2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

bende bu ara erige taktım arada çikolata yiyorum com az. Kahveyle hiç aram olmadi zaten şimdi de bisey farketmedi sarı ve beyaz leblebi ye istersen. O biraz iyi geliyo ve bastıriyo. Sürekli mide kazintisi var ama canım bisey istemiyo. Bu ara kasik ve bel agrim biraz daha fazla oldu. Sende de başladı mi ? Bi de göğüsler tabi

Allah razı olsun canım benim çok saolasın. Mevlam tüm kötü günleri unuttursun verdiği sevinçle inşallah

Benm de normalde 12 8 şuan 10-5 9-4 düşüyor canım
Kızlar bugün transfer sonrası 3.günüm ama cok şiddetli bacak agrım var agrı kesici içsem sorun olur mu sizce
Benm de bacak ağrım şiddetli olmustu ve ben o gün tutundugunu düşünüyorum inşallah senin de tutunuyordur canım sımsıkı. İlaç hiç içmedim
Ben günlerdir bulantı içeriisndeyim. Bir yemeğe çikolataya bakınca bile bulantı oluyor. Soğan kavrulma kokusu hele kazınma bulanma yanma kaynama gibi tuhaf şeyler oluyor midem ağzımda gibi. Ben de zeytin ekmek yiyorum bastırmak için
Herkese merhaba kuzular alıntılayamiyorum hepinizi ama cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin hepimizin olsun insallah cok şükür sorunsuz bi sekilde oldu transferim. Yatiyorium 1 saat oldu birazdan evime gideceğim.
Canım hayırlı uğurlu olsunn inşallahh bebişin hoşgeldiii. Kaç gün sonra test istediler

Ah bende göğüs hassasiyeti vardı tamamen kayboldu iki gündür hiç yok biraz tedirginim açıkçası o konuda. Neden tamamen geçti diye. Merakla muayeneyi bekliyorum. Dün bel kasıl ağrım oldu uzun süredir yoktu kuzum. Senin kaçıncı hafta şu an ben onu bile bilmiyorum Şu an tek belirti ilaçtan değilse o da midemin kaynaması

Yaa ben de bulantı yok şu an için çok şükür Değişik bir durum tanımlayamıyorum bile

Herkese merhaba kuzular alıntılayamiyorum hepinizi ama cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin hepimizin olsun insallah cok şükür sorunsuz bi sekilde oldu transferim. Yatiyorium 1 saat oldu birazdan evime gideceğim.
Hayırlı olsun.
Inşallah sımsıkı tutunsunlar, can olsunlar

Benm de normalde 12 8

Korkma canım aslında belirtiler yeni yeni baslar. Benim de bazen çok agriyo. Bazen hiç ağrısı bile olmuyo. En 6+4 oldu şuan. Ama ultrasonda degisiyo demişti doktor. Rabbim hepimize sağlıkla ilerlermeyi nasip etsin inşallah pazartesi benim de kontrol var.

Çok paniktim ama biraz okudum belirtilerle benek hakkında fikir edinemezsiniz diye. Ondan daha muayenelere çok var. Kendimi yemeyeyim diyorum elimden geldiğince Yaaa çok heyecanlı muhakkak yaz olur mu? Kalp atışı içindir muhtemelen transferin ne zaman gerçekleşti ? Kendime hesap yapayım

Ben de aynı durumdayım sürekli kontrol ediyorum her yanımı hiç fark yok

Kabız olmuşum dün gece karnım o kadar ağrıdı ki regl olcam sandım sabaha kadar çıldırdım valla ağrıdan kabız dikkat edin kuzum

Aynen boşver kasmayalım kendimizi. Yeter valla ya tranfser öncesi ve sonrası yeteri kadar strese giriyoruz zaten. Şimdi şu sürecin tadını cikartalim biraz geçen hafta çok az da olsa duydum kalp atışını. Doktorum haftaya daha net olur demişti onun için gitcem. Insallah rabbim nasip eder. 3 nisan dondurulmuş 5. Gun embriyosu transferi yapılmıştı canım.

Lucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?
Bana göbekten hemşire yapmıştı. Ağır falan değil ama öyle. Bir yan etkisi olmadı. Merak etmeyın.

Lucrin yaptıran arkadaşlar, ağır bi iğne mi bu? Doktor kendin yapma hastanede yaptır dedi.. kalçadan mı yapılıyor?
Ben ilk transfer de oldum canim. Ağır bir iğne değil karından yapılıyor. Ama adet döngünü iyi takip et. Benim o iğneden sonra 3 ay adet olmadım. Adet olmazsan doktorunu ara. Bir de o iğne sıcak basması ve terleme yapıyor. Sakin korkma iğnenin etkisi bu

Kizlar ben hicbirsekilde transfer olmus gibi hissetmiyorm. Sizin anlattiginiz gibi biseyde gormedim ulstrasonda baktim göremedim...

Çok agladim eve gelene kadar. cok üzgunum saçmasapan bi duygu yasiyorm. Doktor ve embriyologlar cok iyi gecti dedi ama ben hiç iyi hissetmiyorm kendimi.

Lütfen canım benim daha ilk günden olumsuzluğa kapılıp kendini mahvetme rica ederim. Ultrasonda sadece kabarcik gibi bisey görüyosun zaten. Önemli olan doktorunun ne dediği. Güzel geçti dediyse öyledir. Yasadigin duygu değişimi psikolojik ve bu çok normal. Hadi kendini toparla arkadaşım. Olumsuz şeyleri çıkar kafandan. Dua et ve dinlen

Canım yaa zaten minicik oluyor embriyolar görememen çok normal. Neden ilk günden ağlayıp yıpratıyorsun kendini. Hem doktor ve Embriyolog iyi demişler. Olsa mutlaka söylüyorlar zaten.
Lütfen toparlan. Ilk günler çok önemli tutunma için. Enerjin, inancın yüksek olsun. Şimdi göbeğini sev tatlı tatlı tutunsun yavruların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…