Bana endokrinci üçe yakın çıkınca ilaç vermek istemiyorum geçicidir büyük ihtimalle. Yeşillik ağırlıklı beslen tedirgin olma. Bende saldım her şeyi abarttım korkma bence kuzumOlabilir canim, benim de aklima geldi cunku bi suredir annemde kaliyorum ve hamurisini abarttimbunye sasirmis olabilir, daha once boyle bir degerle karsilasmamistim. Transfere daha var diye beslenmeyi biraz salmistim cunku opu oncesi cok cok sıkı bir saglikli beslenme uyuuluyordum, sıkıldım ve saldim
Canım bende sana bakınıyordum merak ettim. Hadi bakalım inşallah az kalmış sayılı gün çabuk geçerKızlar merhaba eger hersey yolunda giderse insallah 26 nisan transfer tarihim
İnsallah canimBana endokrinci üçe yakın çıkınca ilaç vermek istemiyorum geçicidir büyük ihtimalle. Yeşillik ağırlıklı beslen tedirgin olma. Bende saldım her şeyi abarttım korkma bence kuzum
Aminnnn ne guzel duaTransfer gününü bekleyen tüm anne adayları umarım her şey çok güzel ilerler bebişlerinize kavuşursunuz hepiniz için dua ediyorum geçtiğimiz aylarda bende sizin gibi gün sayıyordum transfer için çok şükür 5. denemede hamile kaldım ne kadar şükretsem az umarım her şey gönlünüzce olur. Hepiniz hamile kalın inşallah çifter çifter doğurun
Benim de 2,93 çıktı ilaç verdi bana doktor, aslında daha önce yaptırdığım testlerde daha düşüktü hep ama direkt ilaca başlattı bu sefer gereksiz yere kullanıyorum onu o zaman ben deBana endokrinci üçe yakın çıkınca ilaç vermek istemiyorum geçicidir büyük ihtimalle. Yeşillik ağırlıklı beslen tedirgin olma. Bende saldım her şeyi abarttım korkma bence kuzum
Bildiğim kadarıyla beslenme ile alakası yok yükselmesinin, (belki bazen dalgalanma yapabiliyordur bilemem ama) 10 senedir takipli hastayım, paketli gıda yemem, sebze ağırlıklı beslenirim, kilom yok, bi hatam beyaz ekmek, tatlı yemem. Genetik olduğunu söyledi Dr. Nitekim annemde de çıktı benden 5 sene sonra ortaya. Doktorunuzu dikkate alın bence, hormon bu sonuçta.Benim de 2,93 çıktı ilaç verdi bana doktor, aslında daha önce yaptırdığım testlerde daha düşüktü hep ama direkt ilaca başlattı bu sefer gereksiz yere kullanıyorum onu o zaman ben de
Allah korusun, yani doktor bunu verdiyse bir bildiği vardır tabi ben de kullanıyorum opudan beri o yüzden, inşallah gebe kalırsam tekrar baktırır değerlere zaten diye düşünüyorumHatta bir arkadaşımda da gebelik şekeri gibi gebelik tiroid çıktı olabiliyormuş, ona da Dr gebeliği süresince ilaç kullandırdı. Doğumdan sonra yoluna girdi tekrar. 2.5 tan yüksek olunca erken doğum, düşük gibi sonuçları olabiliyormuş Allah korusun..
