- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.214
- 27
İnşallah yaaa ama bidaki ay dedi şimdi onu beklicez bakalımNormal canım beşinci gün gelmiş çünkü beklenen dönem içerisinde yani inşallah sağlıcakla transferinde yapılsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaaa ama bidaki ay dedi şimdi onu beklicez bakalımNormal canım beşinci gün gelmiş çünkü beklenen dönem içerisinde yani inşallah sağlıcakla transferinde yapılsin
Saol arkadaşım geldi şükür yıllar sonra hamdolsun RabbimeYaaa hosgelmis minnoşun
Hayırlı olsun canımKızlar kan verdim değerim 75.8. Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun ki hamileyimmm
Kıyamamm sanaa, neyse ki pozitifi aldın, keseyi gördün. Farkında olmadan çok içimize atıyoruz.. hep mutluluk gözyaşları olsun inşallah bundan sonra, burayı takip eden herkes için Bir de kucağına aldığında ağlarsın artıkCok dogru soyluyor sun ben transfer sonrası bugun kendı dr uma gıttımm ama heyyecandan öldümmm oturamadım bıke beklerken sonra ıcerıdekı hastası gıdınce yanımıza geldi bizi görunce hoşgeldiniz dedı ben o an gözgöze bıle gelemedım dırek aglamaya basladım cok hassaslasıyor insan ben bana yakın polkınlık te baktırıdıgım halde keseyı gördugum halde herseyın basladıgı yerde gevşedim resmen duygu patlaması yasadım
Canım gördün mü rahat rahat keseyi tebrik ederimCok dogru soyluyor sun ben transfer sonrası bugun kendı dr uma gıttımm ama heyyecandan öldümmm oturamadım bıke beklerken sonra ıcerıdekı hastası gıdınce yanımıza geldi bizi görunce hoşgeldiniz dedı ben o an gözgöze bıle gelemedım dırek aglamaya basladım cok hassaslasıyor insan ben bana yakın polkınlık te baktırıdıgım halde keseyı gördugum halde herseyın basladıgı yerde gevşedim resmen duygu patlaması yasadım
Canım ne yaptın nasılsın ?Kizlar bende akşam kese kontrolüne gideceğim . İnşallah gorurum keseyi
Aynen ben de merak ediyorumCanım ne yaptın nasılsın ?
Sonuç çıktı ama doktor söylemedi. Günü ile uyumlu maşallah dedi tebrik etti. O heycanla ben de değeri sormayı unuttum pazartesi tekrar görüşelim dedi ilaç yazmak için. Kese günü vs söylemedi. Kafam karıştı şimdiAmin canım teşekkür ederim. 475 çıktı. Bugün 10.günüm kan sonucu bekliyoruz bakalım
Ben sadece buz ile çözdüm o işi. Baska türlü dayanamadimGöbek iğnelerinin acısı için bişey sürüyomusunuz kızlar?(
Kızlar ayrıca ilaçlara aynen devam dedi iğneye falan. Hocam sevinebilir miyim dedim tabiki sevin değerin güzel günü ile çok uyumlu dedi. Ama iğnelere neden devam ettiriyor ki ? Ya da ne zamana kadar devam ettirir ki ? Kese ile ilgili neden bişey söylememiş olabilirSonuç çıktı ama doktor söylemedi. Günü ile uyumlu maşallah dedi tebrik etti. O heycanla ben de değeri sormayı unuttum pazartesi tekrar görüşelim dedi ilaç yazmak için. Kese günü vs söylemedi. Kafam karıştı şimdi
Ara sor yaa ben çatlarım vallaSonuç çıktı ama doktor söylemedi. Günü ile uyumlu maşallah dedi tebrik etti. O heycanla ben de değeri sormayı unuttum pazartesi tekrar görüşelim dedi ilaç yazmak için. Kese günü vs söylemedi. Kafam karıştı şimdi
10. Haftaya kadar devam dedi bana kuzum her şeye... İğne, fitil, estrofemKızlar ayrıca ilaçlara aynen devam dedi iğneye falan. Hocam sevinebilir miyim dedim tabiki sevin değerin güzel günü ile çok uyumlu dedi. Ama iğnelere neden devam ettiriyor ki ? Ya da ne zamana kadar devam ettirir ki ? Kese ile ilgili neden bişey söylememiş olabilir
Canım ben final f de değil de cotrotite mi öyle bir iğne kullandım sonrasında o canımı küçük küçük yakıyordu. Sadece elimi sürmemeyeçalıştım kıyafet üzerinden ovaladımBen sadece buz ile çözdüm o işi. Baska türlü dayanamadim
Aaa işe yarıyormu gerçekten tişörtüm değince bile acıyor derimBen sadece buz ile çözdüm o işi. Baska türlü dayanamadim
Hımm. Senin afedersin poponda yer kaldı mi ben artık tek tarafa yatırabiliyorum çünkü beze olmuş tamamen bir tarafı hemşire nereye yapacağını şaşırıyor10. Haftaya kadar devam dedi bana kuzum her şeye... İğne, fitil, estrofem
Benimde öyle olacak bakalım inşallah sağlıcakla olsunda bı ay daha bekleriz napalımİnşallah yaaa ama bidaki ay dedi şimdi onu beklicez bakalım
Benimde oyleydi. Buzpress yapiyorum hem oncesinde hem sonrasinda. Forumda okumustum bendede ise yaradiAaa işe yarıyormu gerçekten tişörtüm değince bile acıyor derim
Canım daha gitmedim,akşam 10:30 da randevumCanım ne yaptın nasılsın ?
Ben çok fena progestan iğne ağrısı çekiyordum. Ama feci. Basamıyordum bile. 1 kere buz koydım tavsiye üzerine. Bir daha ağrı hissetmedim.Benimde oyleydi. Buzpress yapiyorum hem oncesinde hem sonrasinda. Forumda okumustum bendede ise yaradi