2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Insallah ya icim bugün hic iyi degil. Hep pozitif olmaya calistim ama bugün boyle oldum bilemiyorum neden. Yarina toparlarım :KK61:belkide hormonlar😌
Oluyor oyle arada, ben de gecen gun olumsuz olmusda sanki simdiki doktorumla devam edip etmiceme karar verecekmisim gibi bi psikolojiye girdim durduk yere 😂😂 nereye baksam acaba fln diye dusunuyodum.. hormonlu bamyalar gibiyiz normal 🤓

Kızlar bugün testimi yaptim 5 cıktı kimyasal gebelik geçirmişim içime doğan gerçek oldu 😔. Gebe olan arkadaslarimiz inşAllah saglikla bebeklerini kucağına alir. Tedavisi devam eden yeni transfer olan arkadaslarimizin bebekleri de inşAllah sağlıkla tutunur. Benim gibi kucağı boş kalan arkadaslarim da inşAllah tez zaman da bebeklerine saglikla kavuşur 🤲🏻 kizlar bugün işe başladım malum covid yogun geçiyor elimden geldiği kadar sizi takip edecem dualarınız da beni unutmayın 🥰😘 kendinize dikkat edin ☺
Canim tez zamanda kavuşursun bebeğine insallah🙏🙏
Hepimizin tek ihtiyacı olan şey sabır ve dua sanırım. 😉

Aynen🙏 biraz da para 🤣🤣

Canımmm kadınlar Allah razı olsun. Sizden başka anlayan yoktur gerçekten. Nihayetinde riskli gebelik inşallah sağlıkla ilerler en büyük duam bu yönde sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah bekleyen herkes içinde elbette 🤲🏻💞🍀
Neler oldu canim ultrasona mi girdin?😍

Insallah ya icim bugün hic iyi degil. Hep pozitif olmaya calistim ama bugün boyle oldum bilemiyorum neden. Yarina toparlarım :KK61:belkide hormonlar😌
Bende doktoruma bu son dedim. Ağızdan öyle kaçıverdi. Kızdı tabiki yok diyor ben senin peşini bırakmam bir daha duymamış olayım dedi.

Kızlar günaydın benim bu fitillerle basım dertte cok komik bir sorum olucak size fitili yanlış yere yapmam imkansız değil mi 😂 her yaptıktan sonra acaba yanlış yere mi yaptım diyorum ama olmaz dimi böyle bir şey 🤦🏻‍♀️😃 bir de bugün transferim var benim için dua eder misiniz 🙏🏽 Allah razı olsun hepinizden ❤️

Kızlar günaydın benim bu fitillerle basım dertte cok komik bir sorum olucak size fitili yanlış yere yapmam imkansız değil mi 😂 her yaptıktan sonra acaba yanlış yere mi yaptım diyorum ama olmaz dimi böyle bir şey 🤦🏻‍♀️😃 bir de bugün transferim var benim için dua eder misiniz 🙏🏽 Allah razı olsun hepinizden ❤️
Hayirli ugurlu olsun trsnsferin insallah. Bebegini al gel canım🧿🍭🧚‍♀️
Sanmiyorum fitili nasil yanlış yere yapabilirsin ki :KK70:

Inşallah hormonlardır 💞💞 sağlıkla pozitifi al inşallah
Oluyor oyle arada, ben de gecen gun olumsuz olmusda sanki simdiki doktorumla devam edip etmiceme karar verecekmisim gibi bi psikolojiye girdim durduk yere 😂😂 nereye baksam acaba fln diye dusunuyodum.. hormonlu bamyalar gibiyiz normal 🤓
Valla ya ilaçlara baktim kortizon iceren bi ilaçta varmiş kullandigim. Bu kadar ilaca kabus ta görülür psikolojide bozulur 🤣

Transferin çok güzel geçsin inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsun😍 canım fitili yanlış yere yapmazsın buarada 😂

X