Masallahh20 nisanda transfer oldum. 2 embriyo 4. Denememdi. 8. Gün 384 10. Günde 884 çıktı ikiz olabilir mi
Allah'ım sabır versin bize beklemek çok zor sizin kaçıncı gün oldu kaçıncı gün embriyosu var mı belirtiAllahı şu bekleme süresi bi 10 gün daha uzun olsa ben kesin deli gömleğini gitmiştim. Her gün kabus görüyorumrüyamda hasta olmuş doktora ağlıyordum adet olmam hamile olmayacağım anlamına gelmiyor değil mi hocam diye adam acıyan gözlerle bakıyordu
Aminnn canım benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm kaldı son 4 gün. Hiç bel ağrım yok kasıklarımda ara ara o da belki ilacın etkisidir.Allah'ım sabır versin bize beklemek çok zor sizin kaçıncı gün oldu kaçıncı gün embriyosu var mı belirti
Rahat ol sorun olmaz. 4. gün de başlanabiliyor. 7. gün başlayanı bile gördük dün burada.Kızlar dün gece adet oldum az önce aradım merkezi yarına randevu almak için yarın da 1 Mayıs diye çalışmıyorlarmış e sonraki gün de pazar ben ne zaman gideceğim dedim transfer hazırlığına başlayacağımDoktora yazın bi ona göre randevu verelim muhtemelen pazartesi çağırır dediler yazdım bekliyorum ama 4.gün geç olmaz mı ya??
Hiç belirti aramayın arkadaşlarım 4 denememdi diğerlerinde hep belirtim olduğu halde tutmadı. Şimdi hiç belirtim yoktu ve pozitif oldu çok şükürAminnn canım benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm kaldı son 4 gün. Hiç bel ağrım yok kasıklarımda ara ara o da belki ilacın etkisidir.
Valla iyiyimdim aslında düne kadar kabusları pek kafaya takmıyordum ama dünden beri içimde huzursuzluk var. Çok teşekkür ederim seni de tebrik ediyorum Mevlam sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahHiç belirti aramayın arkadaşlarım 4 denememdi diğerlerinde hep belirtim olduğu halde tutmadı. Şimdi hiç belirtim yoktu ve pozitif oldu çok şükür
Ne bileyim hep 2. 3. gün başladık ya daha önce aklıma takıldı ondan, dediğin gibi 5.gün falan başlayan da oluyormus bakalım doktor ne diyecekRahat ol sorun olmaz. 4. gün de başlanabiliyor. 7. gün başlayanı bile gördük dün burada.
Bn 5.gün basladım sorun olmuyor merak etmeKızlar dün gece adet oldum az önce aradım merkezi yarına randevu almak için yarın da 1 Mayıs diye çalışmıyorlarmış e sonraki gün de pazar ben ne zaman gideceğim dedim transfer hazırlığına başlayacağımDoktora yazın bi ona göre randevu verelim muhtemelen pazartesi çağırır dediler yazdım bekliyorum ama 4.gün geç olmaz mı ya??
Ben de dördüncü gün gittim kuzum sorun olmuyormuşKızlar dün gece adet oldum az önce aradım merkezi yarına randevu almak için yarın da 1 Mayıs diye çalışmıyorlarmış e sonraki gün de pazar ben ne zaman gideceğim dedim transfer hazırlığına başlayacağımDoktora yazın bi ona göre randevu verelim muhtemelen pazartesi çağırır dediler yazdım bekliyorum ama 4.gün geç olmaz mı ya??
Canım hadi cuma nın hürmetine sana sıkı sıkı tutunsunlar. Artık heyecanlı bekleyiş başladıHerkese merhaba kuzular alıntılayamiyorum hepinizi ama cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin hepimizin olsun insallahcok şükür sorunsuz bi sekilde oldu transferim. Yatiyorium 1 saat oldu birazdan evime gideceğim.
Canım benim aynılarını yaşadım negatife kendimi hazırladım testi verdim 384 değerini 3.84 görüp olmadı be dedim düşünValla iyiyimdim aslında düne kadar kabusları pek kafaya takmıyordum ama dünden beri içimde huzursuzluk var. Çok teşekkür ederim seni de tebrik ediyorum Mevlam sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
insallah canim cok saolGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Bn 5.gün basladım sorun olmuyor merak etme
İyi o zaman ya içim rahatladı,Ben de dördüncü gün gittim kuzum sorun olmuyormuş
Kıyamam canım benim ya başladı demek artık
insallah dualarim burdaki herkese kimsenin emegi bosa gitmesinAyyy ne güzel haber gözünüz Aydın tebrik ederimdarısı bizlerin başına olsun kızlar
İnşallah kuzum
İnşallah kuzumKıyamam canım benim ya başladı demek artıkIğne yapmaz. Yani doktorum iğneden olmaz demişti. Ilk 3 ay çok iştahsızlık, bulanti vs. Normal dedi. Ben hala ayniyim. Sadece meyve ve sebze agirlikli besleniyorum. Yemek kokusu ve yemekleri gormek bile istemedigim zaman oluyo Her zaman değil ama bazı akşamlar bulantim olmaya başladı. Sabretcez Kilyam bol bol meyve sebze ye sende. Ve bol su tüketmeye çalış. Zamanla yoluna girer inşallah