Canım yine doktor öyle uygun gördüyse vardır bildiği benim gittiğim doktor o zaman beklemeden yana kullandı tek test ile karar vermek istemedi. Bekleyelim yemene filan dikkat et bir süre sonra yenile eğer hala aynı olursa başlarız demişti. Yine ikinin üstü idi tekrarladığımda ama düşmüştü öncekine göre başlamadık. Belirli bir süre vermiştir muhtemelen sen yine de kullan tabii başka değerlerle filan değerlendiriyorlardır belki. Yine en doğrusunu doktorunuz bilir.Benim de 2,93 çıktı ilaç verdi bana doktor, aslında daha önce yaptırdığım testlerde daha düşüktü hep ama direkt ilaca başlattı bu sefer gereksiz yere kullanıyorum onu o zaman ben de
Canım aynen daha çok genetik aslında benim annemde de var kronik hasta ömür boyu kullanacak. Benim önceki tahlillerime bakıp belki bir dalgalanmadır dedi şu an dört kadın çevirsem üçünde böyle çıkar filan dedi değer üçü geçse idi muhtemelen hemen verirdi bilemiyorum. Kötü de beslenen biriyim ben maalesef. Sonra düşmese yine verecekti. Ben endişe etmesinler diye söyledim. Yoksa kadın doğum doktorum görün endokrine diye gönderdi beni. Önce normalse çok bir yükseklik yoksa diye elbette doktorlar bilecektir. İlaç içmeyin diye değil endişe etmesinler diye söyledim.Bildiğim kadarıyla beslenme ile alakası yok yükselmesinin, (belki bazen dalgalanma yapabiliyordur bilemem ama) 10 senedir takipli hastayım, paketli gıda yemem, sebze ağırlıklı beslenirim, kilom yok, bi hatam beyaz ekmek, tatlı yemem. Genetik olduğunu söyledi Dr. Nitekim annemde de çıktı benden 5 sene sonra ortaya. Doktorunuzu dikkate alın bence, hormon bu sonuçta.
Ben de transferden 3 gün önce baktırdım. 2.44 tü devam ediyorum ilaca bırakırsam yükselebilir diye..Allah korusun, yani doktor bunu verdiyse bir bildiği vardır tabi ben de kullanıyorum opudan beri o yüzden, inşallah gebe kalırsam tekrar baktırır değerlere zaten diye düşünüyorum
Senin kalbini severimCanım aynen daha çok genetik aslında benim annemde de var kronik hasta ömür boyu kullanacak. Benim önceki tahlillerime bakıp belki bir dalgalanmadır dedi şu an dört kadın çevirsem üçünde böyle çıkar filan dedi değer üçü geçse idi muhtemelen hemen verirdi bilemiyorum. Kötü de beslenen biriyim ben maalesef. Sonra düşmese yine verecekti. Ben endişe etmesinler diye söyledim. Yoksa kadın doğum doktorum görün endokrine diye gönderdi beni. Önce normalse çok bir yükseklik yoksa diye elbette doktorlar bilecektir. İlaç içmeyin diye değil endişe etmesinler diye söyledim.
Hoşgeldin canımselam minnaklar benide aranıza alın bana günler geçmek bilmiyor sanki yalnız kaldım gibi ya içim içime sığmıyorbu ay ki adetimle transfer olcamda :) heycanlıyım umutluyum mutluyum ama ne bilim karışık duygular içindeyim :)
inşallah canım benim hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz hepimizin sıkıntısı farklı ama istediğimiz sonuç aynı :) birbirimizi gerçekten normal bi arkadaştan daha iyi anlıyoruz..Hoşgeldin canımbende de var o karışık duygular hepimiz az biraz öyleyiz. Yalnız değilsin. Korku umut endişe heyecan kafada sürekli planlar ne olacaklar ne oldular. İnşallah geçecek güzel şekilde anacağımız günlerden olsun Ne günler yaşadık şöyle bekledim böyle üzüldüm şunu yaşadım ama hepsi güzel sonuçlandı diyelim şükredelim inşallah
Kesinlikle canım burada olmak iyi geliyor. Sürecin içinde olmayan çok anlayamıyor maalesef. Her şey güzel olsun inşallahinşallah canım benim hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz hepimizin sıkıntısı farklı ama istediğimiz sonuç aynı :) birbirimizi gerçekten normal bi arkadaştan daha iyi anlıyoruz..
Bir de bunun transfer sonrası test için 12 gün bekleme işkencesi varselam minnaklar benide aranıza alın bana günler geçmek bilmiyor sanki yalnız kaldım gibi ya içim içime sığmıyorbu ay ki adetimle transfer olcamda :) heycanlıyım umutluyum mutluyum ama ne bilim karışık duygular içindeyim :)
merhaba histereskopi yaptırmadıysanız mutlaka yaptırın yada neden tutmadığı araştırıldı mı benim de 5.deneme bekliyorum transferiMerhaba kızlar
5 Nisanda 4.negatifimi de aldım. Doktorum beklemek istemiyor 3 dondurulmuş kaldı bu ay ki regl ile 5.denemeyi yapacağız herkese bol şans diliyorum