- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
Umutsuzluğa kapılma hiçbir zaman olumlu düşünki olumlu olsunKızlar transferimin 6.günü 3 adet embriyo yerleştirildi 3 ü de 4.gün embriyosu 1.kalite ama hep bi umutsuzluk var içimde
Vala arkadaşlar sizlerin tercihi şimdi ne deyim ki bana doktor demedi bile ben internette arastrdim elinizden geldgnce uzak durun diyor hı ne gibi bir zararı var neden bilmiyorum ama ben içmedim ve halada içmiyorum tabi terch sizin tedbir bizden takdir Allah'tanBana doktorum her gun 1 fincan Turk kahvesi serbest dedi. Filtre kahve yasak. Kizima hamileligimde de hep ictim günde 1.
Var ama fotoğrafta hiç belli değil ilk etapta ışıkta belliydi sonradan koyulasti biraz 11 yazandaki gibi benimkisiBenim bugun 24. Gün hala doktora gitmedim ben depazartesi çağırdı beni de bi kanda gördüm yani o yüzden moda giremedim daha şaka gibi bişi
Canım merhaba pozitif olabilir benim her gün git gide koyulaşıyordu en son şöyle oldu hatta. Senin de fotoğrafın varsa bakalım
Aynen bana da haber verir misinBen de günde 1 tane içiyorum ama bakalım salı günü gidince sorucam tekrar doktora, belki tekrar baktırır kanda ona göre değiştirir dozu
Sizin de hayırlı olsun inşallah. Ben kan testini pazartesi yaptırıcam. Ama yedek Bi testim olsaydı şuan onu yapardım vallahi teste inanamıyorum şuan. Hiç kullanmış mıydınız surelab marka. Bazı yerlerde bu markayla çift çizgi görüp negatif sonuç alanları okudum kafam karıştı inanıncanim hayirli olsun 8.gun benim de boyle cikti bugun 9.gun 216 cikti deger
Ay evet canım yaa, ismine hiç bakmadım.Kuzum benim pozitiif zatensoran arkadasa attım benmkini
Tabi tabi yazarım salı günü gelişmeleriAynen bana da haber verir misin
Ya bizim buranın kadın doğum acili gıcık bi yer. Öncekilerde gündüz gelip sıra alın ya da randevulu gelin acilde hcg bakmayız dediler. Hatta düşük yaptığım zaman bilemediler bile. Düştüğü halde düşüp düşmediğini bilemem kürtaj yapicam demişti. Koşar adım kaçtım hiç gitmek istemiyorum.Kadin dogumun aciline gidip durumunu anlatirsan test gunun old. Soylersen bakiyorlar canim
Benim bugun 24. Gün hala doktora gitmedim ben depazartesi çağırdı beni de bi kanda gördüm yani o yüzden moda giremedim daha şaka gibi bişi
Canım merhaba pozitif olabilir benim her gün git gide koyulaşıyordu en son şöyle oldu hatta. Senin de fotoğrafın varsa bakalım
bilmiyorum canım ben hiç kaset test yapmadım hep erken gebelik testi yaptm silik çıkmışsa pozitif olma ihtimali daha çok bence güzel haber verirsin inşallah pztsiPazartesi randevu aldık. Olma ihtimali düşük mü?
Kese de kalp atışı da duyulur bence5. Gün embriyosu ile kese gören arkadaslar dr kaç haftalık dedi size. Ben transferden 27 gün sonra dr a görünmüş olucam 13. Gün değerim 1612 idi sadece keseyi mi görürm acababir de şu vizon rengi vajinal akıntılar olmasa
İnşallah keşke erken gebelik alsaydım. Erken öğrenenlerin tamamı erken gebelik mi yapıyorlar acababilmiyorum canım ben hiç kaset test yapmadım hep erken gebelik testi yaptm silik çıkmışsa pozitif olma ihtimali daha çok bence güzel haber verirsin inşallah pztsi
Ayy inşallaahhhh canım ağzından bal damlıyorKese de kalp atışı da duyulur bence
Öle olacak insAyy inşallaahhhh canım ağzından bal damlıyorbunca beklemeye bebikkten beklentim yüksek inşalllah herşey yolundadır
Ben en son geçen pazartesi gittim canım. 6+1 gösterdi ultrason. Ama bir kaç gün önce ve sonra olabilir buna takılma dedi. Ben erken gitmek zorunda kalmıştım vajinal bakti o zaman gördü keseyi. Ama geçen hafta normal ultrasondan bakti. Vajinal daha erken görünüyo tabi5. Gün embriyosu ile kese gören arkadaslar dr kaç haftalık dedi size. Ben transferden 27 gün sonra dr a görünmüş olucam 13. Gün değerim 1612 idi sadece keseyi mi görürm acababir de şu vizon rengi vajinal akıntılar olmasa
teşekkür ederim desteğin için canım bu 2.denemem gerçi yaşım 25 ama olsun insan usanıyor hakkımızda hayırlısı inşallahUmutsuzluğa kapılma hiçbir zaman olumlu düşünki olumlu olsunnegatifleri çağırırsak peşimizi bırakmaz o yüzden hep pozitifleri çağıralım
Tabii canım cok haklısın bir fincandan birşey olmaz diyordum ama doğru en azından ilk 3 ay dikkat edelim o kadar emek veriyoruz dediğin gibi amin hepimiz insallahBence içmeyin internetten arastrdim çünkü gerçekten zararliymis dayanın ben hala icmiyorum okadar emek veriyoruzinşallah güzel haberler alacağınız yolculuk olur sizin için