- 19 Ocak 2021
- 1.972
- 3.282
- 34
Kuzum ilk gün ne hissediliyor ki zatenKizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasondabaktim göremedim...
Çok agladim eve gelene kadar. cok üzgunum saçmasapan bi duygu yasiyorm. Doktor ve embriyologlar cok iyi gecti dedi ama ben hiç iyi hissetmiyorm kendimi.
Lütfen canım benim daha ilk günden olumsuzluğa kapılıp kendini mahvetme rica ederim. Ultrasonda sadece kabarcik gibi bisey görüyosun zaten. Önemli olan doktorunun ne dediği. Güzel geçti dediyse öyledir. Yasadigin duygu değişimi psikolojik ve bu çok normal. Hadi kendini toparla arkadaşım. Olumsuz şeyleri çıkar kafandan. Dua et ve dinlen
Canım yaa zaten minicik oluyor embriyolar görememen çok normal. Neden ilk günden ağlayıp yıpratıyorsun kendini. Hem doktor ve Embriyolog iyi demişler. Olsa mutlaka söylüyorlar zaten.
Lütfen toparlan. Ilk günler çok önemli tutunma için. Enerjin, inancın yüksek olsun. Şimdi göbeğini sev tatlı tatlı tutunsun yavruların
Sagolun kizlar ne biliyim simdi dikkat ediyorum uzandım. İnancim hep vardi benim aslinda ama sonradan oldu birden bire böyle hissetmeye basladim wc ye ciktiktan sonra. Bende anlam veremedim. Psikolojik sanirim . Bi uyuyayim uyanayim geçer. insallah. Ayrica iyiki varsiniz hepiniz iyikiKuzum ilk gün ne hissediliyor ki zatenağlayıp üzme kendini sıfır belirti ile gebeyim, sıfır belirti ile de devam ediyorum. Ultrasonda iğnenin girişini görmüştüm, ama o da ultrasonda çıkan şey yani başka ne görülüyor
Sen şimdi kendini üzüp yıpratıp vücudunu negatif etkileme lütfen, bi toparlan. Dr iyi geçti demiş daha ne olsunartık bekleme zamanı, güzel haber alacağımız güne kadar saat başı 10 dk yürüyerek uzanarak geçiriyorsun artık vaktini yan yüzüstü falan yatmak sorun yaratmıyor o bebek buraya gelecek! Yüreğini ferah tut, olumlu enerji yolla, güzel sonuçlansın, eziyet etme kendine
Canım benim çok kısacık bir işlem zaten. Moralini bozman lütfen bana ekranı bile çevirmediler hiç bir şey görmedim. Bak ne güzel iyi geçtiğini söylemişler zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın. Beklemek dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok kendini üzmeKizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasondabaktim göremedim...
Çok agladim eve gelene kadar. cok üzgunum saçmasapan bi duygu yasiyorm. Doktor ve embriyologlar cok iyi gecti dedi ama ben hiç iyi hissetmiyorm kendimi.
Yaaa ne güzel kuzum inşallah gümbür gümbür dinlersin bıdığıAynen boşver kasmayalım kendimizi. Yeter valla ya tranfser öncesi ve sonrası yeteri kadar strese giriyoruz zaten. Şimdi şu sürecin tadını cikartalim birazgeçen hafta çok az da olsa duydum kalp atışını. Doktorum haftaya daha net olur demişti onun için gitcem. Insallah rabbim nasip eder. 3 nisan dondurulmuş 5. Gun embriyosu transferi yapılmıştı canım.
Inşallah canım. Hepimize nasip olsunYaaa ne güzel kuzum inşallah gümbür gümbür dinlersin bıdığı
Ay ne heyecanlıı sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallahBen yarına Dr randevusu aldım sat a göre 6+4 oluyor, kalp atışına gidicemBi içim rahatlasın artık... En son gittiğim Dr arzum çay robotuyla baktı kese zor göründü makina yüzünden
Bende dün opu oldum Dr um ilk üç gün gelmesi tehlikeli gelirse haber et hemen ara dedi opudan sonra 15 gün içinde herhangi birgün gelebiliyormus canım öyle açıklama yapmıştı Dr um benimEvet cumartesi opu oldu dün adet oldum bugün ikinci günüm
Üzme kendini dün gorumcemin hamile olduğunu öğrendik hemde sekiz haftalık olmuş hiç bir belirti yaşamadı sadece gününü şaşırmıştı sonradan bulduk günü öyle gitti kan verdi ve hamile çıktı illa belirti aramayın belli olmuyor malesef her hamilelikte de değişebiliyorKizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasondabaktim göremedim...
