- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.610
- 33
İnşallah ama taze yapılmayacak reglinde gel kontrolünüzü yapalım ilaçları ayarlayalım bı sonraki regli de transfer yapalım dedi bakalimGözün Aydın canım güzel embriyolar olup sıkı sıkı tutunsunlar sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama taze yapılmayacak reglinde gel kontrolünüzü yapalım ilaçları ayarlayalım bı sonraki regli de transfer yapalım dedi bakalimGözün Aydın canım güzel embriyolar olup sıkı sıkı tutunsunlar sana
Sağlıcakla ilerlesin inşallahkızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Yaa ne iyi yapmış. İnşallah sonucu da güzel olsun kuzumBenim normal TSH değerleri normal seviye de ama tüp bebekte ki Dr um farklı bı değer bakılmasını istedi normal sinir 0-60 iken benim 540 çıkmıştı hemen troid hapına başladı şuan 64 perde değer daha da düşüyor... Bana açıklama yaparken gebelik oluşmayabilir olussada düşüğe sebep olabilir çünkü bagisiklikla ilgili bı hormon vücutta başka bişi görürse hemen savaşmaya başlıyor bebeğe de alışana kadar savaşacak o yüzden düşürmemiz gerek demisti
Dinlendirme ile tutunma ihtimali daha yüksek oluyormuş. Olsun kuzum önemli olan sonuçİnşallah ama taze yapılmayacak reglinde gel kontrolünüzü yapalım ilaçları ayarlayalım bı sonraki regli de transfer yapalım dedi bakalim
İnşallah bakalım hazirani bekliyorum artikinYaa ne iyi yapmış. İnşallah sonucu da güzel olsun kuzum
Hayırlısı valla kuzum ya sende bı endokrin e git detaylı baktır TSH şeker hepsine deDinlendirme ile tutunma ihtimali daha yüksek oluyormuş. Olsun kuzum önemli olan sonuç
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla ilerletsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan verdim değerim 75.8. Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun ki hamileyimmm
Gözünüz Aydın canım tebrik ederim Mevlam sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar kan verdim değerim 75.8. Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun ki hamileyimmm
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKızlar kan verdim değerim 75.8. Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun ki hamileyimmm
Tebrikler.Kızlar kan verdim değerim 75.8. Rabbime binlerce kez hamdusenalar olsun ki hamileyimmm
Saol cnm taze 5 gün embriyosu 2 tane transfer oldum bu 4 denememTebrikler.
Sağlıcakla gelsin kucağınıza
Kaç embriyo transfer edilmişti acaba?
Hormonlarrr dan merakk etmee bızde bısey hıssetnedıkki ben yanı kim ne hıssedecek vajına muanesı gubı bısey zatenKizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasonda baktim göremedim...
Çok agladim eve gelene kadar. cok üzgunum saçmasapan bi duygu yasiyorm. Doktor ve embriyologlar cok iyi gecti dedi ama ben hiç iyi hissetmiyorm kendimi.
Tebriklerrrrkızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Bana göbekten hemşire yapmıştı. Ağır falan değil ama öyle. Bir yan etkisi olmadı. Merak etmeyın.
Agir değil ben 4 kez vurdum.evde kendim yapmıştım, göbekten.
Teşekkürler cevaplarınız için. Doktorum hastanede yaptır diyince ben de endişelendim biraz, iğnelerimi hep kendim yaptım şimdiye kadar. Transfer hazırlığına başlıyorum, bir terslik olmasın diye ekstra dikkat ediyorum işteBen ilk transfer de oldum canim. Ağır bir iğne değil karından yapılıyor. Ama adet döngünü iyi takip et. Benim o iğneden sonra 3 ay adet olmadım. Adet olmazsan doktorunu ara. Bir de o iğne sıcak basması ve terleme yapıyor. Sakin korkma iğnenin etkisi bu
Ben de yaptırdım canım.Benim değerler normaldi Duphaston progestron ilacı takviye için bende transfer olduktan sonra kullanmaya başladım.Kizlar doktorum 5. Gun test istedi benden Tsh, progesteron ve E2 testi. Progesteron u az buldu biraz. "Duphaston"diye bir ilac yazdi sabah aksam. 5. Gun test yaptiran var mi baska? Bir de de bu Prolutex igneyi devlet oduyor mu?
Sen de transferden önce mi bu iğneyi kullandın? Negatif olupda mı 3 ay adet olmadın canım?Ben ilk transfer de oldum canim. Ağır bir iğne değil karından yapılıyor. Ama adet döngünü iyi takip et. Benim o iğneden sonra 3 ay adet olmadım. Adet olmazsan doktorunu ara. Bir de o iğne sıcak basması ve terleme yapıyor. Sakin korkma iğnenin etkisi bu
Haydi hayırlısı inşallahTeşekkürler cevaplarınız için. Doktorum hastanede yaptır diyince ben de endişelendim biraz, iğnelerimi hep kendim yaptım şimdiye kadar. Transfer hazırlığına başlıyorum, bir terslik olmasın diye ekstra dikkat ediyorum işte
Bugün sabah yaptırdım hastanede. Göbekten yaptılar. Beze oluşabilir hafif ağrı olabilir, 2-3 güne gider dediler. Diğer iğnelerden pek bi fark hissetmedim açıkcasıLucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?