- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
aynen canım benimde 2tedavim ilk transferim olcak yarı tecrübeli yarı acemiyim :)Kesinlikle canım burada olmak iyi geliyor. Sürecin içinde olmayan çok anlayamıyor maalesef. Her şey güzel olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım benimde 2tedavim ilk transferim olcak yarı tecrübeli yarı acemiyim :)Kesinlikle canım burada olmak iyi geliyor. Sürecin içinde olmayan çok anlayamıyor maalesef. Her şey güzel olsun inşallah
İnşallah güzel sonuçlanır tedavinBir de bunun transfer sonrası test için 12 gün bekleme işkencesi var ben 7 gününü hallettim, kaldı 5. Arada dayanamayıp kan testine gitsem mi diye düşün düşün ne hallerdeyim bilsen. Bir de bu 3. Denemem. İlkinde transfer oldu ama sonuç negatif. İkincide embriyolar 5. günü görmedi diye doktor tedaviyi daha transfer olmadan iptal etti. Bu da 3. Ve embriyolarım yine 3. günde transfer edildi. Yaşım da 30 ve 8 yıllık evliyim. Allah sonumuzu hayır etsin.
ayy evet oraları düşünmedim daha ben hep şu ilk aşamaları düşünüyorum ilk hedef adet olmakBir de bunun transfer sonrası test için 12 gün bekleme işkencesi var ben 7 gününü hallettim, kaldı 5. Arada dayanamayıp kan testine gitsem mi diye düşün düşün ne hallerdeyim bilsen. Bir de bu 3. Denemem. İlkinde transfer oldu ama sonuç negatif. İkincide embriyolar 5. günü görmedi diye doktor tedaviyi daha transfer olmadan iptal etti. Bu da 3. Ve embriyolarım yine 3. günde transfer edildi. Yaşım da 30 ve 8 yıllık evliyim. Allah sonumuzu hayır etsin.
2018 yılında yaptırdım tekrar yaptırmam gerekiyor mu acaba baya zaman geçti üzerinden. Kromozom analizide yaptırdım. Bunlar haricinde bir şey bakılması. Öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirimmerhaba histereskopi yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın yada neden tutmadığı araştırıldı mı benim de 5.deneme bekliyorum transferi
Tesekkür ederiminsallah hersey yolunda gider bana cok yardimcı oldunuz her zaman saglıkla gelir bebisleriniz insallahCanım bende sana bakınıyordum merak ettim. Hadi bakalım inşallah az kalmış sayılı gün çabuk geçer
Hersey güzel gider güzle haberler alırsınız insllahKuzum ikiz olma ihtimali yüzde 15 dedi. Diğerini ben öyle dedim işlem dakikalık şip şak. Sızı oldu biraz gerisini anlamıyorsun ben yaptıysam herkes yapar korkmayın hiç. Şu an serum takacaklar bitince çıkacağız. Serumada kararsız kaldım her zamanki gibi kararsız kararsız kabul ettim sonra niye zorluyorsam Kan sulandırıcı iğne verdi yeni kısa vadeli korkum o iğne. Her gün her gün Coraspini neden verdi anlamadım iğne zaten olacaksam. Bir de progestan fitil üç tane decort yedi gün boyunca. Ayın onunda çatlatma iğnesi yarım doz. 21 inde tahlil tarihim inşallah sorunsuz çok iyi geçer bizim sabahımız kötüydü şimdi daha iyi hissediyorum. Kazasız sıkıntısız aksın işleminiz
hayırlı olsun cnm transferin iki transfer her zaman şansı daha artıyor diye benim doktorum hep iki transfer ettiBütün güzel enerjisini gönderenlere teşekkürler işlemden çıktım arkadaşlar. Hala çift konusunda endişeli idim. Doktorada sordum ikisinin tutma ihtimali %15 dedi. Gerçi tekinde öyle sanırım neyse çift yapalım çok düşünme hayırlısını dile dedi. Yani bana riskleri anlatırken bile işleme devam ediyordu. Yani neden ısrarcı olsun ki sorun başarı başarısızlık ise buna ihtiyacı yok ayrıca başarısız olsa da yine kendisine gidecektim. Vardır muhakkak bir bildiği dedim. Öyle bekleyip gün sayacağız artık. Dualarım buradaki herkese İnşallah en sağlıklı ve hayırlı en kolayı nasılsa öyle olsun hepimiz için
Allah razı olsun kuzum inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız güzel güzel gebelikler doğumlar yaşarız Şu an karnım davul oldu sancıyor normaldir heralde batma filan olur denildi normal denildi de bu sancı baya baya stresten mi oldu kiHersey güzel gider güzle haberler alırsınız insllah
Öyle imiş kuzum kendi korkuma değilde doktorun dediğine yöneldim. Hepimiz için hayırla olsunhayırlı olsun cnm transferin iki transfer her zaman şansı daha artıyor diye benim doktorum hep iki transfer etti
rahim filmiyle tüplerinize baktırın eğer baktırmadıysanız benim tüpte şişme olduğu için transferim boşa gitmişti. bazı doktorlar rahime çizik atıyor histereskopiyle doktorunuzla konuşun ne yapılması gerekiyorsa riske atmayın bu sefer derim inşallah bu denemeniz tutar2018 yılında yaptırdım tekrar yaptırmam gerekiyor mu acaba baya zaman geçti üzerinden. Kromozom analizide yaptırdım. Bunlar haricinde bir şey bakılması. Öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
