2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

5. Gün embriyosu ile kese gören arkadaslar dr kaç haftalık dedi size. Ben transferden 27 gün sonra dr a görünmüş olucam 13. Gün değerim 1612 idi sadece keseyi mi görürm acaba 🙄 bir de şu vizon rengi vajinal akıntılar olmasa 😪

Bana doktorum her gun 1 fincan Turk kahvesi serbest dedi. Filtre kahve yasak. Kizima hamileligimde de hep ictim günde 1.
Vala arkadaşlar sizlerin tercihi şimdi ne deyim ki bana doktor demedi bile ben internette arastrdim elinizden geldgnce uzak durun diyor hı ne gibi bir zararı var neden bilmiyorum ama ben içmedim ve halada içmiyorum tabi terch sizin tedbir bizden takdir Allah'tan🤲🤲

Benim bugun 24. Gün hala doktora gitmedim ben de 🙈🙈🙈 pazartesi çağırdı beni de bi kanda gördüm yani o yüzden moda giremedim daha şaka gibi bişi 😂

Canım merhaba pozitif olabilir benim her gün git gide koyulaşıyordu en son şöyle oldu hatta. Senin de fotoğrafın varsa bakalım
Var ama fotoğrafta hiç belli değil ilk etapta ışıkta belliydi sonradan koyulasti biraz 11 yazandaki gibi benimkisi

Eklentiler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    7,8 KB · Görüntüleme: 57
canim hayirli olsun 8.gun benim de boyle cikti bugun 9.gun 216 cikti deger
Sizin de hayırlı olsun inşallah. Ben kan testini pazartesi yaptırıcam. Ama yedek Bi testim olsaydı şuan onu yapardım vallahi teste inanamıyorum şuan. Hiç kullanmış mıydınız surelab marka. Bazı yerlerde bu markayla çift çizgi görüp negatif sonuç alanları okudum kafam karıştı inanın🙄

Kadin dogumun aciline gidip durumunu anlatirsan test gunun old. Soylersen bakiyorlar canim
Ya bizim buranın kadın doğum acili gıcık bi yer. Öncekilerde gündüz gelip sıra alın ya da randevulu gelin acilde hcg bakmayız dediler. Hatta düşük yaptığım zaman bilemediler bile. Düştüğü halde düşüp düşmediğini bilemem kürtaj yapicam demişti. Koşar adım kaçtım hiç gitmek istemiyorum.

Benim bugun 24. Gün hala doktora gitmedim ben de 🙈🙈🙈 pazartesi çağırdı beni de bi kanda gördüm yani o yüzden moda giremedim daha şaka gibi bişi 😂

Canım merhaba pozitif olabilir benim her gün git gide koyulaşıyordu en son şöyle oldu hatta. Senin de fotoğrafın varsa bakalım
Labellaaa Labellaaa canım sen de benim gibi bekliyorsun demek ki😍 ben de salı günü gideceğim ins 🤲

kahveyi benim doktorumda önermiyor günde bir bardak içilebiliyor ama vücuda düzenli olarak kafein almış oluyoruz zaten az miktar çaydan az miktar çikolatadan vs alıyoruz o yüzden gerek yok dedi bana zaten kahve dokunuyor o yüzden çok az tükettiğim bişey tiryakisi olanlara kolaylıklar😊

5. Gün embriyosu ile kese gören arkadaslar dr kaç haftalık dedi size. Ben transferden 27 gün sonra dr a görünmüş olucam 13. Gün değerim 1612 idi sadece keseyi mi görürm acaba 🙄 bir de şu vizon rengi vajinal akıntılar olmasa 😪
Ben en son geçen pazartesi gittim canım. 6+1 gösterdi ultrason. Ama bir kaç gün önce ve sonra olabilir buna takılma dedi. Ben erken gitmek zorunda kalmıştım vajinal bakti o zaman gördü keseyi. Ama geçen hafta normal ultrasondan bakti. Vajinal daha erken görünüyo tabi 🤷😌 o vizon rengi akinti fitilden mi kaynaklı acaba 🤔🤔 bende de var çünkü 🥴🥴

Bence içmeyin internetten arastrdim çünkü gerçekten zararliymis dayanın ben hala icmiyorum okadar emek veriyoruz 🤲inşallah güzel haberler alacağınız yolculuk olur sizin için🤲🤲
Tabii canım cok haklısın bir fincandan birşey olmaz diyordum ama doğru en azından ilk 3 ay dikkat edelim o kadar emek veriyoruz dediğin gibi amin hepimiz insallah🤲🏻

X