- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Aminnnn allah razı olsunKıyamamm sanaa, neyse ki pozitifi aldın, keseyi gördün. Farkında olmadan çok içimize atıyoruz.. hep mutluluk gözyaşları olsun inşallah bundan sonra, burayı takip eden herkes içinBir de kucağına aldığında ağlarsın artık
e nabızda çıkar kan değerin canım yada hastanenin e sonuç sisteminden görebilirsinBen çok fena progestan iğne ağrısı çekiyordum. Ama feci. Basamıyordum bile. 1 kere buz koydım tavsiye üzerine. Bir daha ağrı hissetmedim.
Saol canım baktım şimdi katlamış 900 şükür. Tam iki katı değil ama normal dedi doktor değer güzel dedie nabızda çıkar kan değerin canım yada hastanenin e sonuç sisteminden görebilirsin
10,30 mu ? Canım klinik açık mı o saatlerde ne güzelCanım daha gitmedim,akşam 10:30 da randevum
Transferden önce kullandım canimSen de transferden önce mi bu iğneyi kullandın? Negatif olupda mı 3 ay adet olmadın canım?
Hayırlı olsun canımSonuç çıktı ama doktor söylemedi. Günü ile uyumlu maşallah dedi tebrik etti. O heycanla ben de değeri sormayı unuttumpazartesi tekrar görüşelim dedi ilaç yazmak için. Kese günü vs söylemedi. Kafam karıştı şimdi
İlk iki gün dinledim sonra herşeyimi kendim yaptım ama dinlene dinlene yani üzerine çok düşmedim.Hayırlı olsun canımTransver sonrası normal hayatınıza döndünüzmü yoksa genelde dinlenerekmi geçirdiniz vaktinizi
Kızzzzz bi sakin olKızlar merhabalar bende 26 nisanda taze transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem beklemek çok zor ya bugun test yaptımbiliyorum çıkmayacak ama işte ilk saniye gölge çıktı ama inanmıyorum gölgelere benim negatifken daha koyu bile görmüştüm 7.gün kan vericem çıkar mı sizce doktor 9.günü kan günü verdi ama ben salıyı bekleyemicem
Sabırlı olunKızlar merhabalar bende 26 nisanda taze transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem beklemek çok zor ya bugun test yaptımbiliyorum çıkmayacak ama işte ilk saniye gölge çıktı ama inanmıyorum gölgelere benim negatifken daha koyu bile görmüştüm 7.gün kan vericem çıkar mı sizce doktor 9.günü kan günü verdi ama ben salıyı bekleyemicem
Kesinlikle katılıyorum.Sabırlı oluntransferden sonraki günü 1. Gun sayarak en erken 8. Gun kan verin. Erkenden test yapmayın
Evet canım doktorum gece 12ekadar açık o yüzden çok iyi oluyor benim için10,30 mu ? Canım klinik açık mı o saatlerde ne güzel
Valla süper. Geç de olsa yaz olur mu meraktayızEvet canım doktorum gece 12ekadar açık o yüzden çok iyi oluyor benim için
Sadece pozitif olmakla bitmiyor işte. Dün annem bana dedi ki kızım bu endişeler doğduğunda ikiye katlanacak dediKesinlikle katılıyorum.
Erken öğrenince hiç bişiy olmuyo, önce hcg artışını bekliyorsun. Sonra kese göründü mü görünmedi mi? Şuan kese dolu mu boş mu kısmındayım ben, 1 hafta sonra belli olucakmış. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı... Bugün doktor 12 hafta bitmeden sağlıklı olup olmadığı hakkında bir şey söyleyemeyiz dedi.
Sabretmeyi öğrenicez sanırım.
Aynen kuzum benim doktorum da üstüne basa basa her şey için çok erken diyor. İlk üç ay özellikle baya riskli imiş. Rabbim güzellikle geçirmeyi nasip etsinKesinlikle katılıyorum.
Erken öğrenince hiç bişiy olmuyo, önce hcg artışını bekliyorsun. Sonra kese göründü mü görünmedi mi? Şuan kese dolu mu boş mu kısmındayım ben, 1 hafta sonra belli olucakmış. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı... Bugün doktor 12 hafta bitmeden sağlıklı olup olmadığı hakkında bir şey söyleyemeyiz dedi.
Sabretmeyi öğrenicez sanırım.
Ay evet ama işte amaan duramıyorum kiKızzzzz bi sakin olbenim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm öleceğim meraktan ama sabır Beklemek çok zor ama bence sabret gününde ver kanı. Ayrıca transfer gününü 1 olarak sayma
Kalmadı mosmor vallahi... O hemşireye çok yavaş enjekte etmesini söyle. Bittikten sonra da 10 dk elinle bastır üstüneHımm. Senin afedersin poponda yer kaldı miben artık tek tarafa yatırabiliyorum çünkü beze olmuş tamamen bir tarafı hemşire nereye yapacağını şaşırıyor
Canım bana karnımdan yaptılar öyle aşırı bir yan etkisini görmedim sadece ellerimin deriler kat kat kavladı bir de arada el ve ayaklarım yanıyordu ağır bir iğneymiş ama bir de tabi hormon olduğu için duygusal olarak etkiliyor sinirli falan olabiliyorsun ya da durduk yere ağlıyordum falan eşim yumurta pişirirken ağlamıştım bi yumurta pişirmeyi becemedin bu nasıl yumurta diyeLucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?
Ben de 4. Gün idrar testine başladım hayalet çizgi gün gün koyulaştı ama testi 10. Gün verdim kuzum, erken vermenin Bi manası yok ne kadar erken verirsen o kadar çok takip gerekiyor ben tek kan verdim mesela Dr süper dedi geçti erken versem tekrarlayacaktık, idrar testiyle takip etmeye devam et benceKızlar merhabalar bende 26 nisanda taze transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem beklemek çok zor ya bugun test yaptımbiliyorum çıkmayacak ama işte ilk saniye gölge çıktı ama inanmıyorum gölgelere benim negatifken daha koyu bile görmüştüm 7.gün kan vericem çıkar mı sizce doktor 9.günü kan günü verdi ama ben salıyı bekleyemicem
Ay evet ama işte duramıyorum BiKızzzzz bi sakin olbenim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm öleceğim meraktan ama sabır Beklemek çok zor ama bence sabret gününde ver kanı. Ayrıca transfer gününü 1 olarak sayma