2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hadi hayirli olsun canim, guzelce dinlenme dua etme zamani simdi yediklerine de dikkat et🤲🏻😍
Ayrica yuzdeyi nie 15 demis anlamadim, sanki tupte daha cok diolar.
Bide nasildi islem, uzun suruyo mu cumada ben olcam malum🙈
Kuzum ikiz olma ihtimali yüzde 15 dedi. Diğerini ben öyle dedim 😬 işlem dakikalık şip şak. Sızı oldu biraz gerisini anlamıyorsun ben yaptıysam herkes yapar korkmayın hiç. Şu an serum takacaklar bitince çıkacağız. Serumada kararsız kaldım her zamanki gibi kararsız kararsız😬 kabul ettim sonra niye zorluyorsam🤷🏻‍♀️ Kan sulandırıcı iğne verdi yeni kısa vadeli korkum o iğne. Her gün her gün 🙄 Coraspini neden verdi anlamadım iğne zaten olacaksam. Bir de progestan fitil üç tane decort yedi gün boyunca. Ayın onunda çatlatma iğnesi yarım doz. 21 inde tahlil tarihim 🤗 inşallah sorunsuz çok iyi geçer bizim sabahımız kötüydü şimdi daha iyi hissediyorum. Kazasız sıkıntısız aksın işleminiz ❤️

Hayırlı olsun inşallah gönlünde ne yatıyorda Rabbim sana onu nasip etsin canım 🤲 benide bu sıkışıklık konusu merakta bırakıyordu nadıl olacak diye içimi rahatlattı 🤭
Allah razı olsun canım hepimize inşallah 🤲🏻 Aynen bende öyleydim hiç strese gerek yokmuş abartmamak gerekiyor. Ben öncesinde çok hafif beslendim kabızlık filan olmasın diye bağırsaklar boştu diye tahmin ediyorum bence o da görüntüyü iyileştiriyor. İnşallah herkesin süreci güzel ilerler🤲🏻🍀

Merhaba kızlar
5 Nisanda 4.negatifimi de aldım. Doktorum beklemek istemiyor 3 dondurulmuş kaldı bu ay ki regl ile 5.denemeyi yapacağız herkese bol şans diliyorum 🙏

Merhaba kızlar
5 Nisanda 4.negatifimi de aldım. Doktorum beklemek istemiyor 3 dondurulmuş kaldı bu ay ki regl ile 5.denemeyi yapacağız herkese bol şans diliyorum 🙏
Merhaba Gecmis olsun sizede. Hic ara vermeden takip eden ilk regl donemindemi transfer planlaniyor. Umarim bu son olur hayirlisi ile. Peki neden negatif olduguna dair bir sebep soyleniyormu?

Allah razı olsun canım hepimize inşallah 🤲🏻 Aynen bende öyleydim hiç strese gerek yokmuş abartmamak gerekiyor. Ben öncesinde çok hafif beslendim kabızlık filan olmasın diye bağırsaklar boştu diye tahmin ediyorum bence o da görüntüyü iyileştiriyor. İnşallah herkesin süreci güzel ilerler🤲🏻🍀
Canim kac dakika sürdü ortalama. Ya ben cok stres oluyor o anı hayal ederken. Bi de su içmeye kliniktemi başladin canim

Merhaba Gecmis olsun sizede. Hic ara vermeden takip eden ilk regl donemindemi transfer planlaniyor. Umarim bu son olur hayirlisi ile. Peki neden negatif olduguna dair bir sebep soyleniyormu?
Merhaba teşekkür ederim. Evet hiç ara vermeden planlama yapacağız. Umarım son olur🙏 Neden olarak bir şey diyemiyor can sıkan tarafta bu. Embriyoda sağlıklı denildi .

Canim kac dakika sürdü ortalama. Ya ben cok stres oluyor o anı hayal ederken. Bi de su içmeye kliniktemi başladin canim
10 dk kadar sürüyor canım
Bana doktor 11 deki transfer için 8 den sonra wc gitme dedi. Ben Bi de üstüne 1 lt yakın su içtim. Çok sıkıştım, transferden önce baktılar çok kalkıp 1.5 bardak boşalttım. Sonra devam ettiler. 3 saat önce normal 1 2 bardak su iç Bi daha wc gitme yeterli öyle çoook sıkışmanın manası yok

Merhaba teşekkür ederim. Evet hiç ara vermeden planlama yapacağız. Umarım son olur🙏 Neden olarak bir şey diyemiyor can sıkan tarafta bu. Embriyoda sağlıklı denildi .
Hayirlisi olsun insallah. Bende 2 yil once kendiliginden ilk kez hamile kaldigimda bugun bunlari yasayacagimi tahmin dahi edemezdim. Doktorlarda herseyi her durumu gercekten bilemiyor bazen. Bu yolda resmen ölüyordum iç kanamadan. hala gercek nedenini bilmiyorum. Bu yüzden Allah yardımcımız olsun🤲

