2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaa ne iyi yapmış. İnşallah sonucu da güzel olsun kuzum

Hormonlarrr dan merakk etmee bızde bısey hıssetnedıkki ben yanı kim ne hıssedecek vajına muanesı gubı bısey zaten

Bana göbekten hemşire yapmıştı. Ağır falan değil ama öyle. Bir yan etkisi olmadı. Merak etmeyın.

Agir değil ben 4 kez vurdum.evde kendim yapmıştım, göbekten.

Teşekkürler cevaplarınız için. Doktorum hastanede yaptır diyince ben de endişelendim biraz, iğnelerimi hep kendim yaptım şimdiye kadar. Transfer hazırlığına başlıyorum, bir terslik olmasın diye ekstra dikkat ediyorum işte

Kizlar doktorum 5. Gun test istedi benden Tsh, progesteron ve E2 testi. Progesteron u az buldu biraz. "Duphaston"diye bir ilac yazdi sabah aksam. 5. Gun test yaptiran var mi baska? Bir de de bu Prolutex igneyi devlet oduyor mu?
Ben de yaptırdım canım.Benim değerler normaldi Duphaston progestron ilacı takviye için bende transfer olduktan sonra kullanmaya başladım.
Prolutex devlet ödemiyor maalesef

Sen de transferden önce mi bu iğneyi kullandın? Negatif olupda mı 3 ay adet olmadın canım?

Haydi hayırlısı inşallah

Lucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?
Bugün sabah yaptırdım hastanede. Göbekten yaptılar. Beze oluşabilir hafif ağrı olabilir, 2-3 güne gider dediler. Diğer iğnelerden pek bi fark hissetmedim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…