2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aminnnn allah razı olsun

Kızlar merhabalar bende 26 nisanda taze transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem beklemek çok zor ya bugun test yaptım biliyorum çıkmayacak ama işte ilk saniye gölge çıktı ama inanmıyorum gölgelere benim negatifken daha koyu bile görmüştüm 7.gün kan vericem çıkar mı sizce doktor 9.günü kan günü verdi ama ben salıyı bekleyemicem

Hayırlı olsun canım Transver sonrası normal hayatınıza döndünüzmü yoksa genelde dinlenerekmi geçirdiniz vaktinizi

Kızzzzz bi sakin ol benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm öleceğim meraktan ama sabır Beklemek çok zor ama bence sabret gününde ver kanı. Ayrıca transfer gününü 1 olarak sayma

Sabırlı olun transferden sonraki günü 1. Gun sayarak en erken 8. Gun kan verin. Erkenden test yapmayın

Sabırlı olun transferden sonraki günü 1. Gun sayarak en erken 8. Gun kan verin. Erkenden test yapmayın
Kesinlikle katılıyorum.
Erken öğrenince hiç bişiy olmuyo, önce hcg artışını bekliyorsun. Sonra kese göründü mü görünmedi mi? Şuan kese dolu mu boş mu kısmındayım ben, 1 hafta sonra belli olucakmış. Ondan 1 hafta sonra da kalp atışı... Bugün doktor 12 hafta bitmeden sağlıklı olup olmadığı hakkında bir şey söyleyemeyiz dedi.
Sabretmeyi öğrenicez sanırım.

Sadece pozitif olmakla bitmiyor işte. Dün annem bana dedi ki kızım bu endişeler doğduğunda ikiye katlanacak dedi ateşi mi var az mi uyudu az mi yedi gazi mi var vs

Aynen kuzum benim doktorum da üstüne basa basa her şey için çok erken diyor. İlk üç ay özellikle baya riskli imiş. Rabbim güzellikle geçirmeyi nasip etsin

A
Lucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?
Canım bana karnımdan yaptılar öyle aşırı bir yan etkisini görmedim sadece ellerimin deriler kat kat kavladı bir de arada el ve ayaklarım yanıyordu ağır bir iğneymiş ama bir de tabi hormon olduğu için duygusal olarak etkiliyor sinirli falan olabiliyorsun ya da durduk yere ağlıyordum falan eşim yumurta pişirirken ağlamıştım bi yumurta pişirmeyi becemedin bu nasıl yumurta diye

Ben de 4. Gün idrar testine başladım hayalet çizgi gün gün koyulaştı ama testi 10. Gün verdim kuzum, erken vermenin Bi manası yok ne kadar erken verirsen o kadar çok takip gerekiyor ben tek kan verdim mesela Dr süper dedi geçti erken versem tekrarlayacaktık, idrar testiyle takip etmeye devam et bence

Kızzzzz bi sakin ol benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm öleceğim meraktan ama sabır Beklemek çok zor ama bence sabret gününde ver kanı. Ayrıca transfer gününü 1 olarak sayma
Ay evet ama işte duramıyorum Bi adet zamanımdan da 6 gün önce başlardım hergün test yapmaya amaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…