2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bazen yumurtalar direncli cikabiliyo, zaten igleneler 10 la 15 gun arasi surebilir normal. Bu senin vucudunun cvp verisine bagli yani. Icleri dolu ciksinda 2 gun fazla vurul bisi olmaz stres yapma.
O fobi bende de vardi ozellikle kalcadan aksi gb benim igneler kalcadandi keske onlarda gobek olsaydi diorum

hayirli olsun tedavin cnm problemimiz ayni benimde tupler alindi kistten

Aynen ben de iki tüpümü de aldırmak durumunda kaldım dış gebeliklerden ötürü malesef tedavilerimiz güzel sonuçlanır inşallah

Teşekkür ederim cevabınız için, peki kaçıncı gün toplandı sizin yumurtalar, bana 10 gün sürüyor iğne kullanımı ama birkaç gün daha uzayabilir dedi doktor sizde nasıldı
14. gün toplandı yumurtalarım. 17 Ocak'ta adet oldum, 30 Ocak'ta toplandı. 2 adet dönemi dinlendirmeye geçti doktor. 16 Mart'ta adet oldum, 31 Mart'ta transfer oldu. Bugün de 8. günüm oluyor bu durumda.

14. gün toplandı yumurtalarım. 17 Ocak'ta adet oldum, 30 Ocak'ta toplandı. 2 adet dönemi dinlendirmeye geçti doktor. 16 Mart'ta adet oldum, 31 Mart'ta transfer oldu. Bugün de 8. günüm oluyor bu durumda.
test yapacakmısın 8.gün çıkar kan testinde

Kızlar yukarıda yazdım ama kaynadı sanırım bu progestan iğneyi günde iki defa vurucam ama hemşire tek enjektöre iki ampul koyup vurabilirsin dedi bu şekilde yapan oldu mu
Canım ben yapmadım ama farklı ilaçları aynı anda yapmam gerektiğinde karıştır iki defa delme bir şey olmaz demişlerdi. Hep öyle yaptım hastanedeki hemşirede öyle yaptı. Yani aynı ilaç neden olmasın bence olur sen yinede sor tabii.

Benzer durumları yaşayan biri olarak sonradan daha hızlı büyüdü benimkiler yapısı öyle sanırım geç tepki veriyor ama bir anda normalden daha hızlı büyüyor. Bende de iğne fobisi var ama ondan kaynaklı değildir bence

Bende sürekli kolay yolu var mı diye arıyordum kuzum

Benimde her iki tüpüm alındı arkadaşlar Allah yardımcımız olsun Zor pskolojik durumlar atlattım şimdi transver için gün sayıyorum hayırlısı
Amin inşallah sizede çok geçmiş olsun.ben hala atlatamadim o psikolojik durumları ama çikolata kisti tekrar olusuru korkusuyla başladım Şubat'ta tüplerim alındı Mart adetini geçirdim Nisan adetiyle tedaviye başladım herşeyin hayırlısı rabbim daha fazla aratmasın inşallah

Bu kistler gebelige bu kadar engelmi oluyor gercekten bende ufak bir dermoid kist var doktor biliyor onu alalim demeden basladik tedaviye korktum simdi. Aranizda dermoid kistle saglikli dogum yapan var mi ya da bu konuda bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…