2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla bilemiyorum kuzum bana dediği şekilde yaptım ben opu zamanında, sen sağlıkcisin daha iyi bilirsin bu arada sen ne yaptin
Valla bize de hep öyle ögretildi yine de nasıl icjniz rahat ederse öyle yapın bende estrofeme basladim insallah 26 nisana transferim var

Valla bize de hep öyle ögretildi yine de nasıl icjniz rahat ederse öyle yapın bende estrofeme basladim insallah 26 nisana transferim var
Seninle benim baya uzadı sürecimiz bizden sonrakiler hep transfer oldu sonuçlarını bile aldı bende başladım pazartesi transfer kuzum

Tmm canim saol, ne guzel. bisi olursa sana sorariz iyi oldu ogrendigimiz

Kizlarrr oksopari kullanma aşamasına henüz gelmedim ama kullananlar buz press yapin vurun sonra tekrar bus press diyorlar. Bu sekilde asla yakmiyormuş. Denemeye değer sanırım ne dersiniz?

Kizlarrr oksopari kullanma aşamasına henüz gelmedim ama kullananlar buz press yapin vurun sonra tekrar bus press diyorlar. Bu sekilde asla yakmiyormuş. Denemeye değer sanırım ne dersiniz?
Drun nasil yapmani istediyse o şekilde yap canım, ben direk nasıl dedilerse öyle yaptım buz press filan yapmadım, evet acıtıyor yakıyor ama yapınca hemen uzan kolonyayla sil rahatlatir

kızlar moralim çok bozuk dün,yani salı günü adetin 9. günüydü.herşey normaldi ayın 16.sına transfer gününü belirledik .
estrofermle aspirin kullanıyordum.bant ve progestan ve proltelux eklendi.ayın 11 inde hem ağzıdan hem vajinadan almam gereken ilacı dün akşam ve bu sabah tarihe dikkat emeden aldım tedavi iptal oldu.doktor estroferm ve progestana 15 gün yine devam et dedi ilaçları bıraktıktan sonra kanama olduğun gün ara 3. günü tekrar başlayalım dedi.böyle bir durum yaşayan var mı?hiç adet atlamadan tekrar tedaviye başlamak doğru mu sonuçta sürekli ilaç kullanmış olacağım.gerçi az önce okudum adet bekletmeden direk ikinci transfer yaptıran var. (

Kızlar yukarıda yazdım ama kaynadı sanırım bu progestan iğneyi günde iki defa vurucam ama hemşire tek enjektöre iki ampul koyup vurabilirsin dedi bu şekilde yapan oldu mu

Merhabalar ben ilk defa tüp bebek işlemine başladım, şuan göbekten günlük iğneleri kullanıyorum ve malesef benim iğne fobim var öyle bir zorlanıyorum canım öyle bir tatlı ki çok kızıyorum kendime. Doktor bugün çok mu kasıyosun kendini, ilaçlar çok işe yaramıyor sanki vücut tepki veriyor dedi habire doz yükseltiyor, benimde moralim bozuldu. Yumurtalar şuan istediğimiz büyüklükte değil dedi, bugün adetimin 8. Günü, 3. Gün başladım iğnelere, bugün ultrasonda 11,5 ile 8 arası 12 yumurta saydı, gerçekten küçük mü o kadar normali kaç olması lazım ki, ne biliyim erken değil mi 8. Gün daha sonuçta

8. günde benim yumurtalar 14-15 arasındaydı, 20'ye dayanan da vardı ama o gereğinden fazla büyümüştü diye döllenmeye uygun değildi son gün, o yüzden hiç almadılar onu opu aşamasında. 20 ve civarı, toplanacağı zaman olması beklenen değerdi. Öyle işte.

Teşekkür ederim cevabınız için, peki kaçıncı gün toplandı sizin yumurtalar, bana 10 gün sürüyor iğne kullanımı ama birkaç gün daha uzayabilir dedi doktor sizde nasıldı

Merhabalar öncelikle Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeğini boşa goturmesin bu yolda sabırlar versin.bende cikolat kisti var iki tupumde alindi ve bugün tedavine başladım gonal f 450 225 vurarak basladim ptesi kontrole gidecem hayırlısı olur inşallah

İlaçları bıraktıktan sonra kanama olacak demiş yani regl 3. Günü başlayacaksınız tedaviye tekrar. Regl olduğunuz için rahim duvarları sıfırlanacak zaten şu an içtiğiniz ilaçların bir etkisi kalmıyor reglden sonra

Yaa kötü olmus ama olan olmus neyse artık üzme kendini hayırlısi böyledir belki

biraz olsun içime su serptiniz çok stres ettim zaten bir hormon yüklemsi olacak ilaçalarla ara vermeden ilk regli ile başlamak beni biraz korkuttu tekrar bir hormon yüklemesi olacağı için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…