Kuzum dur bakalım niye öyle diyorsun. Beyaz bir parıltı zaten bir şey görünmüyor başka bana bak bak dediler okun ucundaki dedikleri için seçebildim çok aklına takıldıysa görüntüsünü isteseydin keşke. Ben de öyle waoow filan olmadım açıkçası. Bu da çok normal kötü hissetme. İlkinde anestezi aldım hiç görmedim kalktım ağrı sızı sıfır anestezi etkisi ile bir de tabii sıkışık bile değilim sıfır hissiyat.Hissedecek bir şey de yok kuzum bunda da ben bir şey hissetmiyordum muayene masası gerginliği dışında aksilikler dışında. Hatta şunu söyleyeyim sabah acillik olmuştuk oradan gittim transfere moralimiz bozuk tabii ağlamaklıyım. Embriyolog bilgi vermek için geldi eşimin kolu sargıda dedik böyle böyle şeyler yaşadık sakın bunu belirti olarak alayım deme dediKizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasondabaktim göremedim...
Progesteron kaç çıktı kuzum bir de tsh. Aç mı verdin tahlilleri? Prolutex i devlet karşılamıyor maalesef. Duphaston ise kabızlık için bildiğimKizlar doktorum 5. Gun test istedi benden Tsh, progesteron ve E2 testi. Progesteron u az buldu biraz. "Duphaston"diye bir ilac yazdi sabah aksam. 5. Gun test yaptiran var mi baska? Bir de de bu Prolutex igneyi devlet oduyor mu?
Bütün dediler için kusura bakmayın kızlarSelam kızlar doktordan çıktım. Bu değerler ile ilaç başlamayı uygun görmüyorum dedi zaten yüksek olsa bile 8 hafta hiç bir ilacı kullanmanı istemem dedi diyet ile kontrollü geçirmeye çalışmanı tavsiye ederdim dedi. Sekiz hafta sonra yine gel bakalım ara ara tansiyonunu ölç evde dedi. Sekiz hafta ilaçlardan uzak olmak daha iyidir dedi. Dedim ki sene de birkaç kere aşırı yükseliyor dil altı alıyordum dedim. Gayet normal dedi stres ile yaşanabilen bir durum dedi. Tansiyonun olduğunu göstermez dedi. Bir ilaç yazdı tabii ki dil altı almamalısın öyle olursan şu ilacı kullan diye ilaç yazdı. Belki birilerine faydası olur dedim. Tsh normal aralıkta dedi ama ben endokrine gideceğim bana göre yüksekiçim rahat etsin
Yok kuzum önemli diil bazen oluyor öyle uzun yazabiliyorum hepimizde.. bana da holter takıldı bı ara stresten yukseliyormus bende troid ve şeker de var şimdi diyet yapıyorum tuzu tamamen çıkaramadım ama çok az atıyorum hiç atmasam yeri alışıyorsun sonra tuz fazla bile geliyorBütün dediler için kusura bakmayın kızlarokuyunca ne kadar sıkıcı hatalı yazdığımı fark ettim ama düzeltilmiyor
Sana da geçmiş olsun kuzumYok kuzum önemli diil bazen oluyor öyle uzun yazabiliyorum hepimizde.. bana da holter takıldı bı ara stresten yukseliyormus bende troid ve şeker de var şimdi diyet yapıyorum tuzu tamamen çıkaramadım ama çok az atıyorum hiç atmadan yeri alışıyorsun sonra tuz fazla bile geliyor
hayırlısı olsun cnm.hadi güzel haberlere devam inşallah:))kızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Gözün Aydın canım güzel embriyolar olup sıkı sıkı tutunsunlar sanaBu arada dün opu yapılmıştı 28 yumurta toplandı 20 tanesi olgun çıkmış 13 tanesi döllenmiş bakalım
hadi bakalım hayırlı olsun cnm güzelce dinlen artık.güzel ilerleyecek inanıyorum :)Herkese merhaba kuzular alıntılayamiyorum hepinizi ama cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin hepimizin olsun insallahcok şükür sorunsuz bi sekilde oldu transferim. Yatiyorium 1 saat oldu birazdan evime gideceğim.
Benim normal TSH değerleri normal seviye de ama tüp bebekte ki Dr um farklı bı değer bakılmasını istedi normal sinir 0-60 iken benim 540 çıkmıştı hemen troid hapına başladı şuan 64 perde değer daha da düşüyor... Bana açıklama yaparken gebelik oluşmayabilir olussada düşüğe sebep olabilir çünkü bagisiklikla ilgili bı hormon vücutta başka bişi görürse hemen savaşmaya başlıyor bebeğe de alışana kadar savaşacak o yüzden düşürmemiz gerek demistiSana da geçmiş olsun kuzumBana da tansiyonun stres kaynaklıdır dedi. Tamamen çıkaracaksın zaten ekmekte salçada var hiç atma yemeklerine diyince ben bir kaldım Eti tuzsuz yiyemem ama diğerlerini deneyeceğim. Troid mevzusu bende de sıkıntılı bence. Endokrine gideceğim en kısa sürede bakalım o ne diyecek. Benim anlam veremediğim tüp bebek sürecinde doktorun bunu hiç önemsememesi. Üzerinde hiç durmadı tsh ın. Oysa aşırı önemliymiş.