2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Allahı şu bekleme süresi bi 10 gün daha uzun olsa ben kesin deli gömleğini gitmiştim. Her gün kabus görüyorum 😖 rüyamda hasta olmuş doktora ağlıyordum adet olmam hamile olmayacağım anlamına gelmiyor değil mi hocam diye adam acıyan gözlerle bakıyordu 😬
Allah'ım sabır versin bize beklemek çok zor sizin kaçıncı gün oldu kaçıncı gün embriyosu var mı belirti

Kızlar dün gece adet oldum az önce aradım merkezi yarına randevu almak için yarın da 1 Mayıs diye çalışmıyorlarmış e sonraki gün de pazar ben ne zaman gideceğim dedim transfer hazırlığına başlayacağım🤷🏻‍♀️ Doktora yazın bi ona göre randevu verelim muhtemelen pazartesi çağırır dediler yazdım bekliyorum ama 4.gün geç olmaz mı ya??

Kızlar dün gece adet oldum az önce aradım merkezi yarına randevu almak için yarın da 1 Mayıs diye çalışmıyorlarmış e sonraki gün de pazar ben ne zaman gideceğim dedim transfer hazırlığına başlayacağım🤷🏻‍♀️ Doktora yazın bi ona göre randevu verelim muhtemelen pazartesi çağırır dediler yazdım bekliyorum ama 4.gün geç olmaz mı ya??
Rahat ol sorun olmaz. 4. gün de başlanabiliyor. 7. gün başlayanı bile gördük dün burada.

Aminnn canım benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm kaldı son 4 gün. Hiç bel ağrım yok kasıklarımda ara ara o da belki ilacın etkisidir.
Hiç belirti aramayın arkadaşlarım 4 denememdi diğerlerinde hep belirtim olduğu halde tutmadı. Şimdi hiç belirtim yoktu ve pozitif oldu çok şükür 🙏🏻

Hiç belirti aramayın arkadaşlarım 4 denememdi diğerlerinde hep belirtim olduğu halde tutmadı. Şimdi hiç belirtim yoktu ve pozitif oldu çok şükür 🙏🏻
Valla iyiyimdim aslında düne kadar kabusları pek kafaya takmıyordum ama dünden beri içimde huzursuzluk var. Çok teşekkür ederim seni de tebrik ediyorum Mevlam sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Bn 5.gün basladım sorun olmuyor merak etme😊

Ben de dördüncü gün gittim kuzum sorun olmuyormuş

Herkese merhaba kuzular alıntılayamiyorum hepinizi ama cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin hepimizin olsun insallah🤲 cok şükür sorunsuz bi sekilde oldu transferim. Yatiyorium 1 saat oldu birazdan evime gideceğim.
Canım hadi cuma nın hürmetine sana sıkı sıkı tutunsunlar. Artık heyecanlı bekleyiş başladı 🙂

Valla iyiyimdim aslında düne kadar kabusları pek kafaya takmıyordum ama dünden beri içimde huzursuzluk var. Çok teşekkür ederim seni de tebrik ediyorum Mevlam sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Canım benim aynılarını yaşadım negatife kendimi hazırladım testi verdim 384 değerini 3.84 görüp olmadı be dedim düşün🥺 1.5 yıldır 2 aşılama bi hsg bir era iki yumurta toplama bir histererskopi 4. Tüpümde tutundu Allah ım hepinize nasip etsin benim kadar çileli olmasın kolayından olsun inşallah güzel haberini bekliyorum duamdasın🙏🏻🙏🏻

M Milaa canım benim de senin gibi olmaya başladı domates salatalık meyve dışında bir şey yerken zorlanıyorum. Midem sürekli kazınıyor gibi bir şey yersem rahatlayacak gibi ama o bir şey yemek tarzı değilde öyle çiğ sebze meyve tarzında. Çok can sıkıcı. İlaçlar mı yapıyor ki şu proluton iğn
M Milaa canım benim de senin gibi olmaya başladı domates salatalık meyve dışında bir şey yerken zorlanıyorum. Midem sürekli kazınıyor gibi bir şey yersem rahatlayacak gibi ama o bir şey yemek tarzı değilde öyle çiğ sebze meyve tarzında. Çok can sıkıcı. İlaçlar mı yapıyor ki şu proluton iğne

M Milaa canım benim de senin gibi olmaya başladı domates salatalık meyve dışında bir şey yerken zorlanıyorum. Midem sürekli kazınıyor gibi bir şey yersem rahatlayacak gibi ama o bir şey yemek tarzı değilde öyle çiğ sebze meyve tarzında. Çok can sıkıcı. İlaçlar mı yapıyor ki şu proluton iğne
Kıyamam canım benim ya başladı demek artık 🙄🙄 Iğne yapmaz. Yani doktorum iğneden olmaz demişti. Ilk 3 ay çok iştahsızlık, bulanti vs. Normal dedi. Ben hala ayniyim. Sadece meyve ve sebze agirlikli besleniyorum. Yemek kokusu ve yemekleri gormek bile istemedigim zaman oluyo 😔 Her zaman değil ama bazı akşamlar bulantim olmaya başladı. Sabretcez Kilyam 🤗🤗 bol bol meyve sebze ye sende. Ve bol su tüketmeye çalış. Zamanla yoluna girer inşallah 🥰

Kıyamam canım benim ya başladı demek artık 🙄🙄 Iğne yapmaz. Yani doktorum iğneden olmaz demişti. Ilk 3 ay çok iştahsızlık, bulanti vs. Normal dedi. Ben hala ayniyim. Sadece meyve ve sebze agirlikli besleniyorum. Yemek kokusu ve yemekleri gormek bile istemedigim zaman oluyo 😔 Her zaman değil ama bazı akşamlar bulantim olmaya başladı. Sabretcez Kilyam 🤗🤗 bol bol meyve sebze ye sende. Ve bol su tüketmeye çalış. Zamanla yoluna girer inşallah 🥰
İnşallah kuzum 🤲🏻 Paketli ürün almayayım diyorum ama galeta aldım midemin kaynamasını bastırsın diye. Tatsız tuzsuz kemiriyorum. Canım kahve çikolata filan bile istemiyor o derece 😬 Bulantı gibi de değil değişik bir şey kaynama kazıntı ama yemek yemek istemiyorum. Ahh erik çıkmış dün akşam erik yedim çok iyi geldi 😬

X