2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnşallah güzel sonuçlanır tedavin

ayy evet oraları düşünmedim daha ben hep şu ilk aşamaları düşünüyorum ilk hedef adet olmak
7.gün ooo güzelll yarısını bitirdin kız hadi sonu bir melekle sonuçlansın :)
benimde 2.tedavim ama ilk transferim olcak :)

merhaba histereskopi yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın yada neden tutmadığı araştırıldı mı benim de 5.deneme bekliyorum transferi
2018 yılında yaptırdım tekrar yaptırmam gerekiyor mu acaba baya zaman geçti üzerinden. Kromozom analizide yaptırdım. Bunlar haricinde bir şey bakılması. Öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

Hersey güzel gider güzle haberler alırsınız insllah

hayırlı olsun cnm transferin iki transfer her zaman şansı daha artıyor diye benim doktorum hep iki transfer etti

Hersey güzel gider güzle haberler alırsınız insllah
Allah razı olsun kuzum inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız güzel güzel gebelikler doğumlar yaşarız Şu an karnım davul oldu sancıyor normaldir heralde batma filan olur denildi normal denildi de bu sancı baya baya stresten mi oldu ki

2018 yılında yaptırdım tekrar yaptırmam gerekiyor mu acaba baya zaman geçti üzerinden. Kromozom analizide yaptırdım. Bunlar haricinde bir şey bakılması. Öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
rahim filmiyle tüplerinize baktırın eğer baktırmadıysanız benim tüpte şişme olduğu için transferim boşa gitmişti. bazı doktorlar rahime çizik atıyor histereskopiyle doktorunuzla konuşun ne yapılması gerekiyorsa riske atmayın bu sefer derim inşallah bu denemeniz tutar

Rahim filmi tedaviye başlamadan önce yapılmıştı herhangi bir sıkıntı yok.
Histereakopide de bir şey çıkmadı temiz çizikte atıldı.Başka bir şey kalmadı sanırım. İnşallah son 3 dondurulmuş hayırlısı artık

Serum ne takildi acaba, bana da takilcak. Şu sut gb olandan mi baska mi olcak bilmiorum.
Ilaclarimiz ayni hemen hemen, insallah cabucak gecer gunler cift cizgilerle bitsin bu beklemeler

Serum ne takildi acaba, bana da takilcak. Şu sut gb olandan mi baska mi olcak bilmiorum.
Ilaclarimiz ayni hemen hemen, insallah cabucak gecer gunler cift cizgilerle bitsin bu beklemeler
Amin kuzum inşallah Canım aynen süt gibi intralipit sanırım adı. İğne verdiler mi kan sulandırıcı ya nasıl olacak o ki. Şu an baş ağrım karın ağrımda var. Hayırlısı bakalım

Amin kuzum inşallah Canım aynen süt gibi intralipit sanırım adı. İğne verdiler mi kan sulandırıcı ya nasıl olacak o ki. Şu an baş ağrım karın ağrımda var. Hayırlısı bakalım
Stres oldun ya ona belki basinda agrimistir, agri kesici doktora sormadan icmeyin diolar aklinda olsun.
Evet iki kutu oksapar yazdilar 2 gundur yapiyorum gobekten. Zaten hazir igne, ucuda ince korkma yaparsin.
Koldan yapabilirsem yarin bi ordan denicem bakalim Progestan da vuruyoruz ya simdiden aci basladi gobekte

Allah yardımcımız olsun kuzum ne zorluklara katlanıyoruz. Hayır eylesin. Bana bir kağıt verdiler neler yapmam konusunda. Minoset ve parol alınabilir yazıyor çok ağrıda. Hemen ilk başta almak istemiyorum da benim korkum tansiyon böyle ağrıdığında tansiyonumu yükseltiyor ve öyle böyle değil dil altı ile düşüyor. Tek endişem o şu an. Kol için iki kişi gerek sanırım hem tutup hem yapmak zor olur heralde kuzum ben bugün yapacağım ilk defa

Stres yapmayın artık ya ne güzel en sonuna geldik artik hersey güzel olur insallah rahat birakın kendinizi biraz ben hic sancı yasamamistim diger tramsferlerimde ama tutmadı da zaten olabilir belkide

Tansiyonunuza dikkat edin evde alet varsa ölcün tansiyonunuz yüksekken kan sulandirici igneyi yapmayın

Aynen o yuzden direk gobekle basladim bnde. Ama iki igne gobekten zor gorunuyo su an buz koydum aciyo
Olmaz insallah bi dis sarimsak yut hap gb. Dusuksede yukseksede dengeler o tansiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…