Ya silik çıkınca umut var yani benim daha önce tedavi olmadan da testte gölge hatta hafif kırmızı çizgi görmüştüm ama kanda negatifti çok da umut bağlamak istemiyorum tabiki ama inşallah ya güzel sonuçlar alırız sizinde güzel devam ederBen de 4. Gün idrar testine başladım hayalet çizgi gün gün koyulaştı ama testi 10. Gün verdim kuzum, erken vermenin Bi manası yok ne kadar erken verirsen o kadar çok takip gerekiyor ben tek kan verdim mesela Dr süper dedi geçti erken versem tekrarlayacaktık, idrar testiyle takip etmeye devam et bence
Ben progestan fitil olarak kullanıyorum da acaba iğne daha mı etkili tutunma iğnem var bide 3 günde 1A
Canım bana karnımdan yaptılar öyle aşırı bir yan etkisini görmedim sadece ellerimin deriler kat kat kavladı bir de arada el ve ayaklarım yanıyordu ağır bir iğneymiş ama bir de tabi hormon olduğu için duygusal olarak etkiliyor sinirli falan olabiliyorsun ya da durduk yere ağlıyordum falan eşim yumurta pişirirken ağlamıştım bi yumurta pişirmeyi becemedin bu nasıl yumurta diye
Ayni gün transfer olmusuz 5.gün tek embriyo ama benim test günüm 7 mayıs 8 inde bile bakmayı dusunuyorum hic cesaretim yok cünküKızlar merhabalar bende 26 nisanda taze transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem beklemek çok zor ya bugun test yaptımbiliyorum çıkmayacak ama işte ilk saniye gölge çıktı ama inanmıyorum gölgelere benim negatifken daha koyu bile görmüştüm 7.gün kan vericem çıkar mı sizce doktor 9.günü kan günü verdi ama ben salıyı bekleyemicem
Merhaba canım etkili olması konusunda doktorum aynı demişti sadece formu farklı hatta bazıları fitil olması direk rahimden emildiği için daha etkili diyor zaten doktor senin transfer günü değerine göre ayarlıyor dozunu herkese farklı yani için rahat olsun takılma böyle şeylere güzel sonuçların olsun inşallahBen progestan fitil olarak kullanıyorum da acaba iğne daha mı etkili tutunma iğnem var bide 3 günde 1
maşallah canım grupta değerler gep yüksekSaol canım baktım şimdi katlamış 900 şükür. Tam iki katı değil ama normal dedi doktor değer güzel dedi
Bana da 4 mayıs dedi doktorAyni gün transfer olmusuz 5.gün tek embriyo ama benim test günüm 7 mayıs 8 inde bile bakmayı dusunuyorum hic cesaretim yok cünkügüzel güzel sabret Allah korusun negatif cikar ama erken derler ilaca devam etmek en zor olanı
aynen bitmiyor canım 12hafta geçince de ikili test üçlü test ayrıntılı ultrason.. malesef doğana kadar bitmiyo endişeler doğuncada başka endişeler oluyordurKesinlikle katılıyorum.
Erken öğrenince hiç bişiy olmuyo, önce hcg artışını bekliyorsun. Sonra kese göründü mü görünmedi mi? Şuan kese dolu mu boş mu kısmındayım ben, 1 hafta sonra belli olucakmış. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı... Bugün doktor 12 hafta bitmeden sağlıklı olup olmadığı hakkında bir şey söyleyemeyiz dedi.
Sabretmeyi öğrenicez sanırım.
Aminn canım inşallah hayırlısı herkes için zor süreçler robot gibi yaşıyoruz iğne saati ilaç saati inşalh sonu güzel olurMerhaba canım etkili olması konusunda doktorum aynı demişti sadece formu farklı hatta bazıları fitil olması direk rahimden emildiği için daha etkili diyor zaten doktor senin transfer günü değerine göre ayarlıyor dozunu herkese farklı yani için rahat olsun takılma böyle şeylere güzel sonuçların olsun inşallah
Maşallah csnm Allah sağ salim kucagna aldrsin inşallah dsrisi başımaKızlar kan verdim değerim 75.8.Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun ki hamileyimmm
Benimle aynı durumda olan var mı?Meraba canım. Ben de 3.gün embriyosu 8.günümdeyim ve kendime yenilip test yaptım silik ikinci çizgi var. Ya test pozitif kan testi negatif çıkma gibi Bi durum olur mu bilmiyorum
Duphalac ile karistirdin canim. Duphaston bir nevi progstreon imis. Progest 9.5 cikti tsh normal Aç gitmek gerekmisProgesteron kaç çıktı kuzum bir de tsh. Aç mı verdin tahlilleri? Prolutex i devlet karşılamıyor maalesef. Duphaston ise kabızlık için bildiğim
Canim fotosunu yuklesene ayni gun transfer olmusuz benim de 5. Gun emb.Kızlar merhabalar bende 26 nisanda taze transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem beklemek çok zor ya bugun test yaptımbiliyorum çıkmayacak ama işte ilk saniye gölge çıktı ama inanmıyorum gölgelere benim negatifken daha koyu bile görmüştüm 7.gün kan vericem çıkar mı sizce doktor 9.günü kan günü verdi ama ben salıyı bekleyemicem
Anladım kuzum olabilir. Tsh normal aralığı nedir onu merak ediyorum.Duphalac ile karistirdin canim. Duphaston bir nevi progstreon imis. Progest 9.5 cikti tsh normal Aç gitmek gerekmis
Evet ya bu iş sabır işiKesinlikle katılıyorum.
Erken öğrenince hiç bişiy olmuyo, önce hcg artışını bekliyorsun. Sonra kese göründü mü görünmedi mi? Şuan kese dolu mu boş mu kısmındayım ben, 1 hafta sonra belli olucakmış. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı... Bugün doktor 12 hafta bitmeden sağlıklı olup olmadığı hakkında bir şey söyleyemeyiz dedi.
Sabretmeyi öğrenicez sanırım.
Canım çektim ama hiç yok resimde bende çook dikkatle bakınca görüyorum gölge yok gibi yani sabah yapıcam yine o da biraz belirgin olursa atarımCanim fotosunu yuklesene ayni gun transfer olmusuz benim de 5. Gun emb.
Çook küçük bir ihtimal kuzum ki senin baya kırmızı hayırlı olsunBenimle aynı durumda olan var mı?
A
Canım bana karnımdan yaptılar öyle aşırı bir yan etkisini görmedim sadece ellerimin deriler kat kat kavladı bir de arada el ve ayaklarım yanıyordu ağır bir iğneymiş ama bir de tabi hormon olduğu için duygusal olarak etkiliyor sinirli falan olabiliyorsun ya da durduk yere ağlıyordum falan eşim yumurta pişirirken ağlamıştım bi yumurta pişirmeyi becemedin bu nasıl yumurta diye
Benimde 8. Günüm ama cesaret edemedim hiçMeraba canım. Ben de 3.gün embriyosu 8.günümdeyim ve kendime yenilip test yaptım silik ikinci çizgi var. Ya test pozitif kan testi negatif çıkma gibi Bi durum olur mu bilmiyorum