- 19 Ocak 2021
- 1.972
- 3.282
- 34
Sen bana tek gebelik ihtimali veriyorsun çok kutlu oluyorumIkiz
Zor ihtimal tek embriyo transferiydi
çok sağol canımGözün aydın
Benm bir geliyor bir duruyor canm yani tamamen bitmedi malesef adet olacak gibi oluyor musunCnm lekelenme devam ediyor mu sende benim durdu
İnşallah kuzum sağolasınHadi kuzum inşallah güzel haberlerle gel
Vala bende kandririsam csnm da kanmiyor leke olmasa sıkıntı yoksa leke korkutuyor beni sadeceAyy hadi ins seviniriz senlede bende bugün yapmadım var. Eşimi kandirirsam
Amin amin amin inşallah bu mübarek gün hurmetine AllahımAyy hadi ins seviniriz senlede bende bugün yapmadım var. Eşimi kandirirsam
8. Gun benim kanda çıkmıştıAmin cnm benimde 8 günüm kan versem değer gözükür mu acaba 5 gün embriyosu benim
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahkızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Cnm benim leke durddu ama adet agrilarim var birde bacağımın üst kısmı kopuyor ağrıdan ağlayacağım sanki bugün kan verip kurtulalım bu stresten benceBenm bir geliyor bir duruyor canm yani tamamen bitmedi malesef adet olacak gibi oluyor mu
Masalalh rabbim sağlıkla ilerleyip kucagina almak naip olsun kaç çıktı değeriniz ve kaçıncı gün embriyosu8. Gun benim kanda çıkmıştı
Bende bunu yapmak istiyorum canm vala ya kan verim bitsin diye insalalh ikna olursa giderim yoksa kalır yarınaCnm benim leke durddu ama adet agrilarim var birde bacağımın üst kısmı kopuyor ağrıdan ağlayacağım sanki bugün kan verip kurtulalım bu stresten bence
Ayyy ne güzel haber gözünüz Aydın tebrik ederimkızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
5. Gun blastokist embriyosu 8 .gün kanda 114 cıktıMasalalh rabbim sağlıkla ilerleyip kucagina almak naip olsun kaç çıktı değeriniz ve kaçıncı gün embriyosu
İns cnm insss çok sevindim ins bende görürüm böyle yüksek degerler5. Gun blastokist embriyosu 8 .gün kanda 114 cıktıamin ins Darısı başınıza
Canım sonucun ne olduEki Görüntüle 2833503 Eki Görüntüle 2833504 kızlar ıkı foto ekledim ısıkta bakınca belli belirsiz bir çizgi var sanki2side aynı test transferin 6.günü