2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

yok canım senin tedavin başladı sonuçta belki sıfırdan başlıcaklara başlatmazlar sen transferini olursun içini ferah tut
Benim korkum da o.bu hafta içi adet olacağım acaba dediğin gibi olur mu Perşembeye kadar Tedaviye başlamayalar belki de ertelenecek :KK43:(

Kızlar yaa bişey sorucam 2 dir wc ye küçük abdeste gittikten sonra sütlü kahve renginde akıntı oluyor peçetede ama tırnak ucu kadar ince ve küçük aşırı moralim bozuldu o ne şimdii of 😭😭😭😭
Canım fitil kullanıyorsan ondan kayankli da olabilir. Benim de aynı durumum oldu. Hemen gittim kontrole. Korkacak bir durum degil. Pembe ya da kırmızı olursa tehlike arz eder demişti. Ama içim rahat olsun dersen doktorunla gorus derim 😇😇 Ama stres yapma

Kızlar bugün testimi yaptim 5 cıktı kimyasal gebelik geçirmişim içime doğan gerçek oldu 😔. Gebe olan arkadaslarimiz inşAllah saglikla bebeklerini kucağına alir. Tedavisi devam eden yeni transfer olan arkadaslarimizin bebekleri de inşAllah sağlıkla tutunur. Benim gibi kucağı boş kalan arkadaslarim da inşAllah tez zaman da bebeklerine saglikla kavuşur 🤲🏻 kizlar bugün işe başladım malum covid yogun geçiyor elimden geldiği kadar sizi takip edecem dualarınız da beni unutmayın 🥰😘 kendinize dikkat edin ☺

Kızlar yaa bişey sorucam 2 dir wc ye küçük abdeste gittikten sonra sütlü kahve renginde akıntı oluyor peçetede ama tırnak ucu kadar ince ve küçük aşırı moralim bozuldu o ne şimdii of 😭😭😭😭
Kuzum bunlar yaşanabilen şeyler üzme kendini hemen. Bol bol dinlen su iç. Artış olmaz inşallah ama olursa progesteronu artırır doktor çözümü olan bir şey Allah ın izni ile üzülme

Kızlar bugün testimi yaptim 5 cıktı kimyasal gebelik geçirmişim içime doğan gerçek oldu 😔. Gebe olan arkadaslarimiz inşAllah saglikla bebeklerini kucağına alir. Tedavisi devam eden yeni transfer olan arkadaslarimizin bebekleri de inşAllah sağlıkla tutunur. Benim gibi kucağı boş kalan arkadaslarim da inşAllah tez zaman da bebeklerine saglikla kavuşur 🤲🏻 kizlar bugün işe başladım malum covid yogun geçiyor elimden geldiği kadar sizi takip edecem dualarınız da beni unutmayın 🥰😘 kendinize dikkat edin ☺
Canım canımmm üzülme Allah çok büyük inşallah zamanı gelince o da olucak 😢 hep duamda burdaki herkess Allahım yüzünüzü güldürsün hepinizin hepimizin

Canım Rabbim tez zamanda gönlüne göre nasip etsin üzgünüm. Rabbim gönlünü ferahlatsın. İşinde de kolaylıklar diliyorum dikkat et kendine özletme gel arada ❣️🍀

Canım Rabbim tez zamanda gönlüne göre nasip etsin üzgünüm. Rabbim gönlünü ferahlatsın. İşinde de kolaylıklar diliyorum dikkat et kendine özletme gel arada ❣️🍀
Amin canım cemil cümlemizin inşAllah🤲🏻 gelirim gelmem mi burda ne guzel arkadas olduk beraber seviniyoruz beraber icleniyoruz destek oluyoruz. InşAllah bebeğini saglikla kucağına alırsın canım benim

Canım fitil kullanıyorsan ondan kayankli da olabilir. Benim de aynı durumum oldu. Hemen gittim kontrole. Korkacak bir durum degil. Pembe ya da kırmızı olursa tehlike arz eder demişti. Ama içim rahat olsun dersen doktorunla gorus derim 😇😇 Ama stres yapma
Yaa gercekten mi ❤️ Doktora sordum takip et dedi kuzum
Kuzum bunlar yaşanabilen şeyler üzme kendini hemen. Bol bol dinlen su iç. Artış olmaz inşallah ama olursa progesteronu artırır doktor çözümü olan bir şey Allah ın izni ile üzülme
Suyu az içtm dün ve bugun onun etkisi mi oldu acaba. İçime sular serptiniz ❤️❤️❤️

Geldi tam kapanma ama bizim merkezler kapanmaz herhalde dimi ya. Şaka gibi persembe aksam basliyor benim cuma sabah transferim vardi
Gecen sene covid çıkmadan 3 - 4 gun once başlamıştım ilk tup bebege ve o donem birden patlamıştı vakalar ama tedaviler iptal edilmedi sadece tedavisi baslamamis olanlar durdurulmuştu tedavisi olanlar devam etmisti benim muayanem genelde hafta sonlarina denk gelmisti ve sıkıntı olmamıştı

Hepimizin tek ihtiyacı olan şey sabır ve dua sanırım. 😉

Eklentiler

• 3D2F3606-E425-4B91-8F6D-C5D05CFFBCE5.jpeg
    3D2F3606-E425-4B91-8F6D-C5D05CFFBCE5.jpeg
    575,2 KB · Görüntüleme: 18
Selam kızlar şimdi çıktım zaten ikiz bekliyordu doktor iki kese gördük şükür. 🤲🏻 Tansiyonum yüksek çıktı tedirgin oldu doktor muhakkak kardiyolojiye git dedi. Diğer ilaçlara devam yarın progesteron tahlil istedi. Aspirini dilersen kes dedi morarmalar için. D vitamini kullanabilir miyim dedim üç ay istemiyorum vitamin filan karıştırmanı istemiyorum dedi. Neden kullanmak istiyorsun dedi covid için dedim. Kendini koru şimdilik dedi 7 Nisan a randevu verdi. Benden durumlar bu şekilde dua eden herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin 💞
InşAllah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsın canim MaşAllah sübhanAllah ☺

X