2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar kızlarr bu kahve olayı nedirr yahuu ben yandım o zaman günde en az iki türk kahvesi içerim hiç mi içmemek gerekiyormuş yani ?
Benim doktorum günde bir fincan içebilirsin abartıya kaçmadığın sürece bir sıkıntı olmaz asitli içeceklerden uzak dur demişti bence içmemeye çalışmak daha iyi gibime geliyo canım.

Valla ben de günde bir türk kahvesi içiyorum transferden sonraki günler içmem test yapana kadar diyordum

Ya canım sorma deli olucam acaba diyorum fiitl içerde kimyasal tepkimeye ugrayıp renk mi değiştiriyor ama bugune kdar yoktu ve bugune kadar da fitil kullandım diyorum kendime
dr a rengi duvar görseli olarak bulup attım bi sıkıntı yoktur kanama şeklinde olursa haber ver yazmış. Acaba içerde bişiler oluyor da ilaçlardan mı kanamaya dönmüyor diye sorguluyorum kafamda deli sorular

çok teşekkür ederim umarım güzel haberde sizden gelir o markayı hiç kullanmadım ama kaset testte gördüm ben ikinci çizgiyi 5.günden beri yaptım gittikçe koyulaştı

Kizlar keseyi gördük, hatta yolk kesesinide gördük Allah'ıma şükürler olsun 5+1 gunlukmus haftaya kalp atışları için kontrole gideceğim,
Hayırlı olsun canımmm süper haber darısı kalp atşına inşallah .transfer ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosu kendi haftamı bulmaya çalışıyorum da

Bu arada doktorumun bana söylediklerini de sizinle paylaşayım; meyveleri bir dakika sirkeli suda beklettikten sonra ye. İğne kullandiginiz için kilo artışınız olacak o yüzden tatlı yiyeceklerden uzak dur, salam sucuk gibi yiyeceklerden uzak dur. Kesinlikle ev işi yapma. Parol dışında ağrı kesici kullanma. Ben ignemi sadece göbek deligi altı ve kenarlarına vuruyordum göbek deliği üstüne de vurulabilirmis. Günlük bir fincan kahve tuketilebilirmis, çayda aynı şekilde ama kesinlikle adaçayı gibi bitkisel çaylar dan uzak durulması gerekliymis.Belki aklınızda bazı soruların cevabı da olabilir,

canım gözünaydın darısı kalp atışına inşallah kahveyi benim doktorum da günde bir fincan içebilirsin dedi

Hayırlı olsun canımmm süper haber darısı kalp atşına inşallah .transfer ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosu kendi haftamı bulmaya çalışıyorum da
Sağol canım, amin inşallah 11 Nisan'da 3.gun tek embryo transferi olmuştum, şuan kan değerim 1500lerde. %77_88 değerleri arasında artışlar oldu. Ben netten hesaplama yapmıştım. 5+0 diyordu, 5+1mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…