Canım beklemekten, stresten bence. Çok normal, sinirlerin gerilmiştit kaç gündür bu bugünü bekliyorsun. Ağlamak rahatlatmıştır, kendinr yüklenme, birkaç güne çok iyi hissedeceksin eminim, test günü de güzel haberi aldın mı bu tedirginlikler biraz da olsa azalacak.. şimdi dinlen, kendini dinleyip stred olmaKizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasondabaktim göremedim...
Çok agladim eve gelene kadar. cok üzgunum saçmasapan bi duygu yasiyorm. Doktor ve embriyologlar cok iyi gecti dedi ama ben hiç iyi hissetmiyorm kendimi.
Ben evde yaptm herhangi bir yan etkide yasamadm canımLucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?
Lütfen böyle.dusunme galiba hormonlarla alkali kimse bisey hissetmiyor ben diyorm oldu mu simdi diye bak 4.günüm hala dogru duzgun bisey yok o kadar yol geldim diyorum kendi kendime belki hic olmayacak da kendi kendime agliyorum bazen olmadi diye ama sacmalamisim yapacak bisey yok olmadiysa da bekleyip görücez Allah ın izniyle insallah hepimiz güzel güzel alırız pozitiflerimiziKizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasondabaktim göremedim...
Çok agladim eve gelene kadar. cok üzgunum saçmasapan bi duygu yasiyorm. Doktor ve embriyologlar cok iyi gecti dedi ama ben hiç iyi hissetmiyorm kendimi.
Geçmiş oldun tatlım, iyi sevindim bir sorun çıkmamasına.. ne yaparsak yapalım stresli zamanlar, e tabi böyle tansiyona vs. Yansıyor.. biraz kafanı boşaltmaya çalış.. endişelerinden arındır kendini, zor biliyorum ama kendi sağlığını bebeklerin sağlığını düşünSelam kızlar doktordan çıktım. Bu değerler ile ilaç başlamayı uygun görmüyorum dedi zaten yüksek olsa bile 8 hafta hiç bir ilacı kullanmanı istemem dedi diyet ile kontrollü geçirmeye çalışmanı tavsiye ederdim dedi. Sekiz hafta sonra yine gel bakalım ara ara tansiyonunu ölç evde dedi. Sekiz hafta ilaçlardan uzak olmak daha iyidir dedi. Dedim ki sene de birkaç kere aşırı yükseliyor dil altı alıyordum dedim. Gayet normal dedi stres ile yaşanabilen bir durum dedi. Tansiyonun olduğunu göstermez dedi. Bir ilaç yazdı tabii ki dil altı almamalısın öyle olursan şu ilacı kullan diye ilaç yazdı. Belki birilerine faydası olur dedim. Tsh normal aralıkta dedi ama ben endokrine gideceğim bana göre yüksekiçim rahat etsin
Tekrar tebrik ederim. Benim tek embriyom kalmıştı da acaba tek mi çift mi merak ediyorum tutan arkadaşların kaç embriyo transfer edilmiş diyeSaol cnm taze 5 gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu 4 denemem
Geçmiş olsun size de. İyi bari sorunsuz olacak demek ki benimdeBugün sabah yaptırdım hastanede. Göbekten yaptılar. Beze oluşabilir hafif ağrı olabilir, 2-3 güne gider dediler. Diğer iğnelerden pek bi fark hissetmedim açıkcası
maşallah canım hayırlı olsun kaçıncı günündüKızlar kan verdim değerim 75.8.Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun ki hamileyimmmm
Doktor ve embriyolog çok iyi geçti dediyse onlara güven canım. Ben de hiçbir şey hissetmemiştim. Bana hiç ekran da göstermediler ama hemşire bana çok güzel bir yere yerleştirdiler demişti. Öncekinde hiç böyle bir açıklama yapan olmamıştı. Üstelik ekranda embriyoları kımıl kımıl da görmüştüm.Kizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasondabaktim göremedim...
ayy hadi gözün aydın çok stres ettin bak güzel sonuç aldın :)))Kızlar kan verdim değerim 75.8.Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun ki hamileyimmm
Bende doktoruma sordum anormal bi durummu diye ilaçlardan dolayı normal dedi problem değil dedi öyle diyince rahatladımBende dün opu oldum Dr um ilk üç gün gelmesi tehlikeli gelirse haber et hemen ara dedi opudan sonra 15 gün içinde herhangi birgün gelebiliyormus canım öyle açıklama yapmıştı Dr um benim
Kuzum dur bakalım daha neden üzüyorsun kendini ilk günden ne göreceksin ki zaten susam kadar bir şey bende ultrason kağıdı var minnacık nokta zaten. Olumsuz düşünme bak güzel geçmiş işte onlarda söylemiş. Tutunacak annesine merak etme sen dualarım seninleKizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasondabaktim göremedim...
Aynen cnm saol evet sonuç beklerken ki halim ne garipti şükür rabbime cümle isteyene nasip olsun sagliklaayy hadi gözün aydın çok stres ettin bak güzel sonuç aldın :)))
Canım çok teşekkür ederim. Öyle hele evlere kapanıp duvarları izlemekle her gün bir korku filmi oynuyorGeçmiş oldun tatlım, iyi sevindim bir sorun çıkmamasına.. ne yaparsak yapalım stresli zamanlar, e tabi böyle tansiyona vs. Yansıyor.. biraz kafanı boşaltmaya çalış.. endişelerinden arındır kendini, zor biliyorum ama kendi sağlığını bebeklerin sağlığını düşün
Cok dogru soyluyor sun ben transfer sonrası bugun kendı dr uma gıttımm ama heyyecandan öldümmm oturamadım bıke beklerken sonra ıcerıdekı hastası gıdınce yanımıza geldi bizi görunce hoşgeldiniz dedı ben o an gözgöze bıle gelemedım dırek aglamaya basladım cok hassaslasıyor insan ben bana yakın polkınlık te baktırıdıgım halde keseyı gördugum halde herseyın basladıgı yerde gevşedim resmen duygu patlaması yasadımCanım beklemekten, stresten bence. Çok normal, sinirlerin gerilmiştit kaç gündür bu bugünü bekliyorsun. Ağlamak rahatlatmıştır, kendinr yüklenme, birkaç güne çok iyi hissedeceksin eminim, test günü de güzel haberi aldın mı bu tedirginlikler biraz da olsa azalacak.. şimdi dinlen, kendini dinleyip stred olma
Normal canım beşinci gün gelmiş çünkü beklenen dönem içerisinde yaniBende doktoruma sordum anormal bi durummu diye ilaçlardan dolayı normal dedi problem değil dedi öyle diyince rahatladım
lucrin gecici menapoz icinse evet kalcadan hastanede yaptirin mutlaka ben de yaptirmistimLucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?
Güzel düşünün ,bebeğinizi alıp eve getirdinizKizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasondabaktim göremedim...
Ne yaptın test yaptın mı merak ettimBenm bir geliyor bir duruyor canm yani tamamen bitmedi malesef adet olacak gibi oluyor musun
Yaaa hosgelmis minnoşunKızlar kan verdim değerim 75.8.Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun ki hamileyimmm