2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar doktorum aradı tekrar kan verdi verdin betam iyice düşmüş normalde yarn vericrktim ver bakalm dedi 0.18 betam btekrsr denemek istiyorum bana Ankara Konya Kayseri bu 3 şehirde önereceğiniz bı yer var mı beklemek istemiyorum
Merhaba ben baskent hastanesi hulusi bülent zeyneloglu nun hastasiyim pozitif haberini yeni aldim cok agir ve problemli bir hastayım ne nasil devam eder bilmiyorum ama ilk tedavimdi ben cok memnun kaldim

Kilya Kilya gözünaydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah sana bişey sorucam hiç belirtin olmuşmuydu test gününe kadar
Çok teşekkür ederim canım amiin inşallah. Rabbim gönlündekini nasip etsin 🤲🍀 pek belirti yaşamadım canım ilk günler ağrım oldu o da üçüncü gün embriyosu olduğu için tutunma ağrısı olduğunu zannetmiyorum. Sonralarda çok az göğüs hassasiyetim oldu ara ara. Başka da bir şey yoktu. Şu an bile yok. Biraz iştah artışı mide kazıntısı dışında.

Kızlar bugün testimi yaptim 5 cıktı kimyasal gebelik geçirmişim içime doğan gerçek oldu 😔. Gebe olan arkadaslarimiz inşAllah saglikla bebeklerini kucağına alir. Tedavisi devam eden yeni transfer olan arkadaslarimizin bebekleri de inşAllah sağlıkla tutunur. Benim gibi kucağı boş kalan arkadaslarim da inşAllah tez zaman da bebeklerine saglikla kavuşur 🤲🏻 kizlar bugün işe başladım malum covid yogun geçiyor elimden geldiği kadar sizi takip edecem dualarınız da beni unutmayın 🥰😘 kendinize dikkat edin ☺
Canım Allah hakkinda hayirlisini versin biz elimizdeb geleni yapiyoruz insallah hayirlisiyla hepimizin yüzü güler bugunleri unuturuz

Kızlar bugün negatif aldim ya ben ne zaman adet olurum ve bu adetimle yeni tedaviye başlayabilir miyim bilginiz var mı acaba?
Ben negatiften 6 gün sonra oldum canım. Herhangi bir sıkıntı yoksa ilk adetinle başlayabilirsin bence. Ama bayramdan sonra başlaman daha iyi olur canım. Yasaklarda başladı biraz dinlenirsin. Bu sürede kendine zaman tanı yanlış hatırlamıyorsam sıfırdan başlayacaktın 1 ay yeni tedavi için hazırlanmış olursun.

Ben negatiften 6 gün sonra oldum canım. Herhangi bir sıkıntı yoksa ilk adetinle başlayabilirsin bence. Ama bayramdan sonra başlaman daha iyi olur canım. Yasaklarda başladı biraz dinlenirsin. Bu sürede kendine zaman tanı yanlış hatırlamıyorsam sıfırdan başlayacaktın 1 ay yeni tedavi için hazırlanmış olursun.
Biraz araştırayım bakalım canım beklersem uzaklasirim gibi geliyor

Canııımmmm Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤗🥰 İnşallah Rabbim bekleyen herkese en sağlıklısı en kolayından nasip etsin su gibi ilerlesin süreçleri.🤲🏻🍀Bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin 💕🥰
Sağlıcakla kucağına al inşallah yavrularını canım 🤲
Çok sevindim adına. Darısı bize olsun inşallah 🌸

Çok teşekkür ederim kuzum amiin inşallah darısı tüm bekleyenlere isteyenlere. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻💞
Amin canım inşallah
Hamilelerin duaları kabul olur, bizi de unutma bu mübarek günlerde canım 🥰

Aynen şu an çok kafaya takmayacağım kötü bir şey olsa benim doktorum hiç saklamaz pat diye söylerdi. Bekleyeceğiz kuzum umarım hepimiz için güzel şeyler olur 🤲🏻
Kuzumm çok sevindim Allah sağ saglim kucağına da aldirsin inan çok sevindim inşallah en güzel sekilee ilerler cnm

Kızlar ankaradan bı dr u takıp edıyroum kadın dogumcu oda bu sekılde paylasmıs hıkayesınde

Eklentiler

• Screenshot_20210426_225338_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210426_225338_com.instagram.android.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 49
X