10 dk kadar sürüyor canım
Bana doktor 11 deki transfer için 8 den sonra wc gitme dedi. Ben Bi de üstüne 1 lt yakın su içtim. Çok sıkıştım, transferden önce baktılar çok kalkıp 1.5 bardak boşalttım. Sonra devam ettiler. 3 saat önce normal 1 2 bardak su iç Bi daha wc gitme yeterli öyle çoook sıkışmanın manası yok
Super ozaman. Senin nasil gidiyor canim nasil hissediyorsun. Transfer olan arkadaslar bizi düzenli bilgilendirin yahu 🌸💞🧿

2. Gün bugün, hissiyat anlamında herhangi bir şey yok belirti vs. Zaten olsa bile Progestanın popo acısı yüzünden hissedemicem bence 😅
Igneyi kendinmi yapıyorsun peki canım? Bende hala regl olmayi bekliyorum takvime göre bugün ama hicbir belirtim yok. Bir an once olsamda artik transfer gorusmesine gitsem istiyorum.

Igneyi kendinmi yapıyorsun peki canım? Bende hala regl olmayi bekliyorum takvime göre bugün ama hicbir belirtim yok. Bir an once olsamda artik transfer gorusmesine gitsem istiyorum.
Benim 2. Regl 7 gün gecikmeli oldu kuzum, normalde mart sonuna doğru transfer olacaktım gecikince nisana kaldı.
Progestan iğne kalçadan vuruluyor o yüzden kendim vuramıyorum, eğer gebelik olursa karından vurulan bir iğne isticem. Kalça epey zorluyor

İşlem olarak inan iki dakika bile değil muayene aletini takıp dezenfekte ediyor sonra katedral ile veriyor biri ultrasonu tutuyor biri doktorun yanında bir de doktor oluyor benim doktorumun eli çok çabuktu yani sadece o alet oynadıkça yerinden canım yandı hafif sızı oldu o kadar. Yani benim gibi canı çok tatlı olan biri bile umursamadıysa korkmayın sakın. Suyu sadece merkez de içtim yarım litrelik suyun üçte ikisini içtim. Kahvaltı yapamamıştım sabah ki aksilik nedeniyle. Karnım boştu genel anlamda. Sıkışmamıştım çok beklemediğim içinde. On beş dakika kadar girmeyi bekledim işleme, işlem iki dakika iki dakika masada kaldım sedyeye geçtim hiç kalkmadan ayaklarım karnıma çekili. Yatakta bir saat yeter denildi ama serum olunca iki saate yaklaşık kaldım. Serum bitmeye yakın sıkıştım ihtiyacımı giderdim. İlaçlarımı aldık eve geçiyoruz canım. Biraz uzun yazmış olabilirim 😬 inşallah sorunsuz geçer sürecin kuzum 🤗

Hayirlisi olsun insallah. Bende 2 yil once kendiliginden ilk kez hamile kaldigimda bugun bunlari yasayacagimi tahmin dahi edemezdim. Doktorlarda herseyi her durumu gercekten bilemiyor bazen. Bu yolda resmen ölüyordum iç kanamadan. hala gercek nedenini bilmiyorum. Bu yüzden Allah yardımcımız olsun🤲
Çok geçmiş olsun Allah herkesin karşısına iyi doktorlar çıkarsın 🙏

Troidim yok, ilk defa bu ay 2nin uzerinde cikti. Daha ttansfere var ama merak ettim acaba ilacla ne kadar suree dusebiliyor?
Merhaba canım benim ikinin biraz üzerinde ama doktor hiç bir şey demedi sorun olur vs. gibi. Normalde yoksa perhiz tarzı beslenmede düşürür bence.

Merhaba canım benim ikinin biraz üzerinde ama doktor hiç bir şey demedi sorun olur vs. gibi. Normalde yoksa perhiz tarzı beslenmede düşürür bence.
Olabilir canim, benim de aklima geldi cunku bi suredir annemde kaliyorum ve hamurisini abarttim 🙈 bunye sasirmis olabilir, daha once boyle bir degerle karsilasmamistim. Transfere daha var diye beslenmeyi biraz salmistim cunku opu oncesi cok cok sıkı bir saglikli beslenme uyuuluyordum, sıkıldım ve saldim 😁

Normal referans değeri 4.30 larda ama gebelik öncesi 2.5 un altında olmasını istiyor doktorlar. Eğer mühim bir durum olsaydı muhakkak söylerlerdi merak etmeyin. Ben ilaç kullanıyorum 10 senedir tiroit hastasıyım. İlacı da dozları farklı şekillerde kullandırıyorlar çok yükselmişse daha fazla doz kontrol altına alındıysa daha az gibi

X