2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim normal TSH değerleri normal seviye de ama tüp bebekte ki Dr um farklı bı değer bakılmasını istedi normal sinir 0-60 iken benim 540 çıkmıştı hemen troid hapına başladı şuan 64 perde değer daha da düşüyor... Bana açıklama yaparken gebelik oluşmayabilir olussada düşüğe sebep olabilir çünkü bagisiklikla ilgili bı hormon vücutta başka bişi görürse hemen savaşmaya başlıyor bebeğe de alışana kadar savaşacak o yüzden düşürmemiz gerek demisti
Yaa ne iyi yapmış. İnşallah sonucu da güzel olsun kuzum 🥰

Kizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasonda😔 baktim göremedim...

Çok agladim eve gelene kadar. cok üzgunum saçmasapan bi duygu yasiyorm. Doktor ve embriyologlar cok iyi gecti dedi ama ben hiç iyi hissetmiyorm kendimi.
Hormonlarrr dan merakk etmee bızde bısey hıssetnedıkki ben yanı 🤣 kim ne hıssedecek vajına muanesı gubı bısey zaten

Bana göbekten hemşire yapmıştı. Ağır falan değil ama öyle. Bir yan etkisi olmadı. Merak etmeyın.

Agir değil ben 4 kez vurdum.evde kendim yapmıştım, göbekten.

Ben ilk transfer de oldum canim. Ağır bir iğne değil karından yapılıyor. Ama adet döngünü iyi takip et. Benim o iğneden sonra 3 ay adet olmadım. Adet olmazsan doktorunu ara. Bir de o iğne sıcak basması ve terleme yapıyor. Sakin korkma iğnenin etkisi bu
Teşekkürler cevaplarınız için. Doktorum hastanede yaptır diyince ben de endişelendim biraz, iğnelerimi hep kendim yaptım şimdiye kadar. Transfer hazırlığına başlıyorum, bir terslik olmasın diye ekstra dikkat ediyorum işte 🤓

Kizlar doktorum 5. Gun test istedi benden Tsh, progesteron ve E2 testi. Progesteron u az buldu biraz. "Duphaston"diye bir ilac yazdi sabah aksam. 5. Gun test yaptiran var mi baska? Bir de de bu Prolutex igneyi devlet oduyor mu?
Ben de yaptırdım canım.Benim değerler normaldi Duphaston progestron ilacı takviye için bende transfer olduktan sonra kullanmaya başladım.
Prolutex devlet ödemiyor maalesef

Ben ilk transfer de oldum canim. Ağır bir iğne değil karından yapılıyor. Ama adet döngünü iyi takip et. Benim o iğneden sonra 3 ay adet olmadım. Adet olmazsan doktorunu ara. Bir de o iğne sıcak basması ve terleme yapıyor. Sakin korkma iğnenin etkisi bu
Sen de transferden önce mi bu iğneyi kullandın? Negatif olupda mı 3 ay adet olmadın canım?

Teşekkürler cevaplarınız için. Doktorum hastanede yaptır diyince ben de endişelendim biraz, iğnelerimi hep kendim yaptım şimdiye kadar. Transfer hazırlığına başlıyorum, bir terslik olmasın diye ekstra dikkat ediyorum işte 🤓
Haydi hayırlısı inşallah 😍😍😍😍😍

Lucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?
Bugün sabah yaptırdım hastanede. Göbekten yaptılar. Beze oluşabilir hafif ağrı olabilir, 2-3 güne gider dediler. Diğer iğnelerden pek bi fark hissetmedim açıkcası ☺️

X