Aynen öyle inşaAllahBenimde öyle olacak bakalım inşallah sağlıcakla olsunda bı ay daha bekleriz napalım
Tek sansli oldugum sey bu galiba ne cay icerim ne kahveKızlar kızlarr bu kahve olayı nedirr yahuu ben yandım o zaman günde en az iki türk kahvesi içerim hiç mi içmemek gerekiyormuş yani ?
Benimde ilk denemem canım ptesi günü test günüm onu bekliyorumteşekkür ederim desteğin için canım bu 2.denemem gerçi yaşım 25 ama olsun insan usanıyor hakkımızda hayırlısı inşallah
Benim doktorum günde bir fincan içebilirsin abartıya kaçmadığın sürece bir sıkıntı olmaz asitli içeceklerden uzak dur demişti bence içmemeye çalışmak daha iyi gibime geliyo canım.Kızlar kızlarr bu kahve olayı nedirr yahuu ben yandım o zaman günde en az iki türk kahvesi içerim hiç mi içmemek gerekiyormuş yani ?
Benimde ilk denemem canım ptesi günü test günüm onu bekliyorumnasipleri varsa bize sıkı sıkıya tutunmuşlardır inşallah
İnşallah güzel haberlerimizi alırızAynı gün testimiz
Ya canım sorma deli olucam acaba diyorum fiitl içerde kimyasal tepkimeye ugrayıp renk mi değiştiriyor ama bugune kdar yoktu ve bugune kadar da fitil kullandım diyorum kendimeBen en son geçen pazartesi gittim canım. 6+1 gösterdi ultrason. Ama bir kaç gün önce ve sonra olabilir buna takılma dedi. Ben erken gitmek zorunda kalmıştım vajinal bakti o zaman gördü keseyi. Ama geçen hafta normal ultrasondan bakti. Vajinal daha erken görünüyo tabio vizon rengi akinti fitilden mi kaynaklı acaba bende de var çünkü
çok teşekkür ederim umarım güzel haberde sizden gelir o markayı hiç kullanmadım ama kaset testte gördüm ben ikinci çizgiyi 5.günden beri yaptım gittikçe koyulaştıSizin de hayırlı olsun inşallah. Ben kan testini pazartesi yaptırıcam. Ama yedek Bi testim olsaydı şuan onu yapardım vallahi teste inanamıyorum şuan. Hiç kullanmış mıydınız surelab marka. Bazı yerlerde bu markayla çift çizgi görüp negatif sonuç alanları okudum kafam karıştı inanın
Hayırlı olsun canımmm süper haber darısı kalp atşına inşallah .transfer ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosu kendi haftamı bulmaya çalışıyorum daKizlar keseyi gördük, hatta yolk kesesinide gördük Allah'ıma şükürler olsun5+1 gunlukmus haftaya kalp atışları için kontrole gideceğim,
canım gözünaydın darısı kalp atışına inşallah kahveyi benim doktorum da günde bir fincan içebilirsin dediBu arada doktorumun bana söylediklerini de sizinle paylaşayım; meyveleri bir dakika sirkeli suda beklettikten sonra ye. İğne kullandiginiz için kilo artışınız olacak o yüzden tatlı yiyeceklerden uzak dur, salam sucuk gibi yiyeceklerden uzak dur. Kesinlikle ev işi yapma. Parol dışında ağrı kesici kullanma. Ben ignemi sadece göbek deligi altı ve kenarlarına vuruyordum göbek deliği üstüne de vurulabilirmis. Günlük bir fincan kahve tuketilebilirmis, çayda aynı şekilde ama kesinlikle adaçayı gibi bitkisel çaylar dan uzak durulması gerekliymis.Belki aklınızda bazı soruların cevabı da olabilir,
test gününden kaç gün sonra gtmiş oldun canımKizlar keseyi gördük, hatta yolk kesesinide gördük Allah'ıma şükürler olsun5+1 gunlukmus haftaya kalp atışları için kontrole gideceğim,
Sağol canım, amin inşallahHayırlı olsun canımmm süper haber darısı kalp atşına inşallah .transfer ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosu kendi haftamı bulmaya çalışıyorum da
Kuzum bugün 19.cu günüm . Normalde nette arastirmalarima göre 1500 lerdr kan değerim olduğundan vajinal ultrasonda bile kese zor görünmesi gerekirdi. Ama doktrun kullandığı cihaz farklı imiş. Karından ultrasonda gördüktest gününden kaç gün sonra gtmiş oldun canım
Trasnferimin 19.cu günü, ilk testten sonra 7.ci günümKuzum bugün 19.cu günüm . Normalde nette arastirmalarima göre 1500 lerdr kan değerim olduğundan vajinal ultrasonda bile kese zor görünmesi gerekirdi. Ama doktrun kullandığı cihaz farklı imiş. Karından ultrasonda gördük
Sağol canım aminnncanım gözünaydın darısı kalp atışına inşallah kahveyi benim doktorum da günde bir fincan içebilirsin dedi