- 29 Aralık 2013
- 426
- 510
0-4 normal sayiliyor.Anladım kuzum olabilir. Tsh normal aralığı nedir onu merak ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0-4 normal sayiliyor.Anladım kuzum olabilir. Tsh normal aralığı nedir onu merak ediyorum.
Merhaba benim dondurulmus 5 gün embriyosu (cift) 9 gün akşam negatif 11 gün gölge gibi çok silik pozitif çıktı. Ama erken gebelik testi değildi. Kan günü normalde yarın ama hafta sonu olduğu için doktorum pazartesi kan testi demişti. Sizce pozitif midir?Ben 7 nisanda transfer oldum bugun 8. Günüm kan testim cuma günü. Ama idrar testi yaptım 5. Gün negatif çıktı.
6. 7. ve 8. Gün pozitif çıktı kan testime 2 gün var acaba idrar testi doğru mudur böyle sonuç alan oldu mu merak ettim
Kullandığımız ilaçlardan sanırım bende öyleyim bi an çok mutlu çok olumlu bi an yerlerde çok negatifim anım anımı tutmuyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canımKızlar transferimin 6.günü 3 adet embriyo yerleştirildi 3 ü de 4.gün embriyosu 1.kalite ama hep bi umutsuzluk var içimde
Bence içmeyin internetten arastrdim çünkü gerçekten zararliymis dayanın ben hala icmiyorum okadar emek veriyoruz inşallah güzel haberler alacağınız yolculuk olur sizin içinCanım ben günde bir fincan içiyorum transferime 2 hafta kaldı içmiyim mi yani
yarın kadın doğum acilde baktırabilirsin inşallah pozitiftirMerhaba benim dondurulmus 5 gün embriyosu (cift) 9 gün akşam negatif 11 gün gölge gibi çok silik pozitif çıktı. Ama erken gebelik testi değildi. Kan günü normalde yarın ama hafta sonu olduğu için doktorum pazartesi kan testi demişti. Sizce pozitif midir?
Canım normalde 4e kadar falan normal ama bizim için 2,5 altı olmasını istiyor doktorlar. Benim opudan önce 2,93 çıkmıştı hap verdi doktor kullanıyorum halaAnladım kuzum olabilir. Tsh normal aralığı nedir onu merak ediyorum.
Pazartesi randevu aldık. Olma ihtimali düşük mü?yarın kadın doğum acilde baktırabilirsin inşallah pozitiftir
Ne kullanıyorsun?Canım normalde 4e kadar falan normal ama bizim için 2,5 altı olmasını istiyor doktorlar. Benim opudan önce 2,93 çıkmıştı hap verdi doktor kullanıyorum hala
euthyroxNe kullanıyorsun?
Ben de kullanıyorum 3 yıldır 25 mcg günde tek transferden sonra artırıldı mi dozu?euthyrox
Benimki 50mcg ya yüksek mi acaba? Daha önce aslında hep düşüktü tsh ilk defa böyle çıktı direkt ilaç verdi bilmiyorum gerekli miydi.. benim transfer daha olmadı canım pazar günü transfer hazırlığına başlıyorumBen de kullanıyorum 3 yıldır 25 mcg günde tek transferden sonra artırıldı mi dozu?
canim hayirli olsun 8.gun benim de boyle cikti bugun 9.gun 216 cikti degerBenimle aynı durumda olan var mı?
Hayırlısı olsun canım benim ilk denemede transferde miydi hamilelikte mi hatırlamıyorum dozu yukseltmistik sonra düşük olunca geri günde 1 e düştüBenimki 50mcg ya yüksek mi acaba? Daha önce aslında hep düşüktü tsh ilk defa böyle çıktı direkt ilaç verdi bilmiyorum gerekli miydi.. benim transfer daha olmadı canım pazar günü transfer hazırlığına başlıyorum
Benim bugun 24. Gün hala doktora gitmedim ben de pazartesi çağırdı beni de bi kanda gördüm yani o yüzden moda giremedim daha şaka gibi bişiEvet ya bu iş sabır işi hemde öle böle değil Büyük sabır gerekli bugün 19 gün oldu hala ne kese ne de kalp atışı için doktora gidemedim
Meraktan ,heyecandan ölüyorum ama sabredeceğim çünkü doktorumun randevu verdiği günü bekliyorum Kızlar hepimiz ins keseleri görür, kalp atışlarını duyar sağlıkla yavrularımızı kucağımiza alırız
Canım merhaba pozitif olabilir benim her gün git gide koyulaşıyordu en son şöyle oldu hatta. Senin de fotoğrafın varsa bakalımMerhaba benim dondurulmus 5 gün embriyosu (cift) 9 gün akşam negatif 11 gün gölge gibi çok silik pozitif çıktı. Ama erken gebelik testi değildi. Kan günü normalde yarın ama hafta sonu olduğu için doktorum pazartesi kan testi demişti. Sizce pozitif midir?
Ben de günde 1 tane içiyorum ama bakalım salı günü gidince sorucam tekrar doktora, belki tekrar baktırır kanda ona göre değiştirir dozuHayırlısı olsun canım benim ilk denemede transferde miydi hamilelikte mi hatırlamıyorum dozu yukseltmistik sonra düşük olunca geri günde 1 e düştü
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunKullandığımız ilaçlardan sanırım bende öyleyim bi an çok mutlu çok olumlu bi an yerlerde çok negatifim anım anımı tutmuyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Bana doktorum her gun 1 fincan Turk kahvesi serbest dedi. Filtre kahve yasak. Kizima hamileligimde de hep ictim günde 1.Bence içmeyin internetten arastrdim çünkü gerçekten zararliymis dayanın ben hala icmiyorum okadar emek veriyoruz inşallah güzel haberler alacağınız yolculuk olur sizin için
Oyyyy maşallahBenim bugun 24. Gün hala doktora gitmedim ben de pazartesi çağırdı beni de bi kanda gördüm yani o yüzden moda giremedim daha şaka gibi bişi
Canım merhaba pozitif olabilir benim her gün git gide koyulaşıyordu en son şöyle oldu hatta. Senin de fotoğrafın varsa bakalım
Kuzum benim pozitiif zaten soran arkadasa attım benmkiniOyyyy maşallah
Pozitif olabilir ne demek, baya baya kese görünecek neredeyse.
Kadin dogumun aciline gidip durumunu anlatirsan test gunun old. Soylersen bakiyorlar canimPazartesi randevu aldık. Olma ihtimali düşük mü?