2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

3 kere aşılama yaptırdım 3ünde doktor kullandırttı bana.düşük riskini azaltmak progesteron seviyesini yüksek tutmak için cnm kurt düşürme içine:)

Kuzum ben bugün doktora dedim bana prosgestran fitil vermediniz, duphaston kullanıyorsun onun görevini yapıyor. Hatta yanında prolutex iğne verdim her ikisi progesteron görevi yapıyor dedi

ben 8 yılldır kullanıyorum haşimato hastasıyım.şuan 100mcg kullanıyorum.3 ayda bir endokrine gidiyorum.doktor hamile olduğunu öğrendiğin anda gel hemen arttıracağız dedi. kardeşimde hamileliğinde çıktı oda hamileliği boyunca kullandı.

İse yaramıyor ki kuzum ne yaptıysam boş oldu Bi bamya ise yarıyor hemen onu yaptım yiycem birazdan birde duphalac işte
Magnezyum’un Sitrat formu kabizliğa da çok iyi geliyor Ciddi bir böbrek probleminiz yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz . Vücut her daim ihtiyaç duyuyor. Ben bu sayede rahatladım.

Ben bir buçuk sene önce muayene olmuştum ultrasonla falan da bakılmıştı o zaman tiroid için ama bişey yoktu ilk defa çıktı ama ben de kullanacağım herhalde artık

Ben bir buçuk sene önce muayene olmuştum ultrasonla falan da bakılmıştı o zaman tiroid için ama bişey yoktu ilk defa çıktı ama ben de kullanacağım herhalde artık
o belli olmaz cnm bazılarında hamilelikte çıkıyor sonrasında bitiyor.bazılarında hamilelikte çıkıp devam da edebiliyor.ilacını aç karnına al.yemekten 45 dkk önce en ideali ama acelen varsa 30 dkk kadar bekle sonra yemeğini ye.

Öyle yapıyorum canım kahvaltıdan yarım saat önce alıyorum

Benimde öyle daha önce fitil kullandığımda normal rengiydi. Bu 1 haftadan fazladır renk değişimi var. Bana da aynısını söyledi doktorum. Korkulacak bisey yok dedi. Senin gibi düşünmüyo değilim. Önceki kanamalar mi acaba diyorum. Ama doktorlar sorun olarak gormuyo. Biz de çok takmayalım bari

Ben de 50 mg kullanıyorum kuzum, ama 150 mg kullandığım da oldu... Çok kişiye özel Bi tedavi o yüzden kimseyle kıyaslama.

Yok canım sen kalp atışını da görmüş olacaksın. Bugün benim transferden sonra 26. Günüm kalp atışı için gidicem, keseyi 1 hafta önce gördüm.

Yok canım sen kalp atışını da görmüş olacaksın. Bugün benim transferden sonra 26. Günüm kalp atışı için gidicem, keseyi 1 hafta önce gördüm.
Allah sağlıkla kucağına aldirsin bir şey soracaktım kese görme ve kalp atışı dinleme neye göre belirleniyor

İnşallah keşke erken gebelik alsaydım. Erken öğrenenlerin tamamı erken gebelik mi yapıyorlar acaba
Ben laboquick kaset testle öğrendim kuzum erkenden gün gün koyulaştı onunla takip ettim.

Predictor erken gebelik testi 2 kere yalancı pozitif çıkarıp günlerce ağlamama sebep olduğu için, erken gebelik testlerine güvenim 0.

Allah sağlıkla kucağına aldirsin bir şey soracaktım kese görme ve kalp atışı dinleme neye göre belirleniyor
Kese hcg 3000 üstüne çıkınca görülüyormuş yazılardan öyle okudum, hesaplarıma göre ben gittiğimde 7000 civarıydı, her şey yolunda giderse 1 hafta sonrasında da kalp atışı görülüyor geçen hafta Dr öyle söyledi

Saol teşekkür ederim.. cnm ben daha yolun başındayım merakımdan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…