslaklık
Kuzum beta takip etmeyi bırakmalısın keseden sonra bakmıyorlar önemli olsa bakarlardı. Allah ın izni ile sorun olmaz. Ben de elimde gelse ilk üç ay hiç kimse ile paylaşmazdım ama bir sürü kişi öğrendi maalesefAmin canım, hepimizin güzellikle geçsin inşallah. Elimde olsa ilk 3 ay kimseye söylemezdim ama eşim duramadı. Keseyi görünce ailelere söylemiş bulunduk.
Bugün hcg 3960’tan 5103’e çıkmış. Yüzde 31 artmış. Baya korktum. Doktor keseyi gördük, bundan sonra bakmana gerek yok dedi ama içim huzursuz.
Benim yüksek o zaman baya bir an önce randevu alıp gitmeliyimCanım normalde 4e kadar falan normal ama bizim için 2,5 altı olmasını istiyor doktorlar. Benim opudan önce 2,93 çıkmıştı hap verdi doktor kullanıyorum hala
Tamamdır kuzum ben doktorumu da söyleyeceğim bir an önce endokrine de gideceğim tatiller olmasa bugün bile giderdimNormal Aralık 0-4 ama gebelikte 2.5 altında olmalı der drlar
Orada bırde onlıne anne klubu soru cevap bölümü de oda cok iyiGün gün gebelik yazıyor canım, pembe çizgilerle kadın bebek figürü var üstünde, gün hafta ve Ay olarak her şey yazıyor ben çok memnunum şu an
Canım sen bugün yapacaksın kan testi dimi?Maşallah csnm Allah sağ salim kucagna aldrsin inşallah dsrisi başımaben yaptırmadım bulundum yer küçük bir yer yapmıyorlarmis malesef burda ve makinalarında arizaliymis
Amin canım, duamız o yönde. Sağlıksızsa ve düşecekse de yapacak bişiy yok. Takdir-i ilahi diyeceğiz. Bir tek o süreç beni çok korkutuyo. Kürtaj falan... Hiç yaşamadığım şeyler. Aklıma getirmek istemiyorum ama geliyo.Kuzum beta takip etmeyi bırakmalısın keseden sonra bakmıyorlar önemli olsa bakarlardı. Allah ın izni ile sorun olmaz. Ben de elimde gelse ilk üç ay hiç kimse ile paylaşmazdım ama bir sürü kişi öğrendi maalesefaman hayırlı sağlıklı kavuşalım da inşallah
Hangisi canım?Orada bırde onlıne anne klubu soru cevap bölümü de oda cok iyi
Hadi bakalım, inşallah çok güzel artmıştır.kızlar 12.gün kanımı verip geldim pozitif zaten ama her seferinde ilk defa kan verir gibi heyecanlıyım inşallah güzel artmıştı
Arkadas tarif etmıstı ya gün gün gebelık canımHangisi canım?
Telefondaki ikonun ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?
Hangisi canım?
Telefondaki ikonun ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?
Allah hiç birimizin emeklerini boşa goturmesin inşallahTabii canım cok haklısın bir fincandan birşey olmaz diyordum ama doğru en azından ilk 3 ay dikkat edelim o kadar emek veriyoruz dediğin gibi amin hepimiz insallah