2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben de 4. Gün idrar testine başladım hayalet çizgi gün gün koyulaştı ama testi 10. Gün verdim kuzum, erken vermenin Bi manası yok ne kadar erken verirsen o kadar çok takip gerekiyor ben tek kan verdim mesela Dr süper dedi geçti erken versem tekrarlayacaktık, idrar testiyle takip etmeye devam et bence
Ya silik çıkınca umut var yani benim daha önce tedavi olmadan da testte gölge hatta hafif kırmızı çizgi görmüştüm ama kanda negatifti çok da umut bağlamak istemiyorum tabiki ama inşallah ya güzel sonuçlar alırız sizinde güzel devam eder 🤲

A

Canım bana karnımdan yaptılar öyle aşırı bir yan etkisini görmedim sadece ellerimin deriler kat kat kavladı bir de arada el ve ayaklarım yanıyordu ağır bir iğneymiş ama bir de tabi hormon olduğu için duygusal olarak etkiliyor sinirli falan olabiliyorsun ya da durduk yere ağlıyordum falan eşim yumurta pişirirken ağlamıştım bi yumurta pişirmeyi becemedin bu nasıl yumurta diye 😂
Ben progestan fitil olarak kullanıyorum da acaba iğne daha mı etkili tutunma iğnem var bide 3 günde 1

Kızlar merhabalar bende 26 nisanda taze transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem beklemek çok zor ya bugun test yaptım 🙈 biliyorum çıkmayacak ama işte ilk saniye gölge çıktı ama inanmıyorum gölgelere benim negatifken daha koyu bile görmüştüm 7.gün kan vericem çıkar mı sizce doktor 9.günü kan günü verdi ama ben salıyı bekleyemicem 🙈😂
Ayni gün transfer olmusuz 5.gün tek embriyo ama benim test günüm 7 mayıs 8 inde bile bakmayı dusunuyorum hic cesaretim yok cünkü🤣güzel güzel sabret Allah korusun negatif cikar ama erken derler ilaca devam etmek en zor olanı

Ben progestan fitil olarak kullanıyorum da acaba iğne daha mı etkili tutunma iğnem var bide 3 günde 1
Merhaba canım etkili olması konusunda doktorum aynı demişti sadece formu farklı hatta bazıları fitil olması direk rahimden emildiği için daha etkili diyor zaten doktor senin transfer günü değerine göre ayarlıyor dozunu herkese farklı yani için rahat olsun takılma böyle şeylere güzel sonuçların olsun inşallah 🥰

Ayni gün transfer olmusuz 5.gün tek embriyo ama benim test günüm 7 mayıs 8 inde bile bakmayı dusunuyorum hic cesaretim yok cünkü🤣güzel güzel sabret Allah korusun negatif cikar ama erken derler ilaca devam etmek en zor olanı
Bana da 4 mayıs dedi doktor ☺️ ama ben Bi pazar günü kan vericem iğnem var vurunurken veririm 🙈😂 benim de tek embriyo aynı hadi hayırla sonuçlanır inşallah ya

Kesinlikle katılıyorum. 👌🏻
Erken öğrenince hiç bişiy olmuyo, önce hcg artışını bekliyorsun. Sonra kese göründü mü görünmedi mi? Şuan kese dolu mu boş mu kısmındayım ben, 1 hafta sonra belli olucakmış. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı... Bugün doktor 12 hafta bitmeden sağlıklı olup olmadığı hakkında bir şey söyleyemeyiz dedi.
Sabretmeyi öğrenicez sanırım.
aynen bitmiyor canım 12hafta geçince de ikili test üçlü test ayrıntılı ultrason.. malesef doğana kadar bitmiyo endişeler doğuncada başka endişeler oluyordur

Merhaba canım etkili olması konusunda doktorum aynı demişti sadece formu farklı hatta bazıları fitil olması direk rahimden emildiği için daha etkili diyor zaten doktor senin transfer günü değerine göre ayarlıyor dozunu herkese farklı yani için rahat olsun takılma böyle şeylere güzel sonuçların olsun inşallah 🥰
Aminn canım inşallah hayırlısı herkes için zor süreçler robot gibi yaşıyoruz iğne saati ilaç saati inşalh sonu güzel olur 🤲

Meraba canım. Ben de 3.gün embriyosu 8.günümdeyim ve kendime yenilip test yaptım silik ikinci çizgi var. Ya test pozitif kan testi negatif çıkma gibi Bi durum olur mu bilmiyorum🤭
Benimle aynı durumda olan var mı?

Eklentiler

• IMG-20210430-WA0003.jpg
    IMG-20210430-WA0003.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar merhabalar bende 26 nisanda taze transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem beklemek çok zor ya bugun test yaptım 🙈 biliyorum çıkmayacak ama işte ilk saniye gölge çıktı ama inanmıyorum gölgelere benim negatifken daha koyu bile görmüştüm 7.gün kan vericem çıkar mı sizce doktor 9.günü kan günü verdi ama ben salıyı bekleyemicem 🙈😂
Canim fotosunu yuklesene ayni gun transfer olmusuz benim de 5. Gun emb.

Kesinlikle katılıyorum. 👌🏻
Erken öğrenince hiç bişiy olmuyo, önce hcg artışını bekliyorsun. Sonra kese göründü mü görünmedi mi? Şuan kese dolu mu boş mu kısmındayım ben, 1 hafta sonra belli olucakmış. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı... Bugün doktor 12 hafta bitmeden sağlıklı olup olmadığı hakkında bir şey söyleyemeyiz dedi.
Sabretmeyi öğrenicez sanırım.
Evet ya bu iş sabır işi 😊 hemde öle böle değil Büyük sabır gerekli 😍bugün 19 gün oldu hala ne kese ne de kalp atışı için doktora gidemedim 😙
Meraktan ,heyecandan ölüyorum 😍ama sabredeceğim çünkü doktorumun randevu verdiği günü bekliyorum😘 Kızlar hepimiz ins keseleri görür, kalp atışlarını duyar sağlıkla yavrularımızı kucağımiza alırız 🤲

A

Canım bana karnımdan yaptılar öyle aşırı bir yan etkisini görmedim sadece ellerimin deriler kat kat kavladı bir de arada el ve ayaklarım yanıyordu ağır bir iğneymiş ama bir de tabi hormon olduğu için duygusal olarak etkiliyor sinirli falan olabiliyorsun ya da durduk yere ağlıyordum falan eşim yumurta pişirirken ağlamıştım bi yumurta pişirmeyi becemedin bu nasıl yumurta diye 😂
😂😂😂 ah ah nelere katlanıyoruz

İnanın vesvese topu gibi. Hiçbişeye de inanamaz olduk. Bir de sağlıkçıyım ama kendimi topiklerden paylaşımşardan alamıyorum 🤭 çok teşekkür ederim kan sonucunu görürsem Bi tık daha emin olucam sanırım. Rabbim hiçbirimizin dualarını karşılıksız bırakmasın en hayırlısıyla 🙏🏻

X