İnşallah canım senin güzel haberini bekliyorumTesekkür ederiminsallah hersey yolunda gider bana cok yardimcı oldunuz her zaman saglıkla gelir bebisleriniz insallah
Rahim filmi tedaviye başlamadan önce yapılmıştı herhangi bir sıkıntı yok.rahim filmiyle tüplerinize baktırın eğer baktırmadıysanız benim tüpte şişme olduğu için transferim boşa gitmişti. bazı doktorlar rahime çizik atıyor histereskopiyle doktorunuzla konuşun ne yapılması gerekiyorsa riske atmayın bu sefer derim inşallah bu denemeniz tutar
Serum ne takildi acaba, bana da takilcak. Şu sut gb olandan mi baska mi olcak bilmiorum.Kuzum ikiz olma ihtimali yüzde 15 dedi. Diğerini ben öyle dedim işlem dakikalık şip şak. Sızı oldu biraz gerisini anlamıyorsun ben yaptıysam herkes yapar korkmayın hiç. Şu an serum takacaklar bitince çıkacağız. Serumada kararsız kaldım her zamanki gibi kararsız kararsız kabul ettim sonra niye zorluyorsam Kan sulandırıcı iğne verdi yeni kısa vadeli korkum o iğne. Her gün her gün Coraspini neden verdi anlamadım iğne zaten olacaksam. Bir de progestan fitil üç tane decort yedi gün boyunca. Ayın onunda çatlatma iğnesi yarım doz. 21 inde tahlil tarihim inşallah sorunsuz çok iyi geçer bizim sabahımız kötüydü şimdi daha iyi hissediyorum. Kazasız sıkıntısız aksın işleminiz
Amin kuzum inşallah Canım aynen süt gibi intralipit sanırım adı. İğne verdiler mi kan sulandırıcı ya nasıl olacak o ki. Şu an baş ağrım karın ağrımda var. Hayırlısı bakalımSerum ne takildi acaba, bana da takilcak. Şu sut gb olandan mi baska mi olcak bilmiorum.
Ilaclarimiz ayni hemen hemen, insallah cabucak gecer gunler cift cizgilerle bitsin bu beklemeler
Stres oldun ya ona belki basinda agrimistir, agri kesici doktora sormadan icmeyin diolar aklinda olsun.Amin kuzum inşallah Canım aynen süt gibi intralipit sanırım adı. İğne verdiler mi kan sulandırıcı ya nasıl olacak o ki. Şu an baş ağrım karın ağrımda var. Hayırlısı bakalım
Allah yardımcımız olsun kuzum ne zorluklara katlanıyoruz. Hayır eylesin. Bana bir kağıt verdiler neler yapmam konusunda. Minoset ve parol alınabilir yazıyor çok ağrıda. Hemen ilk başta almak istemiyorum da benim korkum tansiyon böyle ağrıdığında tansiyonumu yükseltiyor ve öyle böyle değil dil altı ile düşüyor. Tek endişem o şu an. Kol için iki kişi gerek sanırım hem tutup hem yapmak zor olur heralde kuzum ben bugün yapacağım ilk defaStres oldun ya ona belki basinda agrimistir, agri kesici doktora sormadan icmeyin diolar aklinda olsun.
Evet iki kutu oksapar yazdilar 2 gundur yapiyorum gobekten. Zaten hazir igne, ucuda ince korkma yaparsin.
Koldan yapabilirsem yarin bi ordan denicem bakalim Progestan da vuruyoruz ya simdiden aci basladi gobekte
Insallah nasip olur bize de böyle güzel haberler vermekİnşallah canım senin güzel haberini bekliyorum
Stres yapmayın artık ya ne güzel en sonuna geldik artik hersey güzel olur insallah rahat birakın kendinizi biraz ben hic sancı yasamamistim diger tramsferlerimde ama tutmadı da zaten olabilir belkideAllah razı olsun kuzum inşallah hepimiz güzel güzel haberler alırız güzel güzel gebelikler doğumlar yaşarız Şu an karnım davul oldu sancıyor normaldir heralde batma filan olur denildi normal denildi de bu sancı baya baya stresten mi oldu ki
Tansiyonunuza dikkat edin evde alet varsa ölcün tansiyonunuz yüksekken kan sulandirici igneyi yapmayınAllah yardımcımız olsun kuzum ne zorluklara katlanıyoruz. Hayır eylesin. Bana bir kağıt verdiler neler yapmam konusunda. Minoset ve parol alınabilir yazıyor çok ağrıda. Hemen ilk başta almak istemiyorum da benim korkum tansiyon böyle ağrıdığında tansiyonumu yükseltiyor ve öyle böyle değil dil altı ile düşüyor. Tek endişem o şu an. Kol için iki kişi gerek sanırım hem tutup hem yapmak zor olur heralde kuzum ben bugün yapacağım ilk defa
Aynen o yuzden direk gobekle basladim bnde. Ama iki igne gobekten zor gorunuyo su an buz koydum aciyoAllah yardımcımız olsun kuzum ne zorluklara katlanıyoruz. Hayır eylesin. Bana bir kağıt verdiler neler yapmam konusunda. Minoset ve parol alınabilir yazıyor çok ağrıda. Hemen ilk başta almak istemiyorum da benim korkum tansiyon böyle ağrıdığında tansiyonumu yükseltiyor ve öyle böyle değil dil altı ile düşüyor. Tek endişem o şu an. Kol için iki kişi gerek sanırım hem tutup hem yapmak zor olur heralde kuzum ben bugün yapacağım ilk defa