2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım beklemekten, stresten bence. Çok normal, sinirlerin gerilmiştit kaç gündür bu bugünü bekliyorsun. Ağlamak rahatlatmıştır, kendinr yüklenme, birkaç güne çok iyi hissedeceksin eminim, test günü de güzel haberi aldın mı bu tedirginlikler biraz da olsa azalacak.. şimdi dinlen, kendini dinleyip stred olma

Lucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?
Ben evde yaptm herhangi bir yan etkide yasamadm canım

Lütfen böyle.dusunme galiba hormonlarla alkali kimse bisey hissetmiyor ben diyorm oldu mu simdi diye bak 4.günüm hala dogru duzgun bisey yok o kadar yol geldim diyorum kendi kendime belki hic olmayacak da kendi kendime agliyorum bazen olmadi diye ama sacmalamisim yapacak bisey yok olmadiysa da bekleyip görücez Allah ın izniyle insallah hepimiz güzel güzel alırız pozitiflerimizi

Geçmiş oldun tatlım, iyi sevindim bir sorun çıkmamasına.. ne yaparsak yapalım stresli zamanlar, e tabi böyle tansiyona vs. Yansıyor.. biraz kafanı boşaltmaya çalış.. endişelerinden arındır kendini, zor biliyorum ama kendi sağlığını bebeklerin sağlığını düşün

Saol cnm taze 5 gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu 4 denemem
Tekrar tebrik ederim. Benim tek embriyom kalmıştı da acaba tek mi çift mi merak ediyorum tutan arkadaşların kaç embriyo transfer edilmiş diye

Doktor ve embriyolog çok iyi geçti dediyse onlara güven canım. Ben de hiçbir şey hissetmemiştim. Bana hiç ekran da göstermediler ama hemşire bana çok güzel bir yere yerleştirdiler demişti. Öncekinde hiç böyle bir açıklama yapan olmamıştı. Üstelik ekranda embriyoları kımıl kımıl da görmüştüm.

Yani bunlar hiiç önemsenmeyecek ayrıntılar. Sen kafana takma ve karnını sev, yavrum sıkı sıkı tutun annene de. Bir de sağlam dua et tabii. En önemlisi bu.

Bende dün opu oldum Dr um ilk üç gün gelmesi tehlikeli gelirse haber et hemen ara dedi opudan sonra 15 gün içinde herhangi birgün gelebiliyormus canım öyle açıklama yapmıştı Dr um benim
Bende doktoruma sordum anormal bi durummu diye ilaçlardan dolayı normal dedi problem değil dedi öyle diyince rahatladım

Kuzum dur bakalım daha neden üzüyorsun kendini ilk günden ne göreceksin ki zaten susam kadar bir şey bende ultrason kağıdı var minnacık nokta zaten. Olumsuz düşünme bak güzel geçmiş işte onlarda söylemiş. Tutunacak annesine merak etme sen dualarım seninle

Canım çok teşekkür ederim. Öyle hele evlere kapanıp duvarları izlemekle her gün bir korku filmi oynuyor

Cok dogru soyluyor sun ben transfer sonrası bugun kendı dr uma gıttımm ama heyyecandan öldümmm oturamadım bıke beklerken sonra ıcerıdekı hastası gıdınce yanımıza geldi bizi görunce hoşgeldiniz dedı ben o an gözgöze bıle gelemedım dırek aglamaya basladım cok hassaslasıyor insan ben bana yakın polkınlık te baktırıdıgım halde keseyı gördugum halde herseyın basladıgı yerde gevşedim resmen duygu patlaması yasadım

Güzel düşünün ,bebeğinizi alıp eve getirdiniz bundan daha güzel ne olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…