Eşimin gazına geldim durduk yere hadi test yap dediBenimde 8. Günüm ama cesaret edemedim hiç
Aynen valla kilyacımah ah nelere katlanıyoruz
Amin canım, hepimizin güzellikle geçsin inşallah. Elimde olsa ilk 3 ay kimseye söylemezdim ama eşim duramadı. Keseyi görünce ailelere söylemiş bulunduk.Aynen kuzum benim doktorum da üstüne basa basa her şey için çok erken diyor. İlk üç ay özellikle baya riskli imiş. Rabbim güzellikle geçirmeyi nasip etsin
Ikinci çizgi çok belirgin görünüyor. Burdayim diyor yaniBenimle aynı durumda olan var mı?
Valla bende senin gazına gelip yarın yapabilirimEşimin gazına geldim durduk yere hadi test yap dedi
Ahhh inşallahhIkinci çizgi çok belirgin görünüyor. Burdayim diyor yani
Hadi hayırlı olsun diyelim. Inşallah kanda da pozitifi görürsünüz
Valla bende senin gazına gelip yarın yapabilirimcesaret edebilirsem tabi. Ayyy çok belirgin hayırlı olsun diyeyim inşallah hayırlısıyla.
Aslında bu test oyalanma. Nefsimize sus payıValla bende senin gazına gelip yarın yapabilirimcesaret edebilirsem tabi. Ayyy çok belirgin hayırlı olsun diyeyim
Hayır hayır 164 gayet iyi bir değer. Önemli olan sağlıklı bir gebelik oluşması değere takılma. Katlanarak artıyorsa herşey yolundamaşallah canım grupta değerler gep yüksekbenim 10.gün değerim 164 insan bi şüpheye düşüyor
Söyleyeyim canım teşekkür ederim önerin için. Benimki de öyleydi arnicajel sürüyorum morluğu hemen alıyor kuzum eczanelerde bulabilirsin.Kalmadı mosmor vallahi... O hemşireye çok yavaş enjekte etmesini söyle. Bittikten sonra da 10 dk elinle bastır üstüne
İçini rahat tut Dr. Bana 12. Güne 50 üzeri beni sevindirir demiştimaşallah canım grupta değerler gep yüksekbenim 10.gün değerim 164 insan bi şüpheye düşüyor
Ben mesela hem fitil hem iğne kullanıyorum. Hatta iğne her gün 2 tane. Doktorun ne dediyse senin için Ennn iyisi odur canım böyle şeyleri takma kafanaBen progestan fitil olarak kullanıyorum da acaba iğne daha mı etkili tutunma iğnem var bide 3 günde 1
Aynen öyle canım bende sulandırıcı iğne de oluyorum genetik düşük doz pıhtılaşma vardı bende tedbir amaçlı aspirin yanına istedim iğne de kullan dedi doktor hayırlısı hepimiz için inşalh güzel sonuçlanırBen mesela hem fitil hem iğne kullanıyorum. Hatta iğne her gün 2 tane. Doktorun ne dediyse senin için Ennn iyisi odur canım böyle şeyleri takma kafana
Inşallah canım. Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin.Aynen öyle canım bende sulandırıcı iğne de oluyorum genetik düşük doz pıhtılaşma vardı bende tedbir amaçlı aspirin yanına istedim iğne de kullan dedi doktor hayırlısı hepimiz için inşalh güzel sonuçlanır
Korkma canım bende kullanıyorum ama senin duyduğunu duymadım. Bir nevi progestan eşdeğer diye biliyorum.Size şey soracaktım kızlar duphaston ilaç kullanan var mı ? Adet söktürücü diye duydum doğru olabilir mi ? İğnenin hemen arkasından al dedi bana doktorum. Hani şu an hamile olduğum halde kullanılması diye düşündüm ama içime de kurt düştü
Transfer öncesinden beri kullanıyorum ben. O da hormon ilaciSize şey soracaktım kızlar duphaston ilaç kullanan var mı ? Adet söktürücü diye duydum doğru olabilir mi ? İğnenin hemen arkasından al dedi bana doktorum. Hani şu an hamile olduğum halde kullanılması diye düşündüm ama içime de kurt düştü
Canım ben günde bir fincan içiyorum transferime 2 hafta kaldı içmiyim mi yaniBen transferden bir hafta öncesinden başladım içmemeye hala icmiyorum çay kahve bayılırım ama içmiyorum çok zor dayaniyorum canm çok cekiyor ama yasak
Duphaston adet söktürücü değil canım progestron hapına benzer gebeliği destekliyici bi hap bende kullanıyorum transferimin 6.günü bugün sağlıkçıyım bide için rahat olsun yaniSize şey soracaktım kızlar duphaston ilaç kullanan var mı ? Adet söktürücü diye duydum doğru olabilir mi ? İğnenin hemen arkasından al dedi bana doktorum. Hani şu an hamile olduğum halde kullanılması diye düşündüm ama içime de kurt düştü