2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Geldi tam kapanma ama bizim merkezler kapanmaz herhalde dimi ya. Şaka gibi persembe aksam basliyor benim cuma sabah transferim vardi

Canım özlettin kendini nasılsın? Allah razı olsun inşallah hepimiz için sağlıkla ilerlesin ❣️
Canım çok giremiyorum buara 😊 iyiyim çok şükür çarşamba gününü bekliyorum bende sen nasılsın 😊 inşallah canım🙏😍 sağlıkla kucaklarımıza alalım 🙏 isteyen herkese nasip olsun 🙏😍

Canım çok giremiyorum buara 😊 iyiyim çok şükür çarşamba gününü bekliyorum bende sen nasılsın 😊 inşallah canım🙏😍 sağlıkla kucaklarımıza alalım 🙏 isteyen herkese nasip olsun 🙏😍
Hayırlı haberlere inşallah 🤗🥰 şükür öyle aynı şekilde devam ediyoruz. Güzel duana da amiin diyorum 🤲🏻💞

Resmi gazetenin çıkmasını bekliyorum.. orda detaylar yazar, sonra sorucam doktoruma.. Bilgi alan olursa yazsın kızlar
Ben sordum cuma gunu ultrason ıcın randevu vermıstı
Kontrollerımıze gelemıcekmıyız dedım yok olur mu izin kagıdı ayarlarız yarın dedı yanı bunun ıcın dr larınız sıze izin kagıtları vermelıler sanırım tabı yanınızda refaktcı kımse onlarında isimlerını veriyorsunuz
Çünkü bneım cumartesı ye geldı 2 kere benjım dr um oyle yaptı

Kızlar negatif sonrası ne zaman tekrar tedavye başlanıyor doktorlariniA sorma şansınız var mı ben doktorun nosunu herşeyini sildim

Ben sordum cuma gunu ultrason ıcın randevu vermıstı
Kontrollerımıze gelemıcekmıyız dedım yok olur mu izin kagıdı ayarlarız yarın dedı yanı bunun ıcın dr larınız sıze izin kagıtları vermelıler sanırım tabı yanınızda refaktcı kımse onlarında isimlerını veriyorsunuz
Çünkü bneım cumartesı ye geldı 2 kere benjım dr um oyle yaptı
İyi bari kapanmayacaklarsa izinle gidilir. Şehir dışından gelen arkadaşlar için zor olacak biraz

Kızlar yaa bişey sorucam 2 dir wc ye küçük abdeste gittikten sonra sütlü kahve renginde akıntı oluyor peçetede ama tırnak ucu kadar ince ve küçük aşırı moralim bozuldu o ne şimdii of 😭😭😭😭

X