İnşallah canım ya sonu hayır olsun. Kuzum çok fenayım tansiyonum yükseldiStres yapmayın artık ya ne güzel en sonuna geldik artik hersey güzel olur insallah rahat birakın kendinizi biraz ben hic sancı yasamamistim diger tramsferlerimde ama tutmadı da zaten olabilir belkide
Of yaptım bileTansiyonunuza dikkat edin evde alet varsa ölcün tansiyonunuz yüksekken kan sulandirici igneyi yapmayın
9 ay mi kullanilcakmisİnşallah canım ya sonu hayır olsun. Kuzum çok fenayım tansiyonum yükseldişimdi oksapar yaptım nasıl yakıyor o öyle dokuz ay nasıl yapılır bu yandım resmen
Oksapar çok fena can yakıyormuşAynen o yuzden direk gobekle basladim bnde. Ama iki igne gobekten zor gorunuyo su an buz koydum aciyo
Olmaz insallah bi dis sarimsak yut hap gb. Dusuksede yukseksede dengeler o tansiyonu
Doktoruna soyle belki dil altida alinabiliyo, oyle gecio madem cogalmasin iyiceOf yaptım bileyüksek ölçtüm korkuyorum çok
Öyle dedi bana hemşire kuzum...9 ay mi kullanilcakmis
Vururken deilde sonrasi cok aciyo bnde de. Sen bi sor doktorunaOksapar çok fena can yakıyormuştansiyonum yüksek ölçtüm kan suladırıcıyı da vurdum şimdi iyice korktum şu günü hayırlısı ile atlatayım
Hmm bana demediler bisi daha, devamli olup olmucagi sonra belli olur heralde diodum bnde. Tutunursa insallah ogreniriz yapcaz mi yapmicaz miÖyle dedi bana hemşire kuzum...
Bir yarım saat bekleyeyim de ölçüp tekrar sorayım ağrı kesici aldım mecburen zaten bir de minoset alabilirsin dediler de.Vururken deilde sonrasi cok aciyo bnde de. Sen bi sor doktoruna
Ama kafaya takarsanız dusunurseniz biliyosunuz tansiyon daha cok yukselir normalde kullaniyomusunuz tansiyon icin ilacOf yaptım bileyüksek ölçtüm korkuyorum çok
Yok canım çünkü böyle normalde düşük hep senede bir iki defa pik yapıyor 12 bile olsa rahatsız ediyor acile gidiyorum dil altı veriyorlar öyle düşüyor. Doktora gittim takipte hep düşük ilaç vermek istemedi. Yani gelip şu günü buldu yineAma kafaya takarsanız dusunurseniz biliyosunuz tansiyon daha cok yukselir normalde kullaniyomusunuz tansiyon icin ilac
Valla hic caninizi sikmayın hic düsünmemeye calıs kendini rahat bırak germe stres yapma hersey olacagina varir 10 gün sabret hersey yoluna girer yavas yavasYok canım çünkü böyle normalde düşük hep senede bir iki defa pik yapıyor 12 bile olsa rahatsız ediyor acile gidiyorum dil altı veriyorlar öyle düşüyor. Doktora gittim takipte hep düşük ilaç vermek istemedi. Yani gelip şu günü buldu yine
Hazır enjektörde hava alınmaz canım ne cok yavas ne cok hızlı orta halli yapabilirsinKizlar bide bu oksopari yaparken icindeki havayi almiyomuyuz. Ben aliyodum. Video izledim simdi hic havayi alan yok bide aci hissi olmasin die hizli enjekte etmek gerekiyomus
Oyle mi bilmiodum, acaba o yuzden mi agri da oldu anlamadim kiHazır enjektörde hava alınmaz canım ne cok yavas ne cok hızlı orta halli yapabilirsin
Oksapar ne yaparsanız yapın yakan bi ilac malesef bende saglik personeliyim bazen kendime yetemesemde☺hazır olan enjektorde hava almayız oksapar clexane vs bunlar yakan ilaclar tavsiyem yerini degistirerek yapın cünkü morarma yapacaktırOyle mi bilmiodum, acaba o yuzden mi agri da oldu anlamadim ki
Bana hemsirem ilk havasini alıp yapın muhakkak demişti canım, yaparken hava olmasın diyeKizlar bide bu oksopari yaparken icindeki havayi almiyomuyuz. Ben aliyodum. Video izledim simdi hic havayi alan yok bide aci hissi olmasin die hizli enjekte etmek gerekiyomus
Hava kilit sistemi var havası alınmaz oksaparın hava üstte kır ilaci yaptiginiz da tam doz yapmis olursunuz hava ignede kalırBana hemsirem ilk havasini alıp yapın muhakkak demişti canım, yaparken hava olmasın diye
Valla bilemiyorum kuzum bana dediği şekilde yaptım ben opu zamanında, sen sağlıkcisin daha iyi bilirsinHava kilit sistemi var havası alınmaz oksaparın hava üstte kır ilaci yaptiginiz da tam doz yapmis olursunuz hava ignede kalır