2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Progesteron yüksekliği bizim uçlarda sürüklüyor hormonlar dan o hormonlar dan 🥰 o yoğun akıntı bende de var hatta sürekli günlük ped kullanıyorum sık sık değiştirerek yoksa dayanılarak gibi değil
Yaa bende öyleyim 2 gündür de bir bas agrisi ilaclar mahvetti vücudumuzu insallah deger hayırlısıyla da bi pozitifi görsem ilacları daha istekle kullanıcam da😅

Yok canım sen kalp atışını da görmüş olacaksın. Bugün benim transferden sonra 26. Günüm kalp atışı için gidicem, keseyi 1 hafta önce gördüm.
Ayy canım benim inşallahh ❤️❤️ Hayırlı haberlerini bekliyorumm
Günaydn kızlar birsey sormak istiyorm sabahları hep bi ıslaklıkla uyanıyorum su gibi geliyo hep ic camasiri degistiriyorum böyle olan var mı fitil degil de direk ıslaklik geliyo
Benn 😊 baştan aşağı terleme su içinde uyanıyorum iç çamaşır zaten kuyu gibi ne ararsan var su fitil akıntı ıslaklık 😅

Amin canım, hepimizin güzellikle geçsin inşallah. Elimde olsa ilk 3 ay kimseye söylemezdim ama eşim duramadı. Keseyi görünce ailelere söylemiş bulunduk.
Bugün hcg 3960’tan 5103’e çıkmış. Yüzde 31 artmış. Baya korktum. Doktor keseyi gördük, bundan sonra bakmana gerek yok dedi ama içim huzursuz.
Kuzum beta takip etmeyi bırakmalısın keseden sonra bakmıyorlar önemli olsa bakarlardı. Allah ın izni ile sorun olmaz. Ben de elimde gelse ilk üç ay hiç kimse ile paylaşmazdım ama bir sürü kişi öğrendi maalesef🙄 aman hayırlı sağlıklı kavuşalım da inşallah

Ya kizlar benim opu dan sonra bugün üçüncü günüm goguslerimde dünden beri çok sizi var dokunamiyorum bile... Pms dönemlerinde falan hiç olmazdı ilk defa oldu acaba kullandığım ilaçların etkisinden midir

Kuzum beta takip etmeyi bırakmalısın keseden sonra bakmıyorlar önemli olsa bakarlardı. Allah ın izni ile sorun olmaz. Ben de elimde gelse ilk üç ay hiç kimse ile paylaşmazdım ama bir sürü kişi öğrendi maalesef🙄 aman hayırlı sağlıklı kavuşalım da inşallah
Amin canım, duamız o yönde. Sağlıksızsa ve düşecekse de yapacak bişiy yok. Takdir-i ilahi diyeceğiz. Bir tek o süreç beni çok korkutuyo. Kürtaj falan... Hiç yaşamadığım şeyler. Aklıma getirmek istemiyorum ama geliyo. 😔

Eklentiler

• Screenshot_20210501_100934.jpg
    Screenshot_20210501_100934.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